jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

iliriano

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

ok dakort kur te doje zemra ty je e mireseardhur
ti dhe kush te kete mundesi te vije :thumbsup:
se ja vlen te festojme per flamur apo jo :wink:

hot

Hotgirl

hajt mo se una po ju mor ne cerre ate dite :rolleyes:
tju uroj per festen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep: [/qb]
ua ua shi ky po, une ta thash me pare ne menyre qe te beheshe gati ti mo....
ne dmth (une dhe sweet^boy) jemi ne sarpsborg tani dhe sa jemi kthyer nga disco... o zot o zot si ja kemi kalu se merr dot me mend.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej kristina, si te behesha gati moj se spo te kuptoj :confused: te merrja avjonin e pare dhe te vija per nje nate diskoje thua ti :rolleyes:
sme terheq oferta...me vjen keq :shrug:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Kte FloBon nuk e mar vesh une, e ke bo kete faqen si carcaf i gris FloBo :smash: :smash: [/qb]
ke inat tiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:
p.s. mu me duket me shume si carcaf me arna po hajt mo spo ta prish /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] pse moj hot e vendose qe nuk vjen ti ne feste? [/qb]
mo money,mo problem /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

po mire hot na jep numrin e telefonit qe ta bejme nje cere kur ta ngreme flamurin..

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
[qb] Kte FloBon nuk e mar vesh une, e ke bo kete faqen si carcaf i gris FloBo :smash: :smash: [/qb]
ke inat tiiii /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:
p.s. mu me duket me shume si carcaf me arna po hajt mo spo ta prish /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shih shih...kam inat thote :smash: :smash:
ku jeton ti amon :confused:

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb]
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep: [/qb]
ua ua shi ky po, une ta thash me pare ne menyre qe te beheshe gati ti mo....
ne dmth (une dhe sweet^boy) jemi ne sarpsborg tani dhe sa jemi kthyer nga disco... o zot o zot si ja kemi kalu se merr dot me mend.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ej kristina, si te behesha gati moj se spo te kuptoj :confused: te merrja avjonin e pare dhe te vija per nje nate diskoje thua ti :rolleyes:
sme terheq oferta...me vjen keq :shrug: [/qb]
o flobo si te duash dhe ska gje per te ardhe keq se ne ia kaluam sh mire...une thjesht doja te tregohesha e sjellshme dhe e ngrohte me ty meqe the se ne ne skandinavi jemi bere te fthte por si duket seshte puna se ne jemi te ftohte por se ti nuk di te na vleresosh :smash:

Florus

Forumium maestatis

shif shif si bo kjo tani, e squt ti kristina /pf/images/graemlins/laugh.gif e kom thon una po sme degjojshin :shrug: me vjen mire qe ja kalove mire por me vjen keq qe ftesen e bere vetem sa per formalitet /pf/images/graemlins/tongue.gif sepse mungonin vetem 2 ore nga festa dhe une nuk isha bere gati akoma /pf/images/graemlins/frown.gif here tjeter me lajmero me heret

dolce ce do adresen mi amon se ti do me vdesesh me kto surprizat muve :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] shif shif si bo kjo tani, e squt ti kristina /pf/images/graemlins/laugh.gif e kom thon una po sme degjojshin :shrug: me vjen mire qe ja kalove mire por me vjen keq qe ftesen e bere vetem sa per formalitet /pf/images/graemlins/tongue.gif sepse mungonin vetem 2 ore nga festa dhe une nuk isha bere gati akoma /pf/images/graemlins/frown.gif here tjeter me lajmero me heret

dolce ce do adresen mi amon se ti do me vdesesh me kto surprizat muve :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
OK :thumbsup:

dolce_vita

Primus registratum

dolce ce do imisht adresen mi amon se ti do me vdesesh me kto surprizat muve :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

akoma gjalle je ti ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

[qb] [/qb]
akoma gjalle je ti ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
per fatin tend te keq po /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: ke inat ti...zerrrrr :rockband:

Florus

Forumium maestatis

:lol: :lol: e nolt ne kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif