Re: Ka njeri nga Suedia ketu?
Une s'thashe qe ne shqiperi nuk festojne moj por UNE PER VEHTE te thashe qe vend per festa jane ata qe te thashe,pastaj ju keni preferencat tuaja. :shrug: ,ke qefe te shkosh ne Vlore,Sarande ti per pushime verore shko naqe ste ndalon kush nqs ti knaqesh aq shume atje zoti ta befte hallall une qefin tim e kam ndryshe dhe dikund tjeter,ke ndonje problem ti?
Kurse per te qenit atje mos te kesh merak se kam qene 1here ne Sarande dite veret dhe kam ndejte gjithe diten atje,kurse Vloren e njoh vetem nga fotografiat dhe video.
Mendimi im : Shqiperi ka riviere fantastike,atje ja kalon mire me shoqeri dhe familje cmimet jane me te levertisshme etj etj,kurse per jete nate 0.
O Mizeria cfare ja merr ne ktheset moj?ahahah po ti eshte marre moj me krahasu Vloren apo Saranden me Rhodos moj vajze.Vlora qe eshte 1 mize ne gjithe boten ne krahasim me Rhodos qe vlersohet nga gjithe bota,Vlora ka as i ka 100mije banore(veres) gjysa e me teper jane pleq kurse Rhodos veres kap 2milionshin e ke vetem rini atje!.Mandej ku i ke ti ne Vlore e Sarande ato kushte qe ke atje moj vajze eiiiiii me nise me fole tesh per kto pune ne shqiperi ske as drita as ujna qe jane gjerat me themelore,mos me thuaj mandej qe jo po aty kena drita e vec ju atje skeni se i di vete kam kene.
Me qaj hallin mua ti moj naqe se e kam punen per terezi une, ato festat me 50 e siper shkon ti moj naqe po shkove ne shqiperi,se atje i ke vajzat tu shku me babe e nane, qute si nuk marrin tane fisin me vehte.Shko ne feste ne Shqiperi se babat e nanat i ke neper tavolina tu pa se mos na i ndodh gje vajzes qe eshte duke kcyer me djalin e tezes.(flas ne pergjithsi) :lol:
E shoh qe kto gjerat me politiken i paske qefe fort po une sja vari,thashe as qe du me dite per Edi Rame e kush lesh te jete ne pushtet sme plas hic,pak rendesi ka per mua,rendesi ka qe ai vend me ''perparime'' qe eshte duke pasur ska per te ardhe ne kete nivel per nja 50-60vjet mos e me shume.
Ku me rrin ti ihere se dhe keke ne skandinavi nga ai shkrimi i fundit dallova,apo sje kendej?
Hotgirl :lol: po ti ca flet kot pra moj vajze ti ihere ke kalu me makine kndej dhe ate rruge qe paske ba prej Stockholmit ne Luleå dhe na e msove.Me ato kalimet neper qyteti mi paske studju fort ato vende :lol: .Une jam kry mujit ne Suedi moj naqe ka 2-3here ti thu.Ne te gjitha qytet e jugut kam qene kushedi sa here sidomos qytet nga Gøteborg e siper kam qene te pakten rreth 10 here,edhe jo kot po kemi shku disa here ka rreth 1jave me ndejte.
Nqs don po ti them dhe me emra Ne Strømstad sdiskutohet se e kam si shpine teme ,Lysekil,Uddevalla,Göteborg,kam qene shpesh kurse Helsingborg,Malmø,Trelleborg i kam bere do vizita te mira une.Te vetmet vende qe skam qene jane zona lindore andej ka Stockholmi.
un4forgiven :lol: ne france rrike ti grup,po more si jo po me ka fole more ihere per ty,qe kam nje shoke ne france e mbaj mend qysh se isha atje.Si tu duk fir. more ihere?Ti ishe atje pak para se me shku une se me tha qe kishe kene kohe pa kohe se ate kohe qe ke kene ti ska qene kohe festash se hala skishin ardhe studentat nga USA.Kur isha une obobobobo amerikane gjithka llokum fare jete a je ma! /pf/images/graemlins/wink.gif Ej futu me shkruj ne mesazh privat ketu,se edhe mund ta lajme me u taku atje nese edhe ti ke lane me i ba ndonje vizite tjeter atyne ka vjeshta se athere eshte kulmi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hun svenske tjejen,hun är jättä fin,men det är jo barä på nettet jo,dessutän de är intet säkkert at hon du prattär me nu är hun på bildär ,stol på mej jeg vet hur svenske tjej är...Skit i hun fan,om du vill träffä svensk tjej måste du komma till Sverige, Gøteborg eller Malmö for eksempel /pf/images/graemlins/wink.gif Men fan,hvem har lært dej å tala svenska?..du har intet bodd i Sverige eller?