jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

iliriano

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

ai qe per inat te botes jeton..
eshte si nje gjemb qe vetem c'pon..

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] [/qb]
akoma gjalle je ti ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per fatin tend te keq po /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: ke inat ti...zerrrrr :rockband: [/QB][/QUOTE]

hahahah....une po vdus nga inati /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

jo mi kristina ca lufte...me kan marr inat /pf/images/graemlins/frown.gif dhe nuk e di pse :rolleyes: une jam sjelle shume mire me te gjithe :angel:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] jo mi kristina ca lufte...me kan marr inat /pf/images/graemlins/frown.gif dhe nuk e di pse :rolleyes: une jam sjelle shume mire me te gjithe :angel: [/qb]
kush, :wink: ti????

dolce_vita

Primus registratum

[qb] jo mi kristina ca lufte...me kan marr inat /pf/images/graemlins/frown.gif dhe nuk e di pse :rolleyes: une jam sjelle shume mire me te gjithe :angel: [/qb]
:lol: :lol:
thengjill i mbuluar........ /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Eshte e cuditshme se sa njerez me thone thengjill i mbuluar :confused: po virtualisht nuk me kishte ndodhur :mad: pse valle kane kete pershtypje te gabuar per mua... :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] Eshte e cuditshme se sa njerez me thone thengjill i mbuluar :confused: po virtualisht nuk me kishte ndodhur :mad: pse valle kane kete pershtypje te gabuar per mua... :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:lol:
epo thengjill i mbuluar je ti dhe pike..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

B.B

Primus registratum

Une jetoj ne Danimarke, po bej pese vjet dhe me pelqen shume. Danimarka eshte nje vend i vogel, megjithate teper i zhvilluar dhe nuk i mungon gje /pf/images/graemlins/wink.gif . Njerezit jane te ndryshem , te ftohte, dmth nga ata qe nuk flasin pervec se me daneze, pastaj ka dhe nga ata, qe jane dhe shumica, qe jane shume te komunikueshem e te shoqerueshem,flas per femra dhe per meshkuj.
Per ata qe rrine ne Danimarke,po ne festen qe u be per te tere shqipetaret ne Kopenhagen ishte ndonjeri? :thumbsup:

iliriano

Primus registratum

princesha danezet jane si jane leri rehat ne punen e tyre...po festa shqiptare kur u be moj.. :eek:

B.B

Primus registratum

Festa u be tek qendra kultures,javen e pare te Tetorit. Megjithate mund te behet nje tjeter,afer Krishtlindjeve, nuk jam e sigurte por ashtu kam degjuar.
Keshtu dhe puna e festave o Iliriano /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha_B.B:
[qb] Une jetoj ne Danimarke, po bej pese vjet dhe me pelqen shume. Danimarka eshte nje vend i vogel, megjithate teper i zhvilluar dhe nuk i mungon gje /pf/images/graemlins/wink.gif . Njerezit jane te ndryshem , te ftohte, dmth nga ata qe nuk flasin pervec se me daneze, pastaj ka dhe nga ata, qe jane dhe shumica, qe jane shume te komunikueshem e te shoqerueshem,flas per femra dhe per meshkuj.
Per ata qe rrine ne Danimarke,po ne festen qe u be per te tere shqipetaret ne Kopenhagen ishte ndonjeri? :thumbsup: [/qb]
hej princesha :wave:
per kete festen nuk kam degjuar asgje :shrug:
kur dhe ku zhvillohet se duket dicka interesante /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

tani e lexova pak me lart..........
po do zhvillohet ndonje feste tjeer si kjo :confused:

jack daniels

Primus registratum

Ca jane keto festa shqiptaresh,skam degjuar kurre :eek: ,skam qene kurre,a behet gjo qefe?...a jane festa te medhaja apo kshu te vogla,sa njerez vijne afersisht?.Feste po bej une sonte ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif ,thirri nja 4-5shoke ke shpija i kom thirre dhe nja 5norvegjeze. /pf/images/graemlins/wink.gifDamn I love this life!,vajza po ,pije po,muzike po ca don me njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se po e coj dhe nje teke per juve Gezuar! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B.B

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] tani e lexova pak me lart..........
po do zhvillohet ndonje feste tjeer si kjo :confused: [/qb]
Dolce Vita ketu tani ka ardhur konsulli i Shqiperise, qe eshte nje djale i ri dhe ai ben organizimet , se kjo eshte dhe pjese e punes se tij, te mbledhi Shqipetaret ne ndonje feste :wink: .
Tani meqe po afrojne Krishtlindjet duhet te kete ndonje tjeter , keshtu sikur u hodh fjala, por po u be gje do te te lajmeroj une, mos ki merak fare. :wave:

B.B

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Ca jane keto festa shqiptaresh,skam degjuar kurre :eek: ,skam qene kurre,a behet gjo qefe?...a jane festa te medhaja apo kshu te vogla,sa njerez vijne afersisht?.Feste po bej une sonte ihere /pf/images/graemlins/laugh.gif ,thirri nja 4-5shoke ke shpija i kom thirre dhe nja 5norvegjeze. /pf/images/graemlins/wink.gifDamn I love this life!,vajza po ,pije po,muzike po ca don me njeriu /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se po e coj dhe nje teke per juve Gezuar! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gezuar , gezuar. Po keto nuk jane festa shtepie o Sweet_boy, ketu pronotohet nje salle nga ato qe merren me kete pune dhe me pas aty ka ca pije te vendosura mbi tavoline, disa gjera te lehta per te ngrene, muzike popullore shqipetare dhe kercejne e argetohen njerezit, thjesht ne menyre shoqerore.
Shumica jane cift por ka dhe nga ata qe vine vetem, por nuk ka ndonje diference, se aty behet feste dhe flasin e kercejne te tere me njeri tjetrin. /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

Pprincesha..... :wave:
shpresoj te me lajmerosh nese behet ndonje fete tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif