ej kristina, si te behesha gati moj se spo te kuptoj te merrja avjonin e pare dhe te vija per nje nate diskoje thua tiFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ua ua shi ky po, une ta thash me pare ne menyre qe te beheshe gati ti mo....Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep: [/qb]
ne dmth (une dhe sweet^boy) jemi ne sarpsborg tani dhe sa jemi kthyer nga disco... o zot o zot si ja kemi kalu se merr dot me mend.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke inat tiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Kte FloBon nuk e mar vesh une, e ke bo kete faqen si carcaf i gris FloBo :smash: :smash: [/qb]
mo money,mo problem /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] pse moj hot e vendose qe nuk vjen ti ne feste? [/qb]
shih shih...kam inat thote :smash: :smash:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]ke inat tiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Kte FloBon nuk e mar vesh une, e ke bo kete faqen si carcaf i gris FloBo :smash: :smash: [/qb]
p.s. mu me duket me shume si carcaf me arna po hajt mo spo ta prish /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o flobo si te duash dhe ska gje per te ardhe keq se ne ia kaluam sh mire...une thjesht doja te tregohesha e sjellshme dhe e ngrohte me ty meqe the se ne ne skandinavi jemi bere te fthte por si duket seshte puna se ne jemi te ftohte por se ti nuk di te na vleresosh :smash:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]ej kristina, si te behesha gati moj se spo te kuptoj te merrja avjonin e pare dhe te vija per nje nate diskoje thua tiFillimisht postuar nga kristina13:
[qb]ua ua shi ky po, une ta thash me pare ne menyre qe te beheshe gati ti mo....Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep: [/qb]
ne dmth (une dhe sweet^boy) jemi ne sarpsborg tani dhe sa jemi kthyer nga disco... o zot o zot si ja kemi kalu se merr dot me mend.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sme terheq oferta...me vjen keq :shrug: [/qb]
OK :thumbsup:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] shif shif si bo kjo tani, e squt ti kristina /pf/images/graemlins/laugh.gif e kom thon una po sme degjojshin :shrug: me vjen mire qe ja kalove mire por me vjen keq qe ftesen e bere vetem sa per formalitet /pf/images/graemlins/tongue.gif sepse mungonin vetem 2 ore nga festa dhe une nuk isha bere gati akoma /pf/images/graemlins/frown.gif here tjeter me lajmero me heret
dolce ce do adresen mi amon se ti do me vdesesh me kto surprizat muve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] adrenalinaaaaaaaaaa :rockband: :rockband: [/qb]
akoma gjalle je ti ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] [/qb]