e shkallafitura
Primus registratum
Re: ....ju pelqejne tatuazhet....
Si mendon ti Rryllii? ????
Si mendon ti Rryllii? ????
Une them... Mir... /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde dhe hajeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga e shkallafitura:
[qb]Si mendon ti Rryllii? ????[/qb]
Vej nai malsor duke pre dru...Dru me pre dru me pre.Un psh kam vu 1 mace duke honger 1 mi,kurse te krahu kam 1 spirance edhe vitin kur kam fillu dhe kur kam maru ushtrine.Eshte icik i shmtut po e kam bo me gozhde pranej. :rockband: :rockband:Fillimisht postuar nga Neptune's Daughter:
[qb]Une kanje vit qe po e mendoj dhe tani dua ta bej nje siper vitheve me pelqen se kur vesh bluze te shkurtra duket bukur po puna eshte se cfare te ve.. kete spo e vendos dot.[/qb]
tashi duhet me vu lajmerim kujdes kur dhjes se mos dhjes nanjonin...,Apo nanjonenFillimisht postuar nga e shkallafitura:
[qb]Artiu na dhive...Kjo ishte e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o njerez te keputur nga jeta!!!!Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]tashi duhet me vu lajmerim kujdes kur dhjes se mos dhjes nanjonin...,Apo nanjonen [/qb]Fillimisht postuar nga e shkallafitura:
[qb]Artiu na dhive...Kjo ishte e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Beje ne kraharor(tek njeren nga tullumbacet) qe te doje burri me vone me shume. Perse vini parfum ju vajzat atehere ne nje date?Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb] Mua me pelqen te bej nje Tiger ne qafe por mendojpsh: kur te behem gjyshe dhe te kem niper kam frike se do ti shakaris femijet e shkrete me nje goxha Tiger ...
Ta shpifin lereni trupin sic jua ka bere zoti dhe mos i shtoni gjera te kota se nuk behet kurre me bukur se aq... :smash: [/qb]