Ka njeri nga Suedia ketu?

hot

Hotgirl
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb] kush t'ka nxef mi? apo pa shkas? [/qb]
kot ere..jam nxef ashtu kot :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] kush t'ka nxef mi? apo pa shkas? [/qb]
kot ere..jam nxef ashtu kot :mad: /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
e mi na fal qe te pyta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jack daniels

Primus registratum

[qb] ou s'e dija kete...ej se qeka me ardh andej nga suedia me duket, se po shof ca foto te nje goce qe paska te shkrujtme sweden te bluza te faqja e fundit te albumit te albforumit :eek: :eek: kaq desha une

kshu jeni t'gjitha anej e? [/qb]
Ke boll te ajo faqja suedeze te www.snyggast.se
Ajo qe eshte ne foto eshte suedeze se i njoh mire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kontakto mu po erdhe ne suedi se te jap do numra tel. te disa suedezeve prej Gøteborgut,qe te heqin trunin,vec emrin tem mos ma mja permend,se i vijne kujtesat mandej /pf/images/graemlins/laugh.gif .Po erdhe ban mire me shku ne Gøteborg ose Malmø se atje jane llokum,edhe sidomos ka vera :thumbsup: ...vallahi zor se merzitesh ta garantoj une,bilez po te isha ti do ti merrsha me rralle 1jave ne danimarke 1jave ne suedi,1jave ne norvegji. :devil:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
[qb] ou s'e dija kete...ej se qeka me ardh andej nga suedia me duket, se po shof ca foto te nje goce qe paska te shkrujtme sweden te bluza te faqja e fundit te albumit te albforumit :eek: :eek: kaq desha une

kshu jeni t'gjitha anej e? [/qb]
Ke boll te ajo faqja suedeze te www.snyggast.se
Ajo qe eshte ne foto eshte suedeze se i njoh mire /pf/images/graemlins/wink.gif Me kontakto mu po erdhe ne suedi se te jap do numra tel. te disa suedezeve prej Gøteborgut,qe te heqin trunin,vec emrin tem mos ma mja permend,se i vijne kujtesat mandej /pf/images/graemlins/laugh.gif .Po erdhe ban mire me shku ne Gøteborg ose Malmø se atje jane llokum,edhe sidomos ka vera :thumbsup: ...vallahi zor se merzitesh ta garantoj une,bilez po te isha ti do ti merrsha me rralle 1jave ne danimarke 1jave ne suedi,1jave ne norvegji. :devil: [/qb]
vallaj me ja fut me makine nga vera nuk eshte keq...kismet deri atehere, na ruaj shoqet ok? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ja sweet_boy per vedi jeto n'norvegji po jau dika mir politiken gocave suedeze..biles dha ene shembuj se ne cilat qytete te shkosh..!!
po pse si thua o derebardhe qe shko ne stockholm se andej te shqyhen syte.. :eek: :smash:

jo se knej ka una jan mrapa ee..
knej ndrricoj vet una /pf/images/graemlins/laugh.gif

masanej sweet boy te ishte suedeze ajo te foto e pare megjithmen cdote ne nje forum shqiptar?
ose foton ja ka von nej kolopuc shqiptaro-suedez..ne ktu jan me kokrra n'forum--perfshi ne veten time..!

jack daniels

Primus registratum

Kjo puna e suedezeve eshte si me qene puna e veres ose rakise,si thojne rakine e mire e ka Skrapari ose Permeti. /pf/images/graemlins/laugh.gif ...kshu qe edhe Gøteborgu e Malmøja e kane rakine e mire fort /pf/images/graemlins/wink.gif ...per rakine e stockolmit se kam provu hala se kndej vjen pak si me pakice,por nga qe po ma rekomandon do skrifikoj te bej cmosin me e provu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ty hote te kena delegaten tone atje ne Luleå.Suedezet e veriut kam ndigju jane vec me rujte kufinin me Finlanden. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

aha..una sjam hic n'kufi..luleå esht qytet bregdetar ene per tke vit u shpall qyteti studentor i suedise, ene ne dimer ktu vijn tgjithe per sporte!!
eshte idealja..!! kshu qe ti mos e grric shum.. :smash:

jack daniels

Primus registratum

Po mire moj sje ne kufi je ne kufi me polin :tipsy: aty ku ska ma harte -30grade,me te ngri gjith pjeset e trupit vlen te theksohen edhe pjeset me delikate... /pf/images/graemlins/laugh.gif .Kot nuk dallohen ato vajzat e veriut se jane te veshura me ka 8xhupa e ka 3pale pantolla nji per mi nji duken si me kene 200kilshe /pf/images/graemlins/laugh.gif ......une nuk di ca do heqin ato djemt andej me ato vajza pupupu, vallahi duhet me ja dite hallin. /pf/images/graemlins/laugh.gif Mandej ato te veriut atje te ju jane si me kene ato malesoret andej ka tropoja 2metroshe pllamen e dores 30cm. :lol: :lol:

hot

Hotgirl

po te informoj se -30 temperatura shkon vetem ate javen e fundit te dhjetorit, sidomos per vit te ri..tani temperatura eshte -7, tani ne darke se diten ka qene -2, -3, edhe ktu ska as uje ne ajer kshu qe nuk ndihet..
per me teper qe as ere nuk fryn (pervec nentorit)
edhe nuk e di nqse ja ke idene se ku bie luleå, por nuk eshte ne kufi me polin..ne pol eshte kiruna qe eshte nja 4 ore larg nga ketej
kshu qe mos ja fut kot /pf/images/graemlins/blush.gif

jack daniels

Primus registratum

:lol: :lol: sa shpejte te kceka damari ty moj vajze,mandej une tu u talle isha /pf/images/graemlins/laugh.gif ....poli as ne kiruna es kerkund ne suedi nuk eshte,qyteti me verior eshte ne norvegji Vardø e ka emrin.Po mire qe -7 te ti po -35 kap nganjehre ama /pf/images/graemlins/tongue.gif ,mandej eshte vend i humbur komplet :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif .

hot

Hotgirl

po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash:

dolce_vita

Primus registratum

hote....... :wave:
duhet me i shkrujt njona-tjetres...se tek temat tona nuk futet mo asnje :mad:

eros111

Primus registratum

[qb] po te informoj se -30 temperatura shkon vetem ate javen e fundit te dhjetorit, [/qb]
-30??? :eek: :eek:

vallaj taksirat suedezeve se do duhet te presin edhe ca sa te vije vera /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj ta pa vi e ta pa ngej flamurin /pf/images/graemlins/laugh.gif

shoqet e sweet-boy i paskam ne xhep, ndonje studente nga lulea na e boka hoti, :idea: sdoli keq jo... /pf/images/graemlins/smile.gif

jack daniels

Primus registratum

[qb] po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash: [/qb]
Skam nevoje me kene atje moj une bazohem te vajzat qe kam taku qe vijne nga veriu i Norvegjise kndej poshte,mandej ato njisoj jane si ne suedi si ne norvegji. :shrug:
Mandej ajo shprehja e ka ''Kodra mas bregut''...ske faj ke nise me harru shqipen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
[qb] po po..ti ske qen najher knej kshu qe mos ja kput P'rdha mas bregut :smash: [/qb]
Skam nevoje me kene atje moj une bazohem te vajzat qe kam taku qe vijne nga veriu i Norvegjise kndej poshte,mandej ato njisoj jane si ne suedi si ne norvegji. :shrug:
Mandej ajo shprehja e ka ''Kodra mas bregut''...ske faj ke nise me harru shqipen /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po dhe ju o dreq si macja me miun...beni pak armepushim...o sweet boy keni bore ju andej nga sarpsborgu mo se ne ketej ne oslo vdiqem.ej do vij nga sarpsborgu per nja ca dite..aty do jesh ti apo do besh kembe?.