Ka njeri nga Suedia ketu?

nela_kristi

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] :shrug:
har det ikke så godt lige for tiden..... :cry: [/qb]
hvorfor?hva skjedde? :confused: [/qb]
stres........provome....beqo :shrug: [/qb]
leje aman se dhe une ashtu jam.o zot me iku truri :book:

nela_kristi

Primus registratum

ah thuaj sa te iki ai 13 shkurti qe te mbarojme provimet se vdiqem...
o dolce kur do na vish ndonje xhiro kendej ti mi..hajd se ky vit te ka gjet te /pf/images/graemlins/wink.gif pasur /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash: [/qb]
Skam nevoje me kene atje moj une bazohem te vajzat qe kam taku qe vijne nga veriu i Norvegjise kndej poshte,mandej ato njisoj jane si ne suedi si ne norvegji. :shrug:
Mandej ajo shprehja e ka ''Kodra mas bregut''...ske faj ke nise me harru shqipen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo ske faj ti jo..se sje tironc ti ta dishket shprehjen..
norvegjezet jan te shplame! suedezkat jan mo t'mira..po ti ske pa gjo..!!

dolce_vita

Primus registratum

[qb] ah thuaj sa te iki ai 13 shkurti qe te mbarojme provimet se vdiqem...
o dolce kur do na vish ndonje xhiro kendej ti mi..hajd se ky vit te ka gjet te /pf/images/graemlins/wink.gif pasur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
c`te bej mi ........mua ky vit me gjeti me te varfer :shrug:

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash: [/qb]
Skam nevoje me kene atje moj une bazohem te vajzat qe kam taku qe vijne nga veriu i Norvegjise kndej poshte,mandej ato njisoj jane si ne suedi si ne norvegji. :shrug:
Mandej ajo shprehja e ka ''Kodra mas bregut''...ske faj ke nise me harru shqipen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
epo ske faj ti jo..se sje tironc ti ta dishket shprehjen..
norvegjezet jan te shplame! suedezkat jan mo t'mira..po ti ske pa gjo..!! [/qb]
une i kam pare dhe suedezet dhe norvegjezet ...te gjitha njesoj jane mos ia fut kot..

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
[qb] ah thuaj sa te iki ai 13 shkurti qe te mbarojme provimet se vdiqem...
o dolce kur do na vish ndonje xhiro kendej ti mi..hajd se ky vit te ka gjet te /pf/images/graemlins/wink.gif pasur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
c`te bej mi ........mua ky vit me gjeti me te varfer :shrug: [/qb]
eee te varfer...thuaj qe ste ka marre malli per vende te ftohta do te shkosh andej nga spanja nje vizite se tu ca hunda per pak mot te ngrohte /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Hey..... :wave:
Ai vrasesi i Anna Lindt, serb ishte me :confused: .....po degjoja lajmet po se mora vesh mire se cu bo atje .......

jack daniels

Primus registratum

Po e di moj qe sjam tironc as dua te jem,ka lezet shkodran :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten ne ne shkoder thojme ''mos ja fut kodra mas bregut'',ne tirane e prishkeni keqas fjalorin mandej sikur nuk i shkon vajzave me perdore fjale te tilla /pf/images/graemlins/tongue.gif
Si norvegjeze si daneze si suedeze jane te shplame tana.Mandej per suedezet e dij se jane te mira i kam debules fort /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por nuk eshte se kane ndryshim te madh fort prej norvegjezeve,danezeve nga pamja vec karakteri ndryshon.Mandej kjo fjala qe the ''po ti ske gja''....ti moj naqe i ke pa per jashta ,une i kam edhe nga jashte edhe brenda /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ....une kisha fjalen per ata qe jane ne veri aty ke ti se ato jane me ndryshe si me kene tropojanet ne shqiperi. :lol: :lol: ..flas prej shumices qe kam pa.

Anica

Primus registratum

[qb] Po e di moj qe sjam tironc as dua te jem,ka lezet shkodran :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten ne ne shkoder thojme ''mos ja fut kodra mas bregut'',ne tirane e prishkeni keqas fjalorin mandej sikur nuk i shkon vajzave me perdore fjale te tilla /pf/images/graemlins/tongue.gif
Si norvegjeze si daneze si suedeze jane te shplame tana.Mandej per suedezet e dij se jane te mira i kam debules fort /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por nuk eshte se kane ndryshim te madh fort prej norvegjezeve,danezeve nga pamja vec karakteri ndryshon.Mandej kjo fjala qe the ''po ti ske gja''....ti moj naqe i ke pa per jashta ,une i kam edhe nga jashte edhe brenda /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ....une kisha fjalen per ata qe jane ne veri aty ke ti se ato jane me ndryshe si me kene tropojanet ne shqiperi. :lol: :lol: ..flas prej shumices qe kam pa. [/qb]
HaHa o sweet^boy paske shum eksperienc ti.....shi shi drreqi paska pa daneze,suedeze ,norvegjeze ca spaske pa ti mo...nga brënda e nga jasht =D....ste rrika B^tha rehat ty mër cun...=)=P

Ps:per djalektin e tironcve ke inot e foli hakun se ka lezet kur fol tironcçe.....=P=P

hot

Hotgirl

sweet_boy t'jesh tironc/tironce esht privilegj..edhe dialekti te ka lezet..!
ti ske ardh noj her ktu ne luleå..apo whatever me noj ven knej afer..
una vej bast qe ti se ke idene se ku bie luleå, (shko e shife ne karte tashti)
je pleks me nja 2-3 anej ka jugu ne zere se provove gjith suedine..
bej edhe ca krahasime..krahaso tropojen me luleå-n, pse nuk thu..si me qen shkodra me tironen..apo sta ma se je vet pri shkodre?

jack daniels

Primus registratum

Hotgirl te jesh nga tirana eshte privilegj per ty naqe dhe dialektin e gezoshi une per vedi jam ne rregull shkodran dhe me dialektin e Shkoders.
Ca me duhet me ardhe mu ihere atje nuk njoh kend edhe me dashte me be gje eshte teper ftohte,pastaj mos me thuaj mu qe se kam idene se ku i bjen luleå se e di suedine ne pllembe te dores.Te dish ti moj vajze kur une kam shetit neper suedi ti ke kene ne tirane tu i ra tasit me luge,prandaj mos fol ne tym pa menduar se i kam nja 4vjet ma shume se ti une kndej.
:lol: :lol: ....po 2-3 suedeze kane kene kur kam kene 15-16vjec, hala te ura ti...,mandej skam nevoje me te dhane llogari as ty e as kerkujt se jane gjana private,ok!
Une smarr vesht ihere pse flet kshu ne tym pa menduar hic,une ste krahasova luleån me tropojen se vec i marri i ben ato krahasime,une te thashe vajzat suedeze qe rrijne aty ke ti ne veri jane si me qene tropojanet ne shqiperi jo nga ekonomia por nga trupi,2metroshe,po skam faj une se i kap gjerat ti me vonese. :shrug: Mandej une srri me ba krahasime per shkoder e tirane se sa do e prishur me kene shkodra une se krahasoj shkoderlocen me asnji vend tjeter se eshte vendlindja ime,ashtu si mund ta kesh ti per tiranen.

+MiZeRiA+ :lol: :lol: ..... keshtu eshte kur cohet njiri prej gjumit pak si heret ndodhin kto pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif ....mandej te ri jena,tesh jetohet jeta /pf/images/graemlins/wink.gif Une skam inat hic moj per dialektin e tiranes e as nuk e kam zili,une jam i knaqur me shkodrance se keshtu na e ka lezetin shpirti neve, i shprehim me mire ndjenjat ne kete dialekt /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

[qb] Hotgirl te jesh nga tirana eshte privilegj per ty naqe dhe dialektin e gezoshi une per vedi jam ne rregull shkodran dhe me dialektin e Shkoders.
Ca me duhet me ardhe mu ihere atje nuk njoh kend edhe me dashte me be gje eshte teper ftohte,pastaj mos me thuaj mu qe se kam idene se ku i bjen luleå se e di suedine ne pllembe te dores.Te dish ti moj vajze kur une kam shetit neper suedi ti ke kene ne tirane tu i ra tasit me luge,prandaj mos fol ne tym pa menduar se i kam nja 4vjet ma shume se ti une kndej.
:lol: :lol: ....po 2-3 suedeze kane kene kur kam kene 15-16vjec, hala te ura ti...,mandej skam nevoje me te dhane llogari as ty e as kerkujt se jane gjana private,ok!
Une smarr vesht ihere pse flet kshu ne tym pa menduar hic,une ste krahasova luleån me tropojen se vec i marri i ben ato krahasime,une te thashe vajzat suedeze qe rrijne aty ke ti ne veri jane si me qene tropojanet ne shqiperi jo nga ekonomia por nga trupi,2metroshe,po skam faj une se i kap gjerat ti me vonese. :shrug: Mandej une srri me ba krahasime per shkoder e tirane se sa do e prishur me kene shkodra une se krahasoj shkoderlocen me asnji vend tjeter se eshte vendlindja ime,ashtu si mund ta kesh ti per tiranen.

+MiZeRiA+ :lol: ..... keshtu eshte kur cohet njiri prej gjumit pak si heret ndodhin kto pune... ....mandej te ri jena,tesh jetohet jeta /pf/images/graemlins/wink.gif Une skam inat hic moj per dialektin e tiranes e as nuk e kam zili,une jam i knaqur me shkodrance se keshtu na e ka lezetin shpirti neve, i shprehim me mire ndjenjat ne kete dialekt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AMEN /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb]
[qb] :lol: :lol:
Plasen krahasimet e ....... [/qb]
Dolce na thave syt nga na ke humbur /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
tu thane syte ty me ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif ja ku jam /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

Genta

Primus registratum

Kam degjuar qe Shqiperia do luaje futboll me Suedine, ndeshje miqesore. Sa qejf, ishalla fitojme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Me duket se ndeshja do zhvillohet ne Tiron....hajt mo ishalla fitojm ti lejm svedezt me goj hap :thumbsup: