Re: KAZMORE
Para se zoti të vendoste se në këtë botë do kishte një Adam dhe një Eva, ai më parë provoi se çdo ndodhte sikur në botë të ishin vetëm dy femra dhe këto i çoi në Ëden, një mashkull dhe një femër që i çoi në Eden, dhe dy meshkuj që i çoi në Uden.
Mrekulli e madhe në Ëden, ujvara, diell, flokët e gjata, thonjtë, për të ngrënë ç'kishte bekuar perëndia, lesbiket bënë kokrrën e qejfit deri andej nga dimri, pastaj kur filloi të pakësohej ushqimi filluan të çirren me thonj me njëra tjetrën ose të bëjnë për-leshje, kush tja shkulte tjetrës më shumë dhe vetëm Ëëë, Ëëëë dëgjoheshin. S'është gjë - tha zoti - ku ju besohet fëmijë këtyre.
Mrekulli më e madhe në Uden, arra dhe fusha plot e përplot me kastraveca, misra, zdëgjohej gjë tjetër vetëm Uuuu, Uuuuu. Erdhi dimri, gjetën një shpellë këta, (zbuan ariun goca) e meqë kastravecat s'rronin më, rrofshin misrat. Mirëpo andej nga pranvera, duhej të mbillnin që të kishin prodhim në vjeshtë. Po si ta bënin pastaj me koçanin e hollë e të thatë kur ishin mësuar me kallamoqin me koqa. Uu, Uu, U, u iku pranvera, ikën koqet e kallamoqit, ikën dhe u-të. S'është gjë - tha zoti - këta ngordhin për bukë për vete.
Mrekulli e madhe në Eden, çfarë molle more, kush pyeste për mollë. Femra si femrat, ujvara, luleshtryshe, kërpudha, të lara të shpëlara fillo nga e para; mashkulli si meshkujt nëpër arra, Uuu, Ua, po ajo ku e ka? Dhe afrohet, fshehurazi, fshehurazi, ajo po hante një kërpudhë të kuqe me pika të bardha, mbas dy kafshatas sytë i zgurdullohen fillon ti merret fryma, ze grykën me duart e veta dhe mezi i dallohej ajo që thërriste "Iq, iq, iq, iq,, iq, iq" (provojeni pa zë se flejnë). Një të kërcyer mashkulli mbi femrën që po mbytej e një ta pushtuar për beli me një dorë e me tjetrën e shtypte në stomak që ti dilte kërpudha, e kuptohet karriget e dentistave u shpikën më vonë, po ai e mbante mbi këmbët e tij dhe ... ku doli dhe ky, ku ta fut, ku ta fut, ... e dimë që e dini që e gjeti... një ta futur e jep e merr e shpëtoi femrën nga vdekja. Po të nesërmen, përsëri ajo kërpudhën e kuqe me pika të bardha, përsëri ai ndihmën e shpejtë. Të pasnesërmen, ha kërpudha ai, për të shpëtuar shpëtoi, po s'ishte gjë. E më të pasnesërmen s'ishte nevoja për kërpudha. Eee, Eeee, Eeeeee, Ee, Ee, mëngjes, drekë, darkë. Këtu duhen sjellë tha zoti - dhe e bëri. Lavdi pastë. E se mos harroj, po bëhej gati tju dërgonte dhe fëmijë, kur ç'të shikojë - një kolpuç aty rrotull. Po si ma vodhën sekretin xhanëm?