Ka njeri nga Suedia ketu?

jack daniels

Primus registratum
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

phaaa lene se na ka merzit fort thashe se po vishin ne suedi kombtarja jone e po bejshim pak tifozllek, e kisha ardhe me i pa fille vet i 15 /pf/images/graemlins/laugh.gif ....a doni tifoza ju bij une /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

eh sweet boy, harrove mduket se jemi gati nji moshe eh?
kur un i bisha tasit me luge ne ti i ke ra tenxheres me me majt ison muve..!
po esht e kote me fol me ty,biles ora 2 e nates ktu..a thu se mezi po pres me tu pergjigj?
as un se di se sa vjet ke ti ktu e as ti se di se sa kam un ktu ene ca kam bo una ene ku kam qene una para se te visha ne suedi..
thjesht mos fol qiqrra ne hell pa dit mir se per ca po flet..!
kur thu qe sht ftoft knej, beji icik krahasimet, kemi 2-3 vjet rresht qe majm rekord per temperaturat me te larta ne suedi ne vere, ene ne dimer tempratura shkon -30 ama ktu je ne veri, ajri eshte i thate ene nuk fryn ere..!!
kshu qe nuk krahasohet -30 ne veri me ate ne jug..!!
po cti boj una..ti e dishe suedine ne pellembe te dores..me siguri i di edhe kto ti.. :idea:

dolce_vita

Primus registratum

Mesa di une ......per punen e futbollit.....shqiperia do te lujje me Danimarken dhe jo Suedine :shrug:
Dhe ndeshja zhvillohet ne fushen daneze .........mezi po pres ta shoh ......do vije ndonje ne danimarke me ate rast?

bobo

marksist-enverist

po ju pse ngatroheni?!!, po ju i e came ju dallo..., dmth ju ndan /pf/images/graemlins/laugh.gif , se kshu i soj jeni; si ka e majta , si ka e djathta! :goofy:

hot

Hotgirl

homi, ja paske nis studimit te te carave ti /pf/images/graemlins/laugh.gif , kto efekte t'ka lon kafja n'mes t'nates eee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

:lol: .. pika hot.-o, se ngatarove dolcen.
e kisha fjalen per ngushticen (si ja thon emnin /pf/images/graemlins/laugh.gif )..., qe ndan SE-DK :devil:
si po e lem hot.-o?-takona nDK, hajm djath dhe domate-si e keni me domatet andej dolce? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jack daniels

Primus registratum

Hotgirl ca ka te bej mosha ihere ketu se marr vesht?,e di njesoj jemi, por une te thashe suedine e njoh shume me mire se kam 5vjet kndej,pastaj ti vete ke thene qe ke 1vjet e pak ne suedi kshu qe... :shrug:
Se ku ke kene ne vend tjeter ne europe nuk me intereson mua para se me ardhe ne suedi,tani ne po flasim per suedine.
:lol: ktu eshte problemi se kur i ke rene ti tasit me luge une athere kam qene duke i rene dickaje tjeter...po spo flasim per ate pune,por koha e tenxheres ka kene kur kam qene ne shqiperi. :shrug:
:lol: :lol: tamam rekorde veret keni dhe juve mban nje dite aty 29-30 gradene ne verë dhe te nesermen shkon 20 fille edhe urra na u be Luleå e nxehte ahahah......po ashtu ndodh edhe ketu ne veriun e norvegjise moj edhe atje eshte rekordi ne Tromsø po shikoje ca behet atje tani -30grade me te ngri kocat.Se mban njehere nxehte nuk do te thote qe na u be vendi atje aq nxehte sa kndej poshte moj vajze. As kendej nuk fryen ere por ama eshte -5,-10 tani ,por jo -30! :eek:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ata qe zihen shume duhen dhe shume /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
hajt zihemi ne kristina /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] :lol: .. pika hot.-o, se ngatarove dolcen.
e kisha fjalen per ngushticen (si ja thon emnin /pf/images/graemlins/laugh.gif )..., qe ndan SE-DK :devil:
si po e lem hot.-o?-takona nDK, hajm djath dhe domate-si e keni me domatet andej dolce? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: ho pra mo se me ngatarruat :devil:
.......domate e djathe ka sa te duash ....ne supermarket /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

vera kete vit ishte e shkurter..beri fresk ne fillim e ne fund te veres..
po ne fakt gjith muaji i korrikut ka qene shume i nxehte..temperatura 25+ ka qene tere kohes..ne orar dreke shkonte ke +30
kurse tani na morc pleshtat se ka gjithe keto dite qe ka qene -10, ktu -30 shkon vetem javen e fundit te dhjetorit..sidomos diten e vitit te ri..
but wuteva'!
shqipria cuno ka hec perpara..mos kujto se ti knej po bo qef e ata po i bin tasit me luge..ehuhaaaaa..ne ca gjojna kan hec me shum se ne ata..!!
gjithsesi un ktu kam 1 vit e gjys, nuk esht shum, por eshte mjaftushem per te njohur njerzit ktu..
kshu qe ti qe me rri ne norvegji mos me fol mua per suedine..!
shnet tashti se do hiki ne palester..! ene do heci gjith rruges..se nuk osht ftoft..!!

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] ata qe zihen shume duhen dhe shume /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
hajt zihemi ne kristina /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
heheheh..pse keshtu...do qe te duhemi shume? /pf/images/graemlins/wink.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] vera kete vit ishte e shkurter..beri fresk ne fillim e ne fund te veres..
po ne fakt gjith muaji i korrikut ka qene shume i nxehte..temperatura 25+ ka qene tere kohes..ne orar dreke shkonte ke +30
kurse tani na morc pleshtat se ka gjithe keto dite qe ka qene -10, ktu -30 shkon vetem javen e fundit te dhjetorit..sidomos diten e vitit te ri..
but wuteva'!
shqipria cuno ka hec perpara..mos kujto se ti knej po bo qef e ata po i bin tasit me luge..ehuhaaaaa..ne ca gjojna kan hec me shum se ne ata..!!
gjithsesi un ktu kam 1 vit e gjys, nuk esht shum, por eshte mjaftushem per te njohur njerzit ktu..
kshu qe ti qe me rri ne norvegji mos me fol mua per suedine..!
shnet tashti se do hiki ne palester..! ene do heci gjith rruges..se nuk osht ftoft..!! [/qb]
hehe na kenaqe ti.po pse sthua ti qe ke po aq sa kam dhe une ketu..qe thua ti ne shqiperi isha per vit te ri..o zot o zot ca thua mi ne kemi ece shume mua sme vihejme ne oslo o sarande o ska imagjino pastaj qe dhe tirana qe mu si lule nejse...
thuaj qe vetem nga kultura jemi icik mbrapa ne andej pa nga te tjerat iua marrim ne kthese nordikeve :devil:

jack daniels

Primus registratum

qyre kjo edhe ti ke nise me thane whateva? :lol: si puna e ktyne kndej aaa ske faj ti je shqiptare e sillem mire po te ishe nji nga kto do isha sjelle ndryshe une...
Shqiperia ka ece perpara??? :lol: :lol: kjo eshte rrena me e madhe qe kam degjuar ndonjehere, shhh moj vajze mos fol se eshte marre me te degju kush po ca perpara jemi neve moj,po a nuk isha une ne tirane kyt vere a po ca ishte gadite aty moj 3-4ndertesa rruget i kishe me kanale me ujna te zeza asaj i thua zhvillim ti?...pastaj nuk ka redesi nese nje pjese e vogel zhvillohet kur 95% eshte per toke komplet.Boll vajze se ash marre me te degju kush se ne nuk i afrohena ketyre me asgje!...te vetemet gjera qe mund te besh dallim eshte se fale Zotit kemi klimen e mire dhe te nxehte dhe kemi disa nga traditat tona qe jane te mira tjeter gje skemi nje m.
Mandej me qe po me shitke mend ihere per suedine hajt ti shoh ihere veprat tuaja...me thuaj ne cfare vendesh te suedise ke qene ti qe ma njeh suedine mire?
Ej kujdes ne palester ee kur te kryesh stervitjen mos harro te besh zgjatje mire se rrezikon te pickohesh ne ndonje vend. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ullmar Qvick

Primus registratum

Tung miq shqiptar!
Kam lexue disa nga shkrimet tuaja dhe kam parë se si diskutohet për dimrin dhe temperaturat.... Dje u ktheva nga Ishujt Kanarie ku temperaturat ishin midis 16 gradë natën deri 28 gradë ditën. Jam larë në det me kënaqësi të rrallë - kur erdhëm nga Suedia kjo duket e pabesueshme për muajin e janarit! Vajza ime 7-vjecare Arlinda mësoi të notonte. Vizitova edhe pikën më të lartë të Gran Kanarias, mbi 1900 m mbi nivelin e detit... Kam kalue Qafën e Krrabës, rrugët malore të Kosovës, Maqedonisë dhe Turqisë - ato janë hiqgjë në krahasim me këto rrugë gjarpëruese! Vetëm për nerva të hekurta! Kthimi në Suedi dje, në aeroportin e Norrköpingut me borë dhe errësirë.... merrni me mend ndjenjat tona!
Ky ishte raporti im i vogël. Vetëm një gjë për të shtuar: Në Ishujt Kanarie nuk jam takuar me asnjë shqiptar! U takova me gjermanë, norvegjezë,danezë, italianë, anglezë, islandezë, filipinos (!) kubanë, një grua nga Trinidad, një tjetër nga Uruguay etj etj - shqiptarë jo!
Hasta la vista, amigos!
Veriori përsëri në veri....

hot

Hotgirl

ehe ehe..ic ska hec shqipria nga mentaliteti ee?? masanej una s'thash ne te gjitha gjonat por ne disa, megjithse muve me duket tirona lule, cudi (..?!) sepse jam rritur ne tirane ndoshta???
sepse jam PRO edi rames????
njerzit andej se heqin nga goja edi ramen, thone shyqyr qe doli njeri tamom e mori frenat ne dore, ata qe e shajne jan vec qent e saliut..!!
ja pra se sdu me e kalu temen ke politika!!
tirona ka qene ehuhaaa skapej dot qe ne kohe timen e jo mo tashti..!
nuk thashe qe shqipria ka ekonomi me te mire se neve ketej, jo or burr i dheut se te ishte ashtu skishim ardhe ketej ne, po kur them "ca gjera" duhet nenkuptuar ajo..!

nejse se skam mo nerva me u mor mo me ty, sot jam e lumtur e skam nermen me bo diskutime..!!

veriori edhe une kam degjuar qe ishujt kanarie jan te mrekullueshme, por qe nuk ka shume shqiptare..!
ndoshta sepse shqiptaret shkojne neper shqipri, kosove,maqedoni..etj etj ku eshte pothuajse e njejta klime ne vere, ndersa dimrit punojne :shrug: :wave:

dolce_vita

Primus registratum

Nje shoqja ime do te niset javen tjeter per ne ishujt Kanaire. :wub: ...per vinterferie........lum si keta.
Ketu tek ne ka bere ngrice, ftohte e po bie bore /pf/images/graemlins/frown.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] qyre kjo edhe ti ke nise me thane whateva? :lol: si puna e ktyne kndej aaa ske faj ti je shqiptare e sillem mire po te ishe nji nga kto do isha sjelle ndryshe une...
Shqiperia ka ece perpara??? :lol: :lol: kjo eshte rrena me e madhe qe kam degjuar ndonjehere, shhh moj vajze mos fol se eshte marre me te degju kush po ca perpara jemi neve moj,po a nuk isha une ne tirane kyt vere a po ca ishte gadite aty moj 3-4ndertesa rruget i kishe me kanale me ujna te zeza asaj i thua zhvillim ti?...pastaj nuk ka redesi nese nje pjese e vogel zhvillohet kur 95% eshte per toke komplet.Boll vajze se ash marre me te degju kush se ne nuk i afrohena ketyre me asgje!...te vetemet gjera qe mund te besh dallim eshte se fale Zotit kemi klimen e mire dhe te nxehte dhe kemi disa nga traditat tona qe jane te mira tjeter gje skemi nje m.
Mandej me qe po me shitke mend ihere per suedine hajt ti shoh ihere veprat tuaja...me thuaj ne cfare vendesh te suedise ke qene ti qe ma njeh suedine mire?
Ej kujdes ne palester ee kur te kryesh stervitjen mos harro te besh zgjatje mire se rrezikon te pickohesh ne ndonje vend. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bobobbo pse ne clagje te tr ishe ti?pastaj kur ke qene ti gjithe tiransit kane qene ne sarande me pushime duke bere qef prandaj tu duk kot it pastaj une them qe eshte zhvilluar ne krahasim me cqe pare 3 vjeteve dhe mos e ngaterro me politiken kete lloj zhvillimi.plus qe moda aty mu duk shume me e mire se kjo qe kane keta ketu dhe diskotekat dhe kefi behej shume me mire sesa behet ketu...mos harro s edhe une ne norege jetoj dhe e di sh mire se ketu ke qetesi dhe ia kalon bukur por jo me bukur se ne shqiperi kur vjen puna ne vere apo ne festa... :rockband: capisci?