Ka njeri nga Suedia ketu?

woooooow

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

e pra edhe une e pash ate hotelin..nje nga 100 hotelet me te bukur te botes.
Ashu thane :rolleyes: :thumbsup:

Anica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] kush na qeka ai qe thote ska jete nate ne shqipri mer??
Une nuk e di por kur isha atje ne vere rruget kane qene plot e perplote.
Po me vika cudi te pakten me ju qe jetoni knej nga skadinavia dhe thoni qe shqiperia ska jete nate. Spo e mor vesh se cfare qukeni juve jete nate. :eek: :shrug: [/qb]
A ty te lumt mi gloria.
ca quajn kto te skandinavis jete nate mi aman?? iher n,jav (te premteve zakonisht) qe dalin gjasme sikur ca bojn.Ktu bora deri mfyt gjithditen m,shkoll m,shpi gjasme jet nate....
nc nc nc

Anica

Primus registratum

Ja pra nje vejrshe!!!
Kjo pra eshte suedia!!

JETA SUEDEZE
Kam ca vjet ne suedi
Më kaloi jeta ne shpi
Duke mbajt pultin ne dore
Ndro stacione orë për orë

Bore po shofim ditë e natë
Vdiqem fare për içik vapë
Ajo vapa e shqiperisë
Na e boni djersën gjizë

Më kujtohet fëmijëria
Ku rëndësi kish shoqëria
Ktu vetmia na pushtoi
Dhe ne psikolog na çoi

Suedezet t´gjithë pedera
Po na duken porsi plera
Vetem ”hej” dinë të thonë
Dhe kurrizin t´kthejn me vone

Për te pasur nje dashnor
Duhet te kesh gotën ne dorë
Edhe seksi të triumfojë
Për dashnin ska mo nevojë

Kokziu po Kokzi ngelet
Dhe si balta fort po shkelet
Vëndin e vet e mohon
Dhe knej si budall po rron… :smash:

Ps:Kokzi = Svartskalle!

hot

Hotgirl

:lol: mpelqeu ajo pjesa e pultit /pf/images/graemlins/laugh.gif se mkujto vedin!

hot

Hotgirl

qy kur erdha m'suedi
isha pergatit vallahi
me bo zhurm e gjullurdi
po si tgjith, perf'nova mshpi
ul m'kompjuter na shkoi jeta
sna bohet me dal as me bicikleta
krrap krrup nat e dit
neper butona e qerrova sit /pf/images/graemlins/laugh.gif
thash se erdha per jet note
po n'per bore spaska pas me kote!
dalim me shoqni jav per jav
po isoj qe kjo tav
nej minifun dum me vesh
po kjo bora na e ka ngjesh
9 muj mas krahve na mbeti
ene ndimer na hiku lezeti!
kina ngel ne pa noj nor
osht bo puna keq
vec me mor nej qorr
se ata te miret zor ti kapesh
iher per komesh duh't t'hapesh :smash:
jo'r po ina goca serjoze
kina ardh ka familje rigoroze
ehe ehe po t'pj*rdh suedia
ik oj gru se te ma shpia
pranej shote, si te thash
hudhu vet qe "buk" te hash!

woooooow

Primus registratum

vallai buk te jep suedia
po dashnorin duht me ta gjet shpia
se svedezt vec "one night stand" dun
masnej t´thojn me ty skam mo pun

ne na duken se jan perpara
dhe ja nisim me bo gara
po dhe nga e mira e keqja vika
vallai tash pom hyp frika.
jeta notes n´suedi o me u myll n´shpi
cinaren paf puf tu e pi
dhe si "efterrätt" veç kur ja fut i fuçi raki

hot

Hotgirl

najs kjo ideja e re me rapsodira /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

heheheh ju lumte goca /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sidomos kjo Gloria qe mi merr te gjitha idete
:smash: nji drras kaptines qe te tja ngrofi kaplloqen :devil:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb]
Po me vika cudi te pakten me ju qe jetoni knej nga skadinavia dhe thoni qe shqiperia ska jete nate. Spo e mor vesh se cfare qukeni juve jete nate. :eek: :shrug: [/qb]
A ty te lumt mi gloria.
ca quajn kto te skandinavis jete nate mi aman?? iher n,jav (te premteve zakonisht) qe dalin gjasme sikur ca bojn.Ktu bora deri mfyt gjithditen m,shkoll m,shpi gjasme jet nate....
nc nc nc [/qb]
aaaaaa se ca bohet andej ne skandinavi nuk e di, se per vete skam akoma nderin te jem andej...per veten time ne france ka goxha jete nate dhe nga ora 1 fillojne mbushen diskot :rolleyes:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga da_gurl:
[qb] Cfare ke bere ti per ti pasur te gjitha te mirat ne shqiperi??(nuk pranoj pergjigje qe ktu ku jam i kam pa i merituar). [/qb]
cfare pyetje koti :lol: sic na thoshin kur ishim te vegjel : duhet te behesh cun i mire qe te te sjelli dhurate plaku i vitit te ri... :tipsy: :tipsy:
me sa mbaj mend nuk eshte se kam kerkuar ndonjehere te gjitha te mirat (pervecse ne enderr) dhe s'besoj se duhet te bej prove te ndonje merite per te pasur deshire per me shume...dhe e fundit, nuk ndryshon tirana per dy muaj qe kam ik une lal dhe besoj se 19 vjet atje jane te mjaftueshem per te kuptuar gjendje...
hajt bofsh qef te blloku deri ne oren 9 e gjys :tipsy: :lol:

eros111

Primus registratum

lal po thoja jete nate, jo jete mbremjeje :tipsy:
rruget plot ishin deri ne 9 e gjys- 10 se pastaj, ahaaa... /pf/images/graemlins/laugh.gif
kruaje koken tani :cool:

eros111

Primus registratum

[qb] e pra edhe une e pash ate hotelin..nje nga 100 hotelet me te bukur te botes.
Ashu thane :rolleyes: :thumbsup: [/qb]
nuk eshte puna te nje hotel, vete fakti qe tema eshte hapur te jeta e nates nuk e ben as kete prioritetin e atyre qe dua te them...eshte pak me e thelle se kjo, gjithe problemi ne shqiperi qendron te mentaliteti dhe ky i fundit pasqyrohet dhe te jeta e nates qe eshte marre si shembull...da_gurl kjo eshte edhe pergjigjia e pyetjes qe me bere me siper

woooooow

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
Po me vika cudi te pakten me ju qe jetoni knej nga skadinavia dhe thoni qe shqiperia ska jete nate. Spo e mor vesh se cfare qukeni juve jete nate. [/qb]
lal po thoja jete nate, jo jete mbremjeje :tipsy:
rruget plot ishin deri ne 9 e gjys- 10 se pastaj, ahaaa... /pf/images/graemlins/laugh.gif
kruaje koken tani :cool: [/qb]
Deri ne 9 e gjys ee?? puu mi mami ça rrenee..
Bofsh qef anej nga franca ku je se tirona kur isha une ishte bo si yll , shifje njerez rruges dhe nga ora 3 , 4 ..
Amon se na bot me qesh kur thoni qe rhodos qytet i madh me shume banor, ktu shifet qe ju flisni kodra mas bregut. O cuna rhodos eshte nje fshat i vogel ne greqi qe ka detin ne mes te qytetit , ngavash se na e bot nju jork . Se mor vesh ca paska saranda me pak se rhodosi qe aq me teper eshte edhe qytet.pale kreta puppupu ishte kot fare.
Shkoni iher anej nga dhërmiu , ksamili dhe pastaj do e shofim si do ndroni menje.
Edhe e fundit, sido qe te jet shqypnia mos harroni se jeni shqyptar dhe jo francez norvegjes apoo whatevaah /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

O erisaaa homi ti u bone e gjall ee..hajt na shkruj noi nga ato me rime se e di qe ta pret rradakja per ksi senesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe i gjo kisha, po mu hudhen siper kta robt ktu me nimo icik se jom e jogël unaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

KIKIRIKU

Primus registratum

O gloria kot e ke qe lodhesh me kta. I duket vetja te perparuar . Po hajdeni pra ju qe jeni jashtshtetit qe keni mare mentalitet "evropjan" dhe na e ndryshoni mentalitetin prej qepe qe kemi ne ktu. Pse nuk vini? Apo keni hall se ngeleni pa jete nate ktu.

jack daniels

Primus registratum

Hotgirl,epo teshti me shkru dhe me fole te dyja nuk mund te dihen mire moj naqe.Une suedishten me goje e kam mesuar jo me shkrim...skam bere shkolle ne suedi.Pastaj une gjuhen suedeze e kam sa per avantazh.....Mesoje ti suedishten si e di une norvegjishten athere do jesh ne rregull.
O hote ahahahah mu me me djeg? aman moj vajze po sa tipa si puna jote kane kaluar neper duar te mija spo flas se po te iken truri,e me nise me nise me me djeg mua per kshi gjerash kot qe flisni athere duhet me kape koken ne grushta,mandej ti je dhe shqiptare te kemi tonen,je sa per formalitet /pf/images/graemlins/tongue.gif Ne shkodrant pastaj e kena zakon sdona me i lene gjerat mangut,o ta thojme nje cope o ska pastaj pune tjeter se si e gelltitni juve. Mandej nuk eshte hesapi jot se sa shkruaj une,se te pakten une 1-2here ne jave hy ne AF dhe i kthej pergjigje te tereve,une sjam ti moj vazje qe rrin gjithe diten ktu tu i kthy pergjigje mehalles,kam me cfare te merrem s'hupi kohe ktu .

o da gurl si me fole me ju si me fole me murin i thojne ksaj pune.Vajze une te thashe jashte shteti i kaloj pushimet 100here me mire se ne shqiperi.Une skam asnje inat ndaj Shqiperise se eshte vendlidja por aty flas per MUA po ta theksoj per te 100here,nuk behet aq qefe sa behet ne vende tjera(flas per pushime vere).
Ca flitni ne tym kshu njerez,kush ju tha qe kalohet mire kndej ne skandinavi ihere????? Mire kalohet veres ne Itali,ishujt e greqise,ishujt e Spanjes vallahi vetem atje ste merzitet jeta kurre.
O da gurl ahahah po une skam lere dje moj vajze qe me harru se si eshte Shqiperia,plus ja ku e kam un4given dhe nje kusho timin qe kane studjuar te dy bashke 4-5vjet ne Tirane, pastaj edhe une vete e kam pare kete vere qe isha ne Tirane pas ores 12 gjith njerzit neper shpija,hajt jepni ora 12 me ra me fjete ahaha.,neve jemi msuar me u kthy ne shpi ne sabah ne 6-7mjesit moj vajze...
Une e kuptoj qe shenjen e patriotizmit e keni ne kulm dhe nuk kam asgje kunder juve aq me shume edhe une gjithkund ku shkoj mundohem ta cmoj sa me shume shqiperine,por faktet te zene ngusht ne cdo ane. :shrug: Une nuk e mohoj qe ndoshta mund te vij ne Shqiperi te bej plazh ne Velipoje apo dikund tjeter,por qefe sa mund te bej jashte nuk e bej aty.Kur te behet Shqiperia vend persmarit ku te me kete gjerat me kryesore si drite,uje,dhe sigurim athere do vij e te bej qefe atje une.Ne Shqiperi hyn njeriu ne pushke per nje fjale goje moj vajze,asaj mi thua siguri ti mua?..e cfare qefi ben atje,po ti flasesh nje vajze qe se njeh te sulen me fare e me fis se po kujtojne se ja more vajzen!
Tesh ihere e kemi qefin dikund tjeter neve...si thu un4forvigen? /pf/images/graemlins/wink.gif
UNE JU THASHE NESE JU BENI QEFE NE SHQIPERI VERES ZOTI JU A BEFTE HALLALL,UNE PER VEHTE QEFIN E KAM DIKUND TJETER.KENI GJE KUNDER JUVE??????????????????????????
Ca sndin njiri dojn me te ba me zor me kalu pushimet e veres ne Shqiperi,hej taksirat,estakfurullah, u prish dynjaja u prish /pf/images/graemlins/laugh.gif
_________________________________________________________________________________________

Un4given pare fola me kushon tim L ne cel. ke te fala!...mrame kishin kene drrase komplet me duket, u dukshin te lodhun,cu me hanger mengjesin ne 3 e gjyse te drekes a ke pa ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk jam kontra naqe do bejm takim atje neve kismet se tesh eshte heret te na kalojne ihere pushimet e veres shndosh e mire.ahahaah ej ''fullupin'' e kishin pike te dobet ata,cdo nate ishte stacioni i pare ai ku shkonim neve,pastaj vishin tjerat.E di ti e bera nje dite ate pronarin me hape sit ne internet se po i tregoja disa foto nga ne nje nga diskot ku shkoj une ne ketu ne norvegji ne nje qytet tjeter dhe i pelqei menyra e qe athere i ben ai Lucianoja nese e mban mend romuni fotot dhe i ven ne internet ishte i soj kopilit ai qe eshte bere dhe nenpronar tani.,,,ja ku e ke faqen www.fullup.it futu e shiko se ke foto te gjith L,Mucon,Memen,Ramon etj. atje me ke dhe mua po sme njeh aty duhet te ta tregoj vete.futu te photogallery.Futu se e ka bere faqe hardhek futu dhe tek forumi,se ke forum edhe ne gjuhen shqipe ja ka perkthyer L me duket.
Phaaa vjeshtes ishte kryeveper vlonte vlonte,hajt se kismet ka vjeshte behemi edhe njehere /pf/images/graemlins/wink.gif .Te ''YAB'' a ishe more?...eshte tamam bash ne qender te qytetit.Atje ishte vend klas,mund te ishte nja 3-4here ma e madhe se fullupi rreth 1mije e sa vete zete brenda deri ne 6nadjes hape,ca te duash kishe suedeze,finlandeze,amerikane pa fund,shyqyr italiane skishte ne asnje disko gati se ato ma zi se neve,vetem se pijet pak si me spec 16euro gota te ''Yab'',vetem se ja vlente me shku kajhere.Kurse ''fullupi'' ishte pike takimit ihere sa me ba nxehjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej ca desha te thoja une ty more se gati harrova... Tu m'as posé des questions sur les ptites suédoises...a mon tour de t'en poser quelques unes sur les ptites francaise...comment sont elles? Parce que je ne les ai pas encore testé...mais pas pour tres longtemps encore! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anica

Primus registratum

Tobestrafkulla /pf/images/graemlins/smile.gif .U lodha o njerez.

Kalojini pushimet ku te doni.
Por shqiperine mos e mohoni.
Deri sa te rroni
Te huj me zor mos u boni.

U lodha tu shkrujt kotsirikoti
sa her qe shani shqiprin mua me pikon nje pik loti
Por veten e mbaj
Dhe shqiprerin kurrr se shaj

Si do qe te jet
Me cdo te met
Ku do qe te ndodhem
Un kur flas per shqiprin kurr nuk lodhem