Ka njeri nga Suedia ketu?

hot

Hotgirl
Re: Ka njeri nga Suedia ketu?

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] Per Xander
Hemo ti humbe sa thashe une qe me interesojne biletat.apo meqe u qa :cry: hoti do hidhesh andej ti :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:mad: :mad: :cry:

kissemissan

Primus registratum

afer me je hoto jo teje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nja nje ore larg kurse te ty zbatohet ky parimi "ku te ngrin shurra" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

[qb] Per Xander
Hemo ti humbe sa thashe une qe me interesojne biletat.apo meqe u qa :cry: hoti do hidhesh andej ti :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se mos me erdhe te me sillje nje komposto ti qe te ruaja nje bilete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht, kam qene pa qef por do te shikoj cfar do te bej tashme per biletat.

erisa

Primus registratum

ej xander se se mora vesh mire une....Po erdhe te takosh hotin hec na sill noi bilet neve knej se na bo sevap.

:wink: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erdicanikoliton:
[qb] o kristina prej sarande jam mi. Ca te besh aty me linden ata te shtepis. :tipsy: [/qb]
edhe mua aty me linden /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth jemi nga i njeti qytet e /pf/images/graemlins/wink.gif sa mire po si ste njoh une ti me dergo pak adresen e emailt.

nela_kristi

Primus registratum

per xander
ua me qafsh ishe semure? po ku ta dija une ti sme dhe as adresn qe te te vija me komposto.
Nejse me thuaj kur vjen robi w.?
ej me dergo pak adresen e emailit.

woooooow

Primus registratum

o xander he mo ti jepja ate te shkret adres se po plas kristina... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Erison700

Forumium maestatis

po car ti jape ore se me vdiqet. ajo e ka adresen time.

kristina po ty kane humbur adresat kshu? bile i ke te dyja.

astronaut

Primus registratum

E moret vesh ju se na plagosen ministren e jashtme te Suedise Anna Lind.
Me duket se me thike e kishe qelluar ne bark, e ne disa pjese te trupit.
Ndoshta eshte ministrja me bukuroshe qe simpatizoj dhe me ngrohta nga te gjithe te tjeret
I uroj shpetim dhe sa me shpejt te dale nga salla e kirurgjise ku po operohet.
Tani na jane bere edhe bajate propagandat e ndryshme per te pranuar evron ne vendin tone dhe ne cdo rrugice e ne cdo qender gjen kabina te vogla druri me njerez qe propagandojne Ja eller Nej.
Ju per cilen alternative do votoni?

hot

Hotgirl

vet inte.. mo shum Nej :shrug: :book:

sandro..ta mash men..muve i adrese me ke dhon /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry:

woooooow

Primus registratum

ii sa gjynaf me erdhi paska vdek Ana Lindh sot ne oren 5 te mjesit /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] po car ti jape ore se me vdiqet. ajo e ka adresen time.

kristina po ty kane humbur adresat kshu? bile i ke te dyja. [/qb]
o xsander me dergo nje mesazh personal se une sfutem dot ne messenger ne hotmail apo yahoo ti marr.me dergo nje mesazh hajde mos perto.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] ii sa gjynaf me erdhi paska vdek Ana Lindh sot ne oren 5 te mjesit /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
edhe mua shume gjynah me erdhi /pf/images/graemlins/frown.gif .por ama sa per euron ne suedi do thosha jo.....

mistrec-sarande

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] ii sa gjynaf me erdhi paska vdek Ana Lindh sot ne oren 5 te mjesit /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
edhe mua shume gjynah me erdhi /pf/images/graemlins/frown.gif .por ama sa per euron ne suedi do thosha jo..... [/qb]
Aman moj goc ca te duhet euroa ty mi shiko ndonje gje tjeter mi. :tipsy: