jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

jack daniels

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Qenkan festa klasi Princesha,bahh ca mka marre malli me kcy kenge popullore...me marre me vehte dajren /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku behen keto festa ne København apo edhe ne ndonje qytet tjeter?.Po mire lezet ska te vish vetem...,degjo po te shkosh me nje te huaj a te lejojne aty? :shrug: ...se kendej shqiptare skemi fare. :shrug: Ku ne danimarke je ti Princesha?

B.B

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Pprincesha..... :wave:
shpresoj te me lajmerosh nese behet ndonje fete tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Do te te lajmeroj une Dolce, mos ki merak fare ti. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

B.B

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Qenkan festa klasi Princesha,bahh ca mka marre malli me kcy kenge popullore...me marre me vehte dajren /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku behen keto festa ne København apo edhe ne ndonje qytet tjeter?.Po mire lezet ska te vish vetem...,degjo po te shkosh me nje te huaj a te lejojne aty? :shrug: ...se kendej shqiptare skemi fare. :shrug: Ku ne danimarke je ti Princesha? [/qb]
Une ne Danimarke jam, ne Kopenhagen dhe festa rrallehere behen, por kur behen behen ne Kopenhagen e perhere ne keto periudha.
Po mora informacion per ndonje feste te tille do ju lajmeroj une :thumbsup: .

dolce_vita

Primus registratum

:thumbsup:
weet^boy...shkojme bashke se edhe une vetem jam ne festa /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb] [/qb]
akoma gjalle je ti ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
per fatin tend te keq po /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: ke inat ti...zerrrrr :rockband: [/qb]
hahahah....une po vdus nga inati /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
ti per vdus pe rmua gjoja nga inati /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

vemi kristina per festen e flamurit qe eshte ketu ne stockholm..
ta ngreme shqipen fluturim ne qiellin e lire..
si thua ti ?

Florus

Forumium maestatis

He me Zeqo thuji ti sa te dush dolces po ajo jo qe jo do thote...se pranon qe ka inat /pf/images/graemlins/wink.gif pale pale me thote mua thengjill i mbuluar...po se me cfare se di... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

iliriano

Primus registratum

ore qafira po ju ca kerkoni ketu te kjo teme
thyeni qafen andej..ose hapni dhe jy ndonje teme per shqiptaret qe jetojne ne itali se besoj se jeni plot ketu ne forum..

jack daniels

Primus registratum

[qb] :thumbsup:
weet^boy...shkojme bashke se edhe une vetem jam ne festa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shkojme pse jo,po København asht larg shume prej kendej...te vish per 1nate atje?....nese gjejme ndokend ku me fjete edhe kishte kene ma mire. :wink: Po shnosh ihere.shohim e bejme,se na kane dale do pune tjera. /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] He me Zeqo thuji ti sa te dush dolces po ajo jo qe jo do thote...se pranon qe ka inat /pf/images/graemlins/wink.gif pale pale me thote mua thengjill i mbuluar...po se me cfare se di... /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
pse me cfare mbulohet thengjilli sipas teje .... :confused:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] ore qafira po ju ca kerkoni ketu te kjo teme
thyeni qafen andej..ose hapni dhe jy ndonje teme per shqiptaret qe jetojne ne itali se besoj se jeni plot ketu ne forum.. [/qb]
bashkohem me mendimin e *ilirianos*,....jo per tju afenduar juve...por mundesisht dhe me respekt....na lejoni neve te merremi me skandinavine /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb]
[qb] :thumbsup:
weet^boy...shkojme bashke se edhe une vetem jam ne festa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shkojme pse jo,po København asht larg shume prej kendej...te vish per 1nate atje?....nese gjejme ndokend ku me fjete edhe kishte kene ma mire. :wink: Po shnosh ihere.shohim e bejme,se na kane dale do pune tjera. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
*tage et skridt ad gangen *
der er nok lang tid til en fest /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] ore qafira po ju ca kerkoni ketu te kjo teme
thyeni qafen andej..ose hapni dhe jy ndonje teme per shqiptaret qe jetojne ne itali se besoj se jeni plot ketu ne forum.. [/qb]
Ilirjan vellai kush te vuri sekretar komunale ty :confused: :smash: Tema ekziston por ne qe jemi ketu skemi shume nevoje te bisedojme virtualisht se takohemi shpesh dhe jo si juve 1 here ne vit /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

FloBo meqe do te flasesh kaq shume ti, hap nje teme per italine se vijme te bejme nje visite edhe ne :thumbsup: :devil:

Florus

Forumium maestatis

dolce se me ca mbulohet thengjilli nuk e di yllo, ma thuaj ti :book: dhe po deshe nje dore per hallet e shumta te skandinavise na bej nje fishkellime /pf/images/graemlins/wink.gif bejm apo jo per shoqnin ne :wave:

Florus

Forumium maestatis

s'eshte ide e keqe dolce :idea: do ta marr parasysh...po llafazane je vet /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

dolce_vita

Primus registratum

[qb] s'eshte ide e keqe dolce :idea: do ta marr parasysh...po llafazane je vet /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
kete fjalen *llafazane* po e mar si kompliment se nuk ma ka thene njeri me pare, te pakten ata qe me njohin ne jeten reale, jo virtualisht /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

[qb] dolce se me ca mbulohet thengjilli nuk e di yllo, ma thuaj ti :book: dhe po deshe nje dore per hallet e shumta te skandinavise na bej nje fishkellime /pf/images/graemlins/wink.gif bejm apo jo per shoqnin ne :wave: [/qb]
mos u tremb kaq shume ti se nuk po te perzejme, /pf/images/graemlins/smile.gif
thengjilli mbulohet me Hi ,hi nga zjarri. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shpresoj ta kuptosh se cfare do te thote thengjill /pf/images/graemlins/laugh.gif