Re: Ka njeri nga Suedia ketu?
Hotgirl,epo teshti me shkru dhe me fole te dyja nuk mund te dihen mire moj naqe.Une suedishten me goje e kam mesuar jo me shkrim...skam bere shkolle ne suedi.Pastaj une gjuhen suedeze e kam sa per avantazh.....Mesoje ti suedishten si e di une norvegjishten athere do jesh ne rregull.
O hote ahahahah mu me me djeg? aman moj vajze po sa tipa si puna jote kane kaluar neper duar te mija spo flas se po te iken truri,e me nise me nise me me djeg mua per kshi gjerash kot qe flisni athere duhet me kape koken ne grushta,mandej ti je dhe shqiptare te kemi tonen,je sa per formalitet /pf/images/graemlins/tongue.gif Ne shkodrant pastaj e kena zakon sdona me i lene gjerat mangut,o ta thojme nje cope o ska pastaj pune tjeter se si e gelltitni juve. Mandej nuk eshte hesapi jot se sa shkruaj une,se te pakten une 1-2here ne jave hy ne AF dhe i kthej pergjigje te tereve,une sjam ti moj vazje qe rrin gjithe diten ktu tu i kthy pergjigje mehalles,kam me cfare te merrem s'hupi kohe ktu .
o da gurl si me fole me ju si me fole me murin i thojne ksaj pune.Vajze une te thashe jashte shteti i kaloj pushimet 100here me mire se ne shqiperi.Une skam asnje inat ndaj Shqiperise se eshte vendlidja por aty flas per MUA po ta theksoj per te 100here,nuk behet aq qefe sa behet ne vende tjera(flas per pushime vere).
Ca flitni ne tym kshu njerez,kush ju tha qe kalohet mire kndej ne skandinavi ihere????? Mire kalohet veres ne Itali,ishujt e greqise,ishujt e Spanjes vallahi vetem atje ste merzitet jeta kurre.
O da gurl ahahah po une skam lere dje moj vajze qe me harru se si eshte Shqiperia,plus ja ku e kam un4given dhe nje kusho timin qe kane studjuar te dy bashke 4-5vjet ne Tirane, pastaj edhe une vete e kam pare kete vere qe isha ne Tirane pas ores 12 gjith njerzit neper shpija,hajt jepni ora 12 me ra me fjete ahaha.,neve jemi msuar me u kthy ne shpi ne sabah ne 6-7mjesit moj vajze...
Une e kuptoj qe shenjen e patriotizmit e keni ne kulm dhe nuk kam asgje kunder juve aq me shume edhe une gjithkund ku shkoj mundohem ta cmoj sa me shume shqiperine,por faktet te zene ngusht ne cdo ane. :shrug: Une nuk e mohoj qe ndoshta mund te vij ne Shqiperi te bej plazh ne Velipoje apo dikund tjeter,por qefe sa mund te bej jashte nuk e bej aty.Kur te behet Shqiperia vend persmarit ku te me kete gjerat me kryesore si drite,uje,dhe sigurim athere do vij e te bej qefe atje une.Ne Shqiperi hyn njeriu ne pushke per nje fjale goje moj vajze,asaj mi thua siguri ti mua?..e cfare qefi ben atje,po ti flasesh nje vajze qe se njeh te sulen me fare e me fis se po kujtojne se ja more vajzen!
Tesh ihere e kemi qefin dikund tjeter neve...si thu un4forvigen? /pf/images/graemlins/wink.gif
UNE JU THASHE NESE JU BENI QEFE NE SHQIPERI VERES ZOTI JU A BEFTE HALLALL,UNE PER VEHTE QEFIN E KAM DIKUND TJETER.KENI GJE KUNDER JUVE??????????????????????????
Ca sndin njiri dojn me te ba me zor me kalu pushimet e veres ne Shqiperi,hej taksirat,estakfurullah, u prish dynjaja u prish /pf/images/graemlins/laugh.gif
_________________________________________________________________________________________
Un4given pare fola me kushon tim L ne cel. ke te fala!...mrame kishin kene drrase komplet me duket, u dukshin te lodhun,cu me hanger mengjesin ne 3 e gjyse te drekes a ke pa ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk jam kontra naqe do bejm takim atje neve kismet se tesh eshte heret te na kalojne ihere pushimet e veres shndosh e mire.ahahaah ej ''fullupin'' e kishin pike te dobet ata,cdo nate ishte stacioni i pare ai ku shkonim neve,pastaj vishin tjerat.E di ti e bera nje dite ate pronarin me hape sit ne internet se po i tregoja disa foto nga ne nje nga diskot ku shkoj une ne ketu ne norvegji ne nje qytet tjeter dhe i pelqei menyra e qe athere i ben ai Lucianoja nese e mban mend romuni fotot dhe i ven ne internet ishte i soj kopilit ai qe eshte bere dhe nenpronar tani.,,,ja ku e ke faqen
www.fullup.it futu e shiko se ke foto te gjith L,Mucon,Memen,Ramon etj. atje me ke dhe mua po sme njeh aty duhet te ta tregoj vete.futu te photogallery.Futu se e ka bere faqe hardhek futu dhe tek forumi,se ke forum edhe ne gjuhen shqipe ja ka perkthyer L me duket.
Phaaa vjeshtes ishte kryeveper vlonte vlonte,hajt se kismet ka vjeshte behemi edhe njehere /pf/images/graemlins/wink.gif .Te ''YAB'' a ishe more?...eshte tamam bash ne qender te qytetit.Atje ishte vend klas,mund te ishte nja 3-4here ma e madhe se fullupi rreth 1mije e sa vete zete brenda deri ne 6nadjes hape,ca te duash kishe suedeze,finlandeze,amerikane pa fund,shyqyr italiane skishte ne asnje disko gati se ato ma zi se neve,vetem se pijet pak si me spec 16euro gota te ''Yab'',vetem se ja vlente me shku kajhere.Kurse ''fullupi'' ishte pike takimit ihere sa me ba nxehjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej ca desha te thoja une ty more se gati harrova... Tu m'as posé des questions sur les ptites suédoises...a mon tour de t'en poser quelques unes sur les ptites francaise...comment sont elles? Parce que je ne les ai pas encore testé...mais pas pour tres longtemps encore! /pf/images/graemlins/laugh.gif