Re: KAZMORE
Prostati i kryetarit
Nga që në parti shumicës prej atyre që mund të bëheshin kryetarë, ju kishte dalë nami si byfëcira, ata vendosën të përmirësojnë imazhin duke zgjedhur nga antarësia e thjeshtë një burrë që të ishte i virgjër nga ajo anë. Një të thënë e një të bërë. E këtu ku duhet të mbaronin sikletet ato sapo filluan. Kryetari i ri, njëlloj si zengjini i ri nuk po ju linte gjë pa bërë, përfshi këtu që mëngjes, drekë, darkë, kudo që të ndodhej, në vend të fjalës zoti apo shoku përdorte vetëm byfciri, filan, byfciri fistëk. Me thënë të drejtën këta jo se bëheshin merak për këtë, se edhe ishin, por vrisnin mendjen si ta bënin dhe kryetarin ashtu.
Dhe e gjetën. Kryetari ngrihu nga dreka shtroja në darkë, birrë për drekë verë për darkë. E kuptohet shkonte urinonte 10 herë më shumë se një shqiptar i zakonshëm. Ata shfrytëzuan këtë fakt dhe i shtinë në vesh se duhej të bënte me patjetër një vizitë mjekësore për prostatin. I thanë një fjalë në vesh mjekut të kryetarit që ishte antar partie me të drejta të plota, e ky me plot profesionalizëm e bindi kryetarin se do ishte mirë që në një klinikë të huaj (se vetë s’ja mbante) të bënte një Digital Rectal Exam.
Kryetari që s’para e hante kollaj e hëngri, ajo fjala dixhitale dhe një klinikë e huaj cilit shqiptari do ti shtinin dyshime.
Erdhi dita dhe çasti i pritur, këshilltarë, bashkëpuntorë, shefa, sekretarë, badigardë, militante, simpatizantë e çka tjetër të vyer një parti prisnin jashtë sa të mbaronte kryetari vizitën. Ky i veshur me përparsen sterile prej letre, i kënaqur nga vizita dhe kontrolli imtësor i duarve të brishta të dokotreshës nëpër vënde që spo i themi, as e vrau mendjen kur ajo i tha të ngrihej më këmbë i kthyer nga kurrizi e të vinte këmbën e djathtë mbi një stol aty se ajo “do të bënte Digital Rectal Exam”.
Aq e madhe ishte O-ja që lëshoi kryetari kur doktoresha i futi gishtin me dorezën plasitke në byfë sa e dëgjuan hëm ata mbrapa derës hëm ata përtej oborrit. Kryetari nuk kishte prostat, vetëm pak pambuk për të lehtësuar lëndimin nga trembja e doktoreshës. E duke i hedhur hapat asisoji i ngrysur si kurrë më parë doli nga dera duke thënë:
Ku jeni more byfë ... pambuka. E duke parë në sytë e ujqërve ç’i kishin punuar nuk mundi të mos ju kujtonte: Mua ma bëri një femër.
Tani ata janë një parti byfçirash, por, por kryetarin e ka bërë një femër.