Re: Kendi i krijimeve te reja
Hmmm njerzit flasin,shkruajne,per arsye nga me te ndryshmet...
Lexoj fjale...mendime,qe nganjeher me habisin,them jo ska mundesi...por jam koshiete qe boten gjithkush e shikon me syt e vet...
E ateher Te Mendoj !
Te mendoj qe ne darke qe me ze gjumi me ty n menje,shpirt e me posedon trupin...Te mendoj ku zgjohem ne mengjes e mezi pres te lexoj fjalet e tua...
Te mendoj kur perqafoj kedo e te dua aty...dua tete peqafoj fort...
Te mendoj kur bej punet e shtepise,te mndoj kur degjoj muzike ne cd,e kur ju degjoj fjalet romantike qe kane mendo qe nje nate...do i degjoj me ty...te mendoj kur luaj me femij...e mendoj po sikur te ishim femij e te luanim bashke...tu rrisnim bashk...
Te mendoj kur bej dush,sepse sdua te jem vetem aty,por dua te bej dashuri me ty nen ujin e ngroht...qe n rrjedh ne trup e na largon trishtimin...mallin.
Te mendojkur gatuj vaktet,emendoj sikur te gatuaja nje here per ty.
Te mendoj kur dal ndihem e bukur per ty.Te mendoj kur bej tualet,kur rregulloj floket e ndhem se jam per ty,te mendoj kur vendos kremin ne trup ,e kur arrij mes gjinjve e mendoj ftyren tende mes tyre...Te mendoj kur shkoj ne pune...te mendoj ne qetsin e nates,te mendoj kur pi nje qaj qe me ngroh,te mendoj kur jam e merzitur,e gzuar, e lumtur,e vetmuar,Te mendoj me te tregu barcelet e me qesh te dy...te mendoj ne krahet e mi nen carcafet qe jan zhubravitur nga te berit dashuri,te mendoj ne dark kur vij nga puna e ndez komp,me kuriozitetin te te lexoj,te mendoj kur shkoj ne krevat,te mendoj dhe nje minut para se te me zej gjumi,e i lutem zotit,te ndjesh dashurin time per ty.
Te mendoj tani.
Te mendoj pergjithmon.
Une...