Ka njeri nga Suedia ketu?

jack daniels

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Phaaa a shef ka lezet Mizerje
tesh ke fole taman si burrat,me fal se u ngatrrova vajzat:D Gjithe secili ka qefin e vete;)
Po ti moj naqe ku ne suedi na rrike ihere?

Po moj Gloria mir po me flet
se brezi tani ka ndryshuar
ti lajm fjalet e shumta se jane fukarallek
e te shetisim boten pa pushuar. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kot skane thane se asht lezet
me pa boten me tanë ate milet
thu me vedi si ka mundsi
po ja pra ky paska kene brezi i ri.

Brezi i ri nuk asht per shpi
se kot sjena ne rini,
e me dal me ba qef sa jena te ri,
se sa me u plake ne shpi.

Rrofsh e qosh moj rini,
se ti ma paske pase mendjen raki.
Lum rakinë qe ka Shqipnija
se ska shqiptar qe se ka te shpija. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

sweet boy vallaj pertoj me lexu tgjith ca ke shkrujt..se ohuhaa er cun..taksirat me majt korrespondec me ty tashti!! /pf/images/graemlins/laugh.gif (lexova vec ate paragrafin e pare qe fillote me hotgirl)
1-kur thu qe msoje suedishten sic e di ti norvegjishten..e ku e di ti si e di une suedishten??? ku e di ti ca niveli te gjuhes jam une?
ta flisje ti norvegjishten sic e flisja une suedishten per 6 muaj, vallaj do na cuditje te gjithe!!
nejse se as un se di se si e di ti norvegjishten!!
po ti ske lexu asnji nga hartimet e mija, as ke lexu noj poezi se do kishe shkly syt!!!ene sdo ishe i pari qe do habiteshe se knej cuditen tgjith se si e kam kap gjuhen kaq shpejt!!
ene kur flet per muve qe "sa kane kaluar si puna ime neper durt e tuja", trego icik respekt, se un jo vetem qe skam nermen me kalu neper durt e tuja, se helbete, gjej 100 here me mire (pa ofendim), po as te njof e as me njef!
ene zotrote, un ne forum hyj naten, se gjat dites msoj ne merem me aktivitete te tjera!! kshu qe ene ktu ja ke kput kot qe rri ktu gjith diten e llafos mehallen, se ktu vij vetem darkave..shife ora 1.15 e nates ktu!!

ashtu pra!! boji ca me te mira verejtjet tashti, se ska lezet!!
ne hajt te fala!

woooooow

Primus registratum

Sherri knej nga skandinavia paska plas
pom vje keq qe po gerthash
po vallai kshu e doni
vetem party seshte jeta mos harroni /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Sherri knej nga skandinavia paska plas
pom vje keq qe po gerthash
po vallai kshu e doni
vetem party seshte jeta mos harroni /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
:lol: :lol:
Hahahaha Trilili
Jeta sweetboyt paska qen ne shpi
Sa shkoj ne norvegji
B*tha me i ven nuk i rri
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Phaaa a shef ka lezet Mizerje
tesh ke fole taman si burrat,me fal se u ngatrrova vajzat:D Gjithe secili ka qefin e vete;)
Po ti moj naqe ku ne suedi na rrike ihere?

Po moj Gloria mir po me flet
se brezi tani ka ndryshuar
ti lajm fjalet e shumta se jane fukarallek
e te shetisim boten pa pushuar. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kot skane thane se asht lezet
me pa boten me tanë ate milet
thu me vedi si ka mundsi
po ja pra ky paska kene brezi i ri.

Brezi i ri nuk asht per shpi
se kot sjena ne rini,
e me dal me ba qef sa jena te ri,
se sa me u plake ne shpi.

Rrofsh e qosh moj rini,
se ti ma paske pase mendjen raki.
Lum rakinë qe ka Shqipnija
se ska shqiptar qe se ka te shpija. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Una jetoj ne Härnösand.
a e di ku ndodhet.
shpresoj qe po.fundja ti e ke harten e suedis para syve /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

[qb]

Un4given pare fola me kushon tim L ne cel. ke te fala!...mrame kishin kene drrase komplet me duket, u dukshin te lodhun,cu me hanger mengjesin ne 3 e gjyse te drekes a ke pa ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk jam kontra naqe do bejm takim atje neve kismet se tesh eshte heret te na kalojne ihere pushimet e veres shndosh e mire.ahahaah ej ''fullupin'' e kishin pike te dobet ata,cdo nate ishte stacioni i pare ai ku shkonim neve,pastaj vishin tjerat.E di ti e bera nje dite ate pronarin me hape sit ne internet se po i tregoja disa foto nga ne nje nga diskot ku shkoj une ne ketu ne norvegji ne nje qytet tjeter dhe i pelqei menyra e qe athere i ben ai Lucianoja nese e mban mend romuni fotot dhe i ven ne internet ishte i soj kopilit ai qe eshte bere dhe nenpronar tani.,,,ja ku e ke faqen www.fullup.it futu e shiko se ke foto te gjith L,Mucon,Memen,Ramon etj. atje me ke dhe mua po sme njeh aty duhet te ta tregoj vete.futu te photogallery.Futu se e ka bere faqe hardhek futu dhe tek forumi,se ke forum edhe ne gjuhen shqipe ja ka perkthyer L me duket.
Phaaa vjeshtes ishte kryeveper vlonte vlonte,hajt se kismet ka vjeshte behemi edhe njehere /pf/images/graemlins/wink.gif .Te ''YAB'' a ishe more?...eshte tamam bash ne qender te qytetit.Atje ishte vend klas,mund te ishte nja 3-4here ma e madhe se fullupi rreth 1mije e sa vete zete brenda deri ne 6nadjes hape,ca te duash kishe suedeze,finlandeze,amerikane pa fund,shyqyr italiane skishte ne asnje disko gati se ato ma zi se neve,vetem se pijet pak si me spec 16euro gota te ''Yab'',vetem se ja vlente me shku kajhere.Kurse ''fullupi'' ishte pike takimit ihere sa me ba nxehjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej ca desha te thoja une ty more se gati harrova... Tu m'as posé des questions sur les ptites suédoises...a mon tour de t'en poser quelques unes sur les ptites francaise...comment sont elles? Parce que je ne les ai pas encore testé...mais pas pour tres longtemps encore! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej plako kete faqen e pashe po ama photo gallery spo shof gjekundi... /pf/images/graemlins/laugh.gif te ajo diskoja e madhe qe thua ti nuk kam ikur une dhe nuk e kam parasysh fare se si eshte, po meqe qenka e madhe mire duhet te jete...edhe lucianon e njof se e takuam nja dy here po qeka i shkathet si cun, dmth me verte kopil /pf/images/graemlins/wink.gif

maintenant à ce qui concerne la question que tu m'as posée, les françaises sont des putes /pf/images/graemlins/laugh.gif elles sont réputées pour ça partout dans le monde...en général pas très belles, il y en a des moches partout, mais bon t'en trove de jolies aussi...si tu veux, c'est avec une française qu'il faut essayer le french kissing...s'ka dale kot emri ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] ne 9 e gjys ee?? puu mi mami ça rrenee..
Bofsh qef anej nga franca ku je se tirona kur isha une ishte bo si yll , shifje njerez rruges dhe nga ora 3 , 4 ..
Amon se na bot me qesh kur thoni qe rhodos qytet i madh me shume banor, ktu shifet qe ju flisni kodra mas bregut. O cuna rhodos eshte nje fshat i vogel ne greqi qe ka detin ne mes te qytetit , ngavash se na e bot nju jork . Se mor vesh ca paska saranda me pak se rhodosi qe aq me teper eshte edhe qytet.pale kreta puppupu ishte kot fare.
Shkoni iher anej nga dhërmiu , ksamili dhe pastaj do e shofim si do ndroni menje.
Edhe e fundit, sido qe te jet shqypnia mos harroni se jeni shqyptar dhe jo francez norvegjes apoo whatevaah /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

O erisaaa homi ti u bone e gjall ee..hajt na shkruj noi nga ato me rime se e di qe ta pret rradakja per ksi senesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe i gjo kisha, po mu hudhen siper kta robt ktu me nimo icik se jom e jogël unaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: [/qb]
Lal nuk e kam hedhur ndonjehere poshte se jam shqiptar dhe qe sme lidh asnje gje me francen pervec faktit qe po bej studimet, por ama edhe si budalla koken drejt nuk e mbaj dhe e di se cfare ka te mire ose te keqe, ketu, dhe per me teper ne shqiperi.

Ke gje per te shtuar? /pf/images/graemlins/smile.gif

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
[qb]

Un4given pare fola me kushon tim L ne cel. ke te fala!...mrame kishin kene drrase komplet me duket, u dukshin te lodhun,cu me hanger mengjesin ne 3 e gjyse te drekes a ke pa ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk jam kontra naqe do bejm takim atje neve kismet se tesh eshte heret te na kalojne ihere pushimet e veres shndosh e mire.ahahaah ej ''fullupin'' e kishin pike te dobet ata,cdo nate ishte stacioni i pare ai ku shkonim neve,pastaj vishin tjerat.E di ti e bera nje dite ate pronarin me hape sit ne internet se po i tregoja disa foto nga ne nje nga diskot ku shkoj une ne ketu ne norvegji ne nje qytet tjeter dhe i pelqei menyra e qe athere i ben ai Lucianoja nese e mban mend romuni fotot dhe i ven ne internet ishte i soj kopilit ai qe eshte bere dhe nenpronar tani.,,,ja ku e ke faqen www.fullup.it futu e shiko se ke foto te gjith L,Mucon,Memen,Ramon etj. atje me ke dhe mua po sme njeh aty duhet te ta tregoj vete.futu te photogallery.Futu se e ka bere faqe hardhek futu dhe tek forumi,se ke forum edhe ne gjuhen shqipe ja ka perkthyer L me duket.
Phaaa vjeshtes ishte kryeveper vlonte vlonte,hajt se kismet ka vjeshte behemi edhe njehere /pf/images/graemlins/wink.gif .Te ''YAB'' a ishe more?...eshte tamam bash ne qender te qytetit.Atje ishte vend klas,mund te ishte nja 3-4here ma e madhe se fullupi rreth 1mije e sa vete zete brenda deri ne 6nadjes hape,ca te duash kishe suedeze,finlandeze,amerikane pa fund,shyqyr italiane skishte ne asnje disko gati se ato ma zi se neve,vetem se pijet pak si me spec 16euro gota te ''Yab'',vetem se ja vlente me shku kajhere.Kurse ''fullupi'' ishte pike takimit ihere sa me ba nxehjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej ca desha te thoja une ty more se gati harrova... Tu m'as posé des questions sur les ptites suédoises...a mon tour de t'en poser quelques unes sur les ptites francaise...comment sont elles? Parce que je ne les ai pas encore testé...mais pas pour tres longtemps encore! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej plako kete faqen e pashe po ama photo gallery spo shof gjekundi... /pf/images/graemlins/laugh.gif te ajo diskoja e madhe qe thua ti nuk kam ikur une dhe nuk e kam parasysh fare se si eshte, po meqe qenka e madhe mire duhet te jete...edhe lucianon e njof se e takuam nja dy here po qeka i shkathet si cun, dmth me verte kopil /pf/images/graemlins/wink.gif

maintenant à ce qui concerne la question que tu m'as posée, les françaises sont des putes /pf/images/graemlins/laugh.gif elles sont réputées pour ça partout dans le monde...en général pas très belles, il y en a des moches partout, mais bon t'en trove de jolies aussi...si tu veux, c'est avec une française qu'il faut essayer le french kissing...s'ka dale kot emri ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ej o un4given dhe sweetboy pse sja jepjani msn-nën njoni tjetrit ose shkruni privat se kto gjona qe po flisni ju skan lidhje fare me suedin.
apo po mburreni juve? duke treguar qe keni shkuar neper diskoteka etj. Epo shpresoj tja keni kaluar mire neper france e ital etj.
Me miresjellje:
+MiZeRiA+

hot

Hotgirl

moj mizerje /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa me mirsjellje paske qone mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol :tipsy: :wave:

jack daniels

Primus registratum

Moj ''grupi i vajzave''se jeni ba shume tani /pf/images/graemlins/laugh.gif , po une sjam as i pari as i fundit qe po shkoj me vajza moj naqe.Pse kto qe mi
quani juve ''djem te urte'' ,kujtoni se jane aq te urte a?a kujtoni se skane shku me kend tjeter para se me perfundu me juve a?...
po kshu eshte kur sju tregojne gje juve se po ti dini gjitha gjerat ca bejne djemt shqiptar sot shkon keq puna!
Une te pakten jam i sinqerte dhe ca kam bere nuk
e mohoj e i them nese me pyesin.....kurse ato te ''urtet'' qe i quani juve te lejne ne rrene per gjith jeten,vetem
kur ju a thojne athere kur juve sju a pret mendja,dhe pastaj ndodhe edhe me keq.
Leni rrenat qe ju thojne juve,se i njoh mire une se kush jane te urtit qe SOT me gishta jane te numeruar,
dhe duhet te jeni me shume shume fat po rate me dore ne ta.
Nejse ktu flas te pakten per shqiptart qe jane jashte-shtetit se ne Shqiperi jane
me ndryshe por prap keto kohet e fundit me sa kam pare edhe ata ne nje menyre ose nje tjeter shkojne me vajza.
Varne mire ne vesh kete qe ju thashe,ne mos ju dali fjala ime kur tju vije koha,keni per ta pare....

Hotgirl shume mire qe e ke mesuar suedishten heret,une spo te thoja gje.Te njejten gje kam bere dhe une.Edhe une qe muajin e pare kam nise me fole dhe gjith mesusat
jane habit si ka mundesi,se rrija ka 5-6ore ne shpi tu msu gjuhen.Tani une sdallohem hic,
kshu te pakten me thojne,e flas tamam me dialektin e qytetit.Besoj se dhe ti edhe pak vjet do ja arrish.Suksese.
Qyre kjo,po ate beri kush ftese per fejese ty qe erdhi ky refuzim kaq i shpejte a? /pf/images/graemlins/laugh.gif As qe e kam
ndermend me te marre ty ose ndokend tjeter ktu mos u shqeteso,se kam per ofendim, po timen e du ndryshe.Mandej svij ne forum per me gjete nuse une,kur te vij ajo kohe e dij une se ku do shkoj,po tesh eshte heret iheret
te na kaloje rinija,pastaj kismet shqiptare e ruaj per fund si puna e embelsires /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mandej qellimi im qe ta thashe ate eshte se une si duroj vajzat mendjemdhaja,i kam ne maje te hundes ikam,
e kur me beni dhe ju shqiparet si mendjemdhaja,athere sjellem edhe une ndryshe.
Kurse per albforumin ndoshta keto dite je fute radhe por te pakten gati cdo here qe jam fute,
ska pase hall as derman pa qene ti aty /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mizerja po kadale moj vajze,qetesohu se hala si kam marre e-mailin grupit,mandej cfare fajit kam une qe lexon
ti ca i shkruaj une un4givenit.Pastaj nuk e bera per mburrje vec me ra ndermend per ate vendin dhe ja thashe.Ke ndonje problem ti?
Nejse here tjeter do ta kem parasysh,spo te nderroj teme.
Mire pra po per vajza suedeze a ben me fole pra?....apo
prap jam jashte temet? :lol:
Aha ok,ne Härnösand,mos gabohem eshte dikund mbi Stockholm,andej nga veri-lindja e suedise
edhe ti kaq larg qenke moj dreqe,po cne kshu tane shqiptaret ne veri te Suedise,
ju paska marre era keqas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un4given Merci pour l'informacion,avoir.
/pf/images/graemlins/wink.gif

jack daniels

Primus registratum

Phaaa cfare festet/koncertit paska kene me 31janar ne Helsingborg.Elita 5 me albumin e tyre me te fundit LIVE dhe Eliza Hoxha.Fola me dikend qe kishte kene te ajo festa,kishin qene rreth 800-1000 shqiptare ne koncert.Fotot mund ti shikoni te www.albaner.nu,pastaj klikoni te Festat e shqiptarve dhe ne fund te faqes jane te gjitha festat qe jane bere gjate viteve te fundit.Ajo qe gjendet ne qender e para ajo eshte koncerti ne Helsingborg. :rockband:

hot

Hotgirl

sweet boy, vetem kaq kam me thene:
:lol: :lol: :lol:

*informohu ca me shume se c'behet ne shqipri ene me mentalitetin e gocave :lol: :lol:

kissemissan

Primus registratum

boh sa paskeni shkrujt ktu ju /pf/images/graemlins/laugh.gif ohu sa festa bohen o sweeto sdo rrim ne te marrim pjese te te gjitha /pf/images/graemlins/tongue.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sweet boy, vetem kaq kam me thene:

*informohu ca me shume se c'behet ne shqipri ene me mentalitetin e gocave :lol: :lol: [/qb]
cfare behet ne shqiperi se sdikam gje une... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj kush flet...sa vjet ke qe sje kthyer?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sweet boy, vetem kaq kam me thene:

*informohu ca me shume se c'behet ne shqipri ene me mentalitetin e gocave :lol: :lol: [/qb]
cfare behet ne shqiperi se sdikam gje une... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj kush flet...sa vjet ke qe sje kthyer?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse re duhet te jetosh atje qe ta dish se ca o tu nodh e?

Anica

Primus registratum

[qb] Mizerja po kadale moj vajze,qetesohu se hala si kam marre e-mailin grupit,mandej cfare fajit kam une qe lexon
ti ca i shkruaj une un4givenit.Pastaj nuk e bera per mburrje vec me ra ndermend per ate vendin dhe ja thashe.Ke ndonje problem ti?
Nejse here tjeter do ta kem parasysh,spo te nderroj teme.
Mire pra po per vajza suedeze a ben me fole pra?....apo
prap jam jashte temet? :lol:
Aha ok,ne Härnösand,mos gabohem eshte dikund mbi Stockholm,andej nga veri-lindja e suedise
edhe ti kaq larg qenke moj dreqe,po cne kshu tane shqiptaret ne veri te Suedise,
ju paska marre era keqas /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Ske faj ti jo po ato gjera qe i shkru ti un4givit skon as lidhje me temen.Shkruj ca te dush po un ju dhash nje sygjerim qe mund te flisni ne privat.Ska nevoj te me pyes mua per ca te flasesh per vajza suedeze a per vajza norvegjeze osv se e dim mo qe i njef edhe nga brenda dhe nga jasht. /pf/images/graemlins/smile.gif

Po härnösand siper stockholmit o po sa qytete ka siper stockholmit o cun.hec mo hajt shnet.

woooooow

Primus registratum

O mizerie , pse kaq me nerva ti mi goc?? Ngavash mi se na tmerrove :eek: :tipsy:

Genta

Primus registratum

Eshte bere kjo teme qe mos te hysh me, se vetem ziheni me njeri-tjetrin, po boll pajtohuni :thumbsup: