per fatin tend te keq po /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: ke inat ti...zerrrrr :rockband: [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]akoma gjalle je ti ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] ai qe per inat te botes jeton..
eshte si nje gjemb qe vetem c'pon.. [/qb]
kush, :wink: ti????Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] jo mi kristina ca lufte...me kan marr inat /pf/images/graemlins/frown.gif dhe nuk e di pseune jam sjelle shume mire me te gjithe :angel: [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] jo mi kristina ca lufte...me kan marr inat /pf/images/graemlins/frown.gif dhe nuk e di pseune jam sjelle shume mire me te gjithe :angel: [/qb]
bej qef ti bej ........... :goofy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] isha ne qef mi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Eshte e cuditshme se sa njerez me thone thengjill i mbuluarpo virtualisht nuk me kishte ndodhur
pse valle kane kete pershtypje te gabuar per mua...
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
hej princesha :wave:Fillimisht postuar nga Princesha_B.B:
[qb] Une jetoj ne Danimarke, po bej pese vjet dhe me pelqen shume. Danimarka eshte nje vend i vogel, megjithate teper i zhvilluar dhe nuk i mungon gje /pf/images/graemlins/wink.gif . Njerezit jane te ndryshem , te ftohte, dmth nga ata qe nuk flasin pervec se me daneze, pastaj ka dhe nga ata, qe jane dhe shumica, qe jane shume te komunikueshem e te shoqerueshem,flas per femra dhe per meshkuj.
Per ata qe rrine ne Danimarke,po ne festen qe u be per te tere shqipetaret ne Kopenhagen ishte ndonjeri? :thumbsup: [/qb]
Dolce Vita ketu tani ka ardhur konsulli i Shqiperise, qe eshte nje djale i ri dhe ai ben organizimet , se kjo eshte dhe pjese e punes se tij, te mbledhi Shqipetaret ne ndonje feste :wink: .Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] tani e lexova pak me lart..........
po do zhvillohet ndonje feste tjeer si kjo[/qb]
Gezuar , gezuar. Po keto nuk jane festa shtepie o Sweet_boy, ketu pronotohet nje salle nga ato qe merren me kete pune dhe me pas aty ka ca pije te vendosura mbi tavoline, disa gjera te lehta per te ngrene, muzike popullore shqipetare dhe kercejne e argetohen njerezit, thjesht ne menyre shoqerore.Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Ca jane keto festa shqiptaresh,skam degjuar kurre,skam qene kurre,a behet gjo qefe?...a jane festa te medhaja apo kshu te vogla,sa njerez vijne afersisht?.Feste po bej une sonte ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif ,thirri nja 4-5shoke ke shpija i kom thirre dhe nja 5norvegjeze. /pf/images/graemlins/wink.gifDamn I love this life!,vajza po ,pije po,muzike po ca don me njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se po e coj dhe nje teke per juve Gezuar! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]