jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Florus

Forumium maestatis
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

ok merre si te duash, une vetem e thashe me qarte se sa e the ti pak me siper :shrug: po e lejm ket muhabet se po me duket shume i ngjashem me ate te hotes :rolleyes: edhe ajo kshu reagoi, amon mer si skeni icik sens humori ju anejna...pupupu
nejse kjo ishte ne pergjithesi, ju jap nga nji te :kiss: te gjitheve qe tju ngrof pak se aha...paska fillu dimri shpejt ket vit mduket te ju :wave:

Florus

Forumium maestatis

shi kjo me pyet mu a e di ca eshte thengjilli :smash: un e dijsha mi po desha me pa se ca figure letrare do perdoresh ne vend te hirit po aha...spaske qon e mir ne letersi :tipsy:
Kush do me perzeje muve ka tema mi :eek: e di qe kam mik te fort ktuja una apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

:lol: :lol: po ketej ka filluar dimri...brrrrrrrrrrr..shume ftohte.
Po zemren e kemi te ngrohte ama /pf/images/graemlins/smile.gif
FloBo eshte kenaqesi te flasesh shqip ne AF lal, dhe une e pranoj edhe humorin edhe seriozitetin /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

dolce e paske mesuar dhe ti me ne fund se si behet autongrohja eee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif ej po sna the ca bere per halloween :rolleyes:

dolce_vita

Primus registratum

Halloween kam me date 22-dmth do e festojme ne si klase dhe nuk e kam idene se cfar do bej :shrug:
Ke ndonje ide ti :angel:

Florus

Forumium maestatis

Edhe me halloween-in qenkeni mbrapa :smash: tani ide... :rolleyes: :idea: mund te visheni me rroba te cuditshme ndryshe nga ato te perditshmet megjithate jo nga ato qe te fusin friken se tremben kalamojt pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif behuni nje grup dhe shkoni rruges duke pyetur me te vegjlit: dolcetto o scherzetto? (anglisht se maj men si thuhet :mad: )
Si te duket ideja /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

c`ka kjo ideja jote .... :idea: do e mar parasysh.
Te pyes njehere ato te klases se mos kane ndonje ide tjeter :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

une jam /pf/images/graemlins/laugh.gif we si do thoj smu ndah vet me thith mi /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

ketu mos u duk yllo se osht teme per ata qe jetojne ne danimarke.
ti jeton anej nga bota tjeter :shrug:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] ketu mos u duk yllo se osht teme per ata qe jetojne ne danimarke.
ti jeton anej nga bota tjeter :shrug: [/qb]
KiNGe ketu ku jam une eshte me ftoht se ne siberi /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

68833452941168 ky sihte kodi qembusha un tel tani skisha ku ta shkruaja e shkruajta ketu ppppfffffff direkt i bera zile njeres ketu ne forum :mad:

dolce_vita

Primus registratum

po kodin pse duhet ta dime ne :confused:
se ke more ti e dime /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] po kodin pse duhet ta dime ne :confused:
se ke more ti e dime /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
hahah rrushoooooooo po e shkruajta ketu kodin mi se me erdhi me sms e kapitove?e meqe ishte i futa nje postim une :kiss: :wub:

nela_kristi

Primus registratum

po po po zeqo plot dashuri qenke ti vellai ..na jep dhe njecik ne te shkreteve ketej se tani ka filluar nje i ftohte dhe sikur na ngroh icik ashuri... /pf/images/graemlins/laugh.gif