Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Hotgirl nqs ti thu qe shqiperia ka ece me mentalitet athere duhet me thane kuku moj vajze.Moj i hifte zjarri Edi rames e kush te jete as du me dite se ca behet atje asgje.
:lol: Po skam faj une se bahesh nervoz ti moj vajze rendesi ka qe une sbehem nervoz per kshi punesh,po e ke degjuar ate shprehjen shkodrane ....Ka thane shoqja Drande mos e nguc grethin me krande se e ban per te zezen tande. :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif
....Pastaj smu pergjigje pyetjes time...qe po me rrin e shet mend per suedine qe e njifke me mire se une hajt me thuj ihere ne cfare vendesh te Suedise ke kene?..ta marrim vesht shtruar ihere kyt pune.
Kristina,nejse gjithkush ka preferencat e veta per vende ku mund te kalosh pushime.Une Shqiperine te pakten tani per tani nuk e quaj vend pushimi,kam fjalen per pushime vere,dikur ndoshta e kam quajtur se ashtu kane qene mundesite por tani jo.Une tani e quaj Shqiperine vend ku mund te shkosh te takosh kushrinjt te heqesh mallin ,te takohesh me shoke,shoqe qe ka njeriu atje tjeter gje jo.
Kurse vend pushimi per vere une quaj ishujt e Greqise Rhodos,Creta,Kos,Ios ose Itali ose ne Spanje Mallorca,Ibiza,Barcelon etj etj,Psh ne Rhodos aty vetem 1jave te rrish te mjafton.Aty ke festa 24ore ne dite,vetem aty nuk flejne njerzit /pf/images/graemlins/laugh.gif plazh fantastik,ke njerez nga gjith bota,sidomos nga skandinavia hollanda dhe gjermania por edhe shqiptare,kosovare ka shume qe shkojne per pushime!,aty ske asnje te moshuar kryesisht jane nga mosha 15-30vjec.Disko,pube,restorante ca te duash ti ke ke mos me pushu 1sek.What else do I you need more? /pf/images/graemlins/wink.gif
un4forgiven ahahahah vallahi bota e vogel paska kene boll,po more lulin e kam djale axhet ne forme e kam VIPIN ne forme se i bana nji vizite ka tetori,besoj se e din ku ndodhet /pf/images/graemlins/wink.gif Po kush je ti more,nqs njeh lulin athere edhe mu duhet te me njohesh se sban. /pf/images/graemlins/wink.gif shkodran je ti? [/qb]