Ka njeri nga Suedia ketu?

erisa

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Mirmbrema o njerez Si jeni gdhi ju nga kto anet tona??
Kam kohe qe nuk kam hy ktu po thash nomi u boft pa hy nuk e lej. /pf/images/graemlins/laugh.gif
mesa po lexoj une sweetboy na paska tradhtu.
Ne te shkretet njelem tu ftu shoqnine qe te vine ti kalojne pushimet ne Shqipri Kurse sweetja na i perzeka papapapa po fundja kot nuk e thone edhe vet suedezet qe shteti formon identitetin e nje personi Po kushedi ca thone atje ne norvegji Se ne ktej nga svedija i permbahemi shume ksaj thenies.
Nejse se sweetboy smendoj se e mohon qe eshte shqiptare ati thjesht i pelqen norvegjia shume me teper. /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]

un4forgiven :lol: ne france rrike ti grup,po more si jo po me ka fole more ihere per ty,qe kam nje shoke ne france e mbaj mend qysh se isha atje.Si tu duk fir. more ihere?Ti ishe atje pak para se me shku une se me tha qe kishe kene kohe pa kohe se ate kohe qe ke kene ti ska qene kohe festash se hala skishin ardhe studentat nga USA.Kur isha une obobobobo amerikane gjithka llokum fare jete a je ma! /pf/images/graemlins/wink.gif Ej futu me shkruj ne mesazh privat ketu,se edhe mund ta lajme me u taku atje nese edhe ti ke lane me i ba ndonje vizite tjeter atyne ka vjeshta se athere eshte kulmi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hun svenske tjejen,hun är jättä fin,men det är jo barä på nettet jo,dessutän de är intet säkkert at hon du prattär me nu är hun på bildär ,stol på mej jeg vet hur svenske tjej är...Skit i hun fan,om du vill träffä svensk tjej måste du komma till Sverige, Gøteborg eller Malmö for eksempel /pf/images/graemlins/wink.gif Men fan,hvem har lært dej å tala svenska?..du har intet bodd i Sverige eller? [/qb]
grupo une ne fund te shkurtit ika dhe amerikane kishte edhe atehere,megjithese ai me tha qe me shume kishte ne vjeshte...se sa e vertete ka qene nuk e di po pse jo takohemi andej nga vjeshta se une me makine do iki, megjithese ka kohe kismet deri atehere /pf/images/graemlins/smile.gif
Firenze te te them te drejten smu duk ndonje gje e madhe se sme pelqejne shume kto gjerat e vjetra dhe te zymta, prape per tu knaq u knaqa se kur mblidhesh prape me shoqnine ka lloqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt se ne ktu jemi, kur te vije koha andej nga vera po e lekemi i takim nga "full up" /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per ate qe me ke shkrujt ne suedisht spo e marr vesh se jam akoma te mesimi i pare dhe duhet te te kthej pergjigje mas ca kohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
shnet dhe t'mira

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga +MiZeRiA+:
[qb]
Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] Jag heter un4given. Jag är tjugo år gammal. Nu bor jag här i Lyon, en stat i Frankrike, men jag komar från Tirana.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Jag ska talar svenska med flicka (me fliken qe ishte te fotografia) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vem frågade dej va du heter och vem du e osv???
kush Flik mer jahu???
Ktu jena te albforumi mos na fol suedisht

Inte Mvh +Mizeria+!! :lol: [/qb]
o mi ti mi mo, prit iher t'iki n'shpi t'hap fjalorin qe te marr vesh se car m'ke shkrujt...he se ta tregoj une kur te arrij nga mesimi 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per fliken thuji hotgirl ta nxjerri foton se une nuk e bej dot /pf/images/graemlins/smile.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] cne the unforgiven po na flet suedisht? :idea: [/qb]
nga halli jo nga malli se kam njof i suedeze dhe sikur po afrohemi me shume kshu...kupton ti..? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

KIKIRIKU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Une s'thashe qe ne shqiperi nuk festojne moj por UNE PER VEHTE te thashe qe vend per festa jane ata qe te thashe,pastaj ju keni preferencat tuaja. :shrug: ,ke qefe te shkosh ne Vlore,Sarande ti per pushime verore shko naqe ste ndalon kush nqs ti knaqesh aq shume atje zoti ta befte hallall une qefin tim e kam ndryshe dhe dikund tjeter,ke ndonje problem ti?
Kurse per te qenit atje mos te kesh merak se kam qene 1here ne Sarande dite veret dhe kam ndejte gjithe diten atje,kurse Vloren e njoh vetem nga fotografiat dhe video.
Mendimi im : Shqiperi ka riviere fantastike,atje ja kalon mire me shoqeri dhe familje cmimet jane me te levertisshme etj etj,kurse per jete nate 0.
O Mizeria cfare ja merr ne ktheset moj?ahahah po ti eshte marre moj me krahasu Vloren apo Saranden me Rhodos moj vajze.Vlora qe eshte 1 mize ne gjithe boten ne krahasim me Rhodos qe vlersohet nga gjithe bota,Vlora ka as i ka 100mije banore(veres) gjysa e me teper jane pleq kurse Rhodos veres kap 2milionshin e ke vetem rini atje!.Mandej ku i ke ti ne Vlore e Sarande ato kushte qe ke atje moj vajze eiiiiii me nise me fole tesh per kto pune ne shqiperi ske as drita as ujna qe jane gjerat me themelore,mos me thuaj mandej qe jo po aty kena drita e vec ju atje skeni se i di vete kam kene.

Me qaj hallin mua ti moj naqe se e kam punen per terezi une, ato festat me 50 e siper shkon ti moj naqe po shkove ne shqiperi,se atje i ke vajzat tu shku me babe e nane, qute si nuk marrin tane fisin me vehte.Shko ne feste ne Shqiperi se babat e nanat i ke neper tavolina tu pa se mos na i ndodh gje vajzes qe eshte duke kcyer me djalin e tezes.(flas ne pergjithsi) :lol:
[/qb]
papapapa sa inat me vjen me ata rob qe kane nja 5 vjet jashtshtetit dhe iu duket vetja shume me te perparuar se ne qe jetojme ktu ne shqiperi..Na tregoka dhe mentalitetin pale. Te dhj*fsha mu ne mentalitet thuaj.
O sweety une kam qene ne greqi atje ku thua ti dhe nuk kishte ndonjegje me shume se saranda ose vlora..dhe sa per dienine tate ne shqiperi nuk vine shume turiste per shkak te emrit te keq qe kemi ne shqipetaret (kane hall se do i hajme)dhe jo se eshte me bukur ne rhodos se sarande..
dhe per kete gje nuk kane faj , kur e shani shqiperine ju qe jeni jashtshtetit mos pretendoni se bota do na perqeje?
:lol: me bere per te qeshur kur the qe gocat dalin me bab e non ose me farefisin..
Ti kam lexuar postimet tuja dhe kam hall se mos me thuash qe e njef me mire tironen se mua qe jetoj ktu.. .. o cun a lejohet te pys po ti ku na e paske pas shpin ne shqiperi??
Kot per kurjozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

KIKIRIKU

Primus registratum

O edhe nje gje kisha per dritat.
Ne ne Tirane nuk na i heqin me dritat, te pakten deri ne Maj. /pf/images/graemlins/smile.gif
Jopo thuaj po deshe qe nuk ka bere gje Edi Rama
Gure gure behet mure i thojn asaj :wink:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga da_gurl:
[qb]papapapa sa inat me vjen me ata rob qe kane nja 5 vjet jashtshtetit dhe iu duket vetja shume me te perparuar se ne qe jetojme ktu ne shqiperi..Na tregoka dhe mentalitetin pale. Te dhj*fsha mu ne mentalitet thuaj.
O sweety une kam qene ne greqi atje ku thua ti dhe nuk kishte ndonjegje me shume se saranda ose vlora..dhe sa per dienine tate ne shqiperi nuk vine shume turiste per shkak te emrit te keq qe kemi ne shqipetaret (kane hall se do i hajme)dhe jo se eshte me bukur ne rhodos se sarande..
dhe per kete gje nuk kane faj , kur e shani shqiperine ju qe jeni jashtshtetit mos pretendoni se bota do na perqeje?
:lol: me bere per te qeshur kur the qe gocat dalin me bab e non ose me farefisin..
Ti kam lexuar postimet tuja dhe kam hall se mos me thuash qe e njef me mire tironen se mua qe jetoj ktu.. .. o cun a lejohet te pys po ti ku na e paske pas shpin ne shqiperi??
Kot per kurjozitet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dakort jemi shqiptare dhe e duam shqiperine, po boll e hape thesin tani duke na e krahasuar saranden ose vloren me greqine (qe eshte cope-cope per vete, nejse) /pf/images/graemlins/tongue.gif
te ne nuk ka drita, ska uje...me duhej te prisja gjithe diten me trupin me kripe derisa te beja dush ( gjoja ishte sezon turistik dhe do kishte drita dhe uje pa pushim) /pf/images/graemlins/wink.gif
sa per jeten e nates, sweet-boy ka shume shume te drejte se eshte 0 fare dhe edhe tirana sa per dijenine tate, mbas ores 11 maksimumi i numeron me gishta njerezit qe jane jashte...lere pastaj mos flas per saranden apo vloren qe mbaron xhiro akoma me shpejt dhe vetem nje pakice e vogel fare mund te shkoje neper disko, pub etj etj

kaq kisha, po pate kundershtime ma bej te ditur se per te te dhene fakte eshte gjeja me e lehte ne bote :tipsy:

KIKIRIKU

Primus registratum

Mos e ke gje fjalen qe per te dhene fakte te pa verteta eshte gjeja me e lehte ne bote.
Hajt hika tashi se do dalim anej nga blloku me shoqnin /pf/images/graemlins/wink.gif

eros111

Primus registratum

[qb] Mos e ke gje fjalen qe per te dhene fakte te pa verteta eshte gjeja me e lehte ne bote.
Hajt hika tashi se do dalim anej nga blloku me shoqnin /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hajt befsh qef se na ka marre malli per bllokun...dhe e di qe diku ne fund te vetes tende, ma mbeshtet mendimin /pf/images/graemlins/wink.gif

KIKIRIKU

Primus registratum

aa po pse nuk na thua ti o cun qe jetoke jashtshtetit!?
Ti mund te flasesh per jeten e nates atje ku rri po jeten e nates ne Tirane ma ler mua ne dore se une jetoj ktu.Apo flit te flasim thuaj.
Une nuk jam ktu per tju mbushur mendjen ju se si eshte ne shqiperi (tiranë)por thjesht me vjen per te vjelle kur thoni qe shqiperia kshu shqiperia ashtu.
Ne fund te fundit pse duhet ti kesh te gjitha te mirat?? Cfare keni bere ju per ti pasur??
Pervecse reklame te keqe te themi dhe shume te keqe.
Pretendoni pastaj.

Anica

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] Jag heter un4given. Jag är tjugo år gammal. Nu bor jag här i Lyon, en stat i Frankrike, men jag komar från Tirana.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Jag ska talar svenska med flicka (me fliken qe ishte te fotografia) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vem frågade dej va du heter och vem du e osv???
kush Flik mer jahu???
Ktu jena te albforumi mos na fol suedisht

Inte Mvh +Mizeria+!! :lol: [/qb]
o mi ti mi mo, prit iher t'iki n'shpi t'hap fjalorin qe te marr vesh se car m'ke shkrujt...he se ta tregoj une kur te arrij nga mesimi 4 /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per fliken thuji hotgirl ta nxjerri foton se une nuk e bej dot /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Aaaa Sa i qut qeke ti Mer drreq..sa mir dike me fol.nga halli robi ca nuk mso /pf/images/graemlins/wink.gif ej mos e mer meverte ate qe te thash suedisht se kot e thash :tipsy:

Hajt Shnet
Shko mso svedisht teshti :book:

Anica

Primus registratum

[qb] aa po pse nuk na thua ti o cun qe jetoke jashtshtetit!?
Ti mund te flasesh per jeten e nates atje ku rri po jeten e nates ne Tirane ma ler mua ne dore se une jetoj ktu.Apo flit te flasim thuaj.
Une nuk jam ktu per tju mbushur mendjen ju se si eshte ne shqiperi (tiranë)por thjesht me vjen per te vjelle kur thoni qe shqiperia kshu shqiperia ashtu.
Ne fund te fundit pse duhet ti kesh te gjitha te mirat?? Cfare keni bere ju per ti pasur??
Pretendoni pastaj. [/qb]
U go Gurl! :thumbsup:
Ho tashi shpjegoja ktyne qe na e shajn shqiprin se smushin mir.(atyne qe i djeg miza le ti djegi)
po ta lej ty ne dor gurle se u lodha tu lexu i faqe postim nga njoni qe i duket shqipria e keqe.

Hajt shnet!

eros111

Primus registratum

[qb]
Pretendoni pastaj. [/qb]
Ho tashi shpjegoja ktyne qe na e shajn shqiprin se smushin mir.(atyne qe i djeg miza le ti djegi)
po ta lej ty ne dor gurle se u lodha tu lexu i faqe postim nga njoni qe i duket shqipria e keqe.

Hajt shnet! [/qb]
na se po ju pergjigjem te dyjave pernjehere se me keto qe thoni ju, ahaaa...

e para punes mos kaloni nga muhabeti ne muhabet po shihni ate qe thashe...da_gurl ose da_girl ose the_girl ose si te duash, jeten e nates ne tirane e njoh aq mire sa ska nevoje te te pyes ty se si eshte (dhe ne fund te fundit as nuk te pyeta), keshtuqe boll me budallalleqe sepse me ngjan si ai i verberi qe e di se si eshte, po nuk do me asnje kusht ta pranoje...
per te tjerat sja vlen as te pergjigjem vetem shihe pak me me objektivitet gjendjen aty!

ndersa ti mizerie, ec ktu ti ec se ta tregoj une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ... dua vetem qe te dish qe te gjitha ato qe thashe, jane me se te verteta dhe e pasqyrojne realitetin te ne, ashtu sic pasqyrohesh edhe ti ne pasqyre...

eros111

Primus registratum

[qb] Aaaa Sa i qut qeke ti Mer drreq..sa mir dike me fol.nga halli robi ca nuk mso /pf/images/graemlins/wink.gif ej mos e mer meverte ate qe te thash suedisht se kot e thash :tipsy:

Hajt Shnet
Shko mso svedisht teshti :book: [/qb]
o mizerie m'paske shajt e? /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt hajt se kur ta marr vesh se cfare domethene do te te pergjigjem, vetem se ai fjalori ne bibloteke ishte suedisht-suedisht kshuqe sic ta merr mendja nuk me hyri shume ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif
i'll reply 2 u soon or sometime!

KIKIRIKU

Primus registratum

na se po ju pergjigjem te dyjave pernjehere se me keto qe thoni ju, ahaaa...

e para punes mos kaloni nga muhabeti ne muhabet po shihni ate qe thashe...da_gurl ose da_girl ose the_girl ose si te duash, jeten e nates ne tirane e njoh aq mire sa ska nevoje te te pyes ty se si eshte (dhe ne fund te fundit as nuk te pyeta), keshtuqe boll me budallalleqe sepse me ngjan si ai i verberi qe e di se si eshte, po nuk do me asnje kusht ta pranoje...
per te tjerat sja vlen as te pergjigjem vetem shihe pak me me objektivitet gjendjen aty!
Vallai e shof sa e njifke Tiranen...edhe pastaj jeta nuk matet vetem me jeten e nates, eshte me e gjere nga ce mendon ti.
e dyta nuk isha une ajo qe ju pergjigja shkrimit tend e para ate e bere ti.
Para ca ditesh pash ne lajme, ne nje konkurs hotelesh si ta quash, qe u zhvillonte ne barcelone fitoj cmim dhe nje hotel shqipetar qe ndodhet ne sarande.
E lere fare.
Por prap akoma nuk mu pergjigje pytjes qe te bera. Cfare ke bere ti per ti pasur te gjitha te mirat ne shqiperi??(nuk pranoj pergjigje qe ktu ku jam i kam pa i merituar).

KIKIRIKU

Primus registratum

[qb]
Pretendoni pastaj. [/qb]

Hajt shnet! [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif O mizerje me ndimo icik mi goc se ndoshta ja mush menjen atij unforgiven se me sa po shof paskeni zon shoqni te ngushte . kujdes goce se mos ta prishi menjen se morem fund pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:tipsy:

Hajt shnet pra mo :wave:

Anica

Primus registratum

[qb]
[qb] Aaaa Sa i qut qeke ti Mer drreq..sa mir dike me fol.nga halli robi ca nuk mso /pf/images/graemlins/wink.gif ej mos e mer meverte ate qe te thash suedisht se kot e thash :tipsy:

Hajt Shnet
Shko mso svedisht teshti :book: [/qb]
o mizerie m'paske shajt e? /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt hajt se kur ta marr vesh se cfare domethene do te te pergjigjem, vetem se ai fjalori ne bibloteke ishte suedisht-suedisht kshuqe sic ta merr mendja nuk me hyri shume ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif
i'll reply 2 u soon or sometime! [/qb]
haahahha jo mo jo se nuk te shajta... /pf/images/graemlins/smile.gif
Mos hap hic fjalorin ta shpjego lala jot ty :tipsy:
Ose ta shpjego dhe sweet boy meqe e din suedishten uj.apo i kan hyp nervat ati nuk shkru mo ktu ......
Ps: msoje mo suedishten ne internet..eshte shum e let /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajt shnet!

Anica

Primus registratum

[qb]
[qb]
Pretendoni pastaj. [/qb]

Hajt shnet! [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif O mizerje me ndimo icik mi goc se ndoshta ja mush menjen atij unforgiven se me sa po shof paskeni zon shoqni te ngushte . kujdes goce se mos ta prishi menjen se morem fund pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:tipsy:

Hajt shnet pra mo :wave: [/qb]
Qyqa miiii!!! kush ma prish menjen mu? i shkreti ai ka hallin e vet...do me msu suedisht /pf/images/graemlins/wink.gif .E pra e pe dhe ti te lajmet ca hoteli bukur e??? prit prit se ka edhe me shum.ta shofin ato si do bohet shqipria mas disa viteve si bace me lule.edhe trrrin masanej si hu gardhi skon cat thon. /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt Shnet e fat ne jet :wave:

woooooow

Primus registratum

kush na qeka ai qe thote ska jete nate ne shqipri mer??
Une nuk e di por kur isha atje ne vere rruget kane qene plot e perplote.
Po me vika cudi te pakten me ju qe jetoni knej nga skadinavia dhe thoni qe shqiperia ska jete nate. Spo e mor vesh se cfare qukeni juve jete nate. :eek: :shrug: