Hmmm
Cfare po ndodh?PSe shfaq merak per mua,kur sme do me...
Pse flet me mua kur me par do te ikesh se te flasesh...
Pse me sheh ne enderr kur endrrat si ndajm me bashke.
Pse mendon e me pyet per tjeret...
Pse me mban mend emrin...
Pse......PSe...Pse...???
Askush sme ka pare ne shpirt si me ke pare ti.Askush ska hy ne te sic ke hyr ti.
Nuk e di a ka qene fati,apo eshte qartesuar nje deshire,ose ndoshta mendimi im ishte kaq I forte,sa te transformohej ne ekzistence...Por di qe fakti qe te kam pasur ne jeten time ka qene "me jetu".
Shume here mendoj per "femren" .Se sa femra skane respektin qe meritojne,kujdesin qe meritojne,afektin qe meritojne...femra qe vazhdojne te duan meshkuj....edhe pse fyhen,merren neper kembe,apo abuzohen...psikologjiskisht e fizikisht...
...cila krijese mund ti rezistonte ketyre gjerave pervec "Femra".
Femra eshte ne gjendje te vuaj Brenda vetes ne qetesin e saj...nganjeher duke shpresuar se gjithcka do ndryshoje...e beson...,beson...beson...deri ne fund sa gjithcka shkon ne vend.
Sa e mbrekullueshme eshte femra!
E them me pasterti kete fakt ,sepse e di se si femra dashuron...e shpresoj qe nje dite do duhem aq sa jap dashuri.
Mos gjetja e dashurise me ben te trishtuar...edhe pse se jap veten.
Por fakti qe shumica e njerzimit jetojne...plaken e vdesin pa e provuar kete ndjenje Unike e te mrekullueshme me ben te trisht.
E trishtohem me shume kur shikoj njerez si kto femra qe vuajn...pse duani kaq shume...pse te duash dike qe te perdor per interest e tija e te perdor si kukull...ose pse shkoni prap te "I njejti person",edhe pse nderroni prap se prap ne ate qe gjeni eshte po e njejta gje...vetem person tjeter.
Do doja ta mbyllja per gjithe ato femra qe kan vuajtur e vazhdojn te vuajn per dashuri. jane fjalet e eros ramazzoti qe do I them me fjalet e mia.
"Kur ka dashuri,te vjen me fluturu
e koha qe kalon me te ste mjafton kurre...e kur do ti thuash naten e mire ke mall para se tja thuash ate fjale...
kur ka dashuri e del me shoqeri jashte...kerkon qoshe ose gjen nje preteks te dalesh te shkruash tex me te ne tel apo dhe thjesht ti degjosh zerin...e kerkon me mendjen tende te jesh ne shtepi vetem por te jesh duke menduar per te ose te jesh me te...ska rendesi se ku...
kur Nuk ka dashuri ska nevoje per fjale...e rri aty te degjosh nje dhimbje qe nuk do...por ste iket...te duket sikur do vdesesh pa te...
kur dashuria seshte:ndihesh pjat boshe e sikur bota ka ren mbi ty...e te ka bere cope cope..."
Por nese dashuria eshte apo sesht,ne cilindo rast eshte nje emocion....lere te rritet me ty...
Gjithe kjo eshte :Qe ne sot jemi ajo qe na ka ndodhur ne jete.hap pas hapi...e gjithcka qe jeton ne ne sesht gje tjeter vetem nje frut I gjithe atyre rasteve...karakteristika,e vende,situate...gjera qe na kan ndodhur....
hah do doja te vrapoja...te ikja larg...aq larg sa mos te njihja askend...do doja te te harroja...
Por me mungon" jeta jeme",me mungon teper...e me dhemb sa ide ske...
Me mungon e qeshura jote,perqafimet e tuaja,ledhatimet e tuaja,perkujdesi jot,mbrojtja jote,burreria jote,zotesia jote,mendja e mpreht e jotja qe oh zot sa me mungon...Por ti thu qe ste du me...me ke pare ne sy e me ke thene stop...
kur para pak ditesh me thoje sa me doje...e tani vrapon?iken...?
Nga kush,nga cka?
Sdo ec kurre me dore per dore me ty,as nje hap bashke...
Tani jam vetem...e cmendur e e lodhur nga shume miliona kujtime me ty...
Kujtime shume te dhimbshme por te mbrekullueshme!
Se kam me ty,as me sjelljen tende...
Por jam keq...e nganjeher si sonte dua te bertas,ulerij...te vrapoja tek ty...por te degjoja fjalen boll,zhduku...do me mbyste te gjithen perfundimisht...!
Me ne fund jam pajtuar edhe pse me zor edhe pse nganjeher prap se besoj as veten...jam pajtuar me iden qe do jen vetem kujtime..
por nje kujtim qe akoma me ben te enderroj...
Te shpresoj...e te dashuroj...
Prandaj flm dashuria ime e vetme.Flm per gjithcka!
Flm per gjitha te qeshurat qe me ke dhene e gjithe lotet e panumert...e netet pa gjume...Te adhuroj e do doja te te kem ketu pran meje...!
Tlutem me shpeto...po vdes ...ngadal...ngadal....Vetem nje gjest do me beje te riqohem...e do me beje te fluturoj edhe njehere...!
Nese eshte e vertet qe dashuria eterne ekziston,e nese fjala dashuri sinjifikon te duash dike pa kushte pa interes,por me gjithcka te mira e te keqia...e nese dahsuria eshte ajo gje qe lidhen bashke dy persona e dy shpirta behen nje...Ateher pse svjen te une?
Pse nuk ndihesh....vetem nje gjest,vetem nje shikim...nje vetem...do ndryshonte gjithcka...do ndryshoje gjithcka ne mua...gjithcka sa te te thoja :TE DUA!
Me mungon shpirti jem!
.....me mungon teper ...shume...Te du shume Jeta Jeme.
Kjo eshte nje enderr qe e shoh perher kur shkoj te fle,e perher kur zgjohem....
Te du shume.