:lol: :lol: po andej nga ti c`behet mo FloBoFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] sa ka perparu kjo Danimarka mer jahu Princesha ngrohet me minikalorifer portabel, dolcja merr jorganin-xhup me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif po me origjinalja ishte kristina se perdorte auto-ngrohjen...se si e ben nuk e di :shrug: [/qb]
:lol: o flobo me kenaqe.po pse sthua ,ti paske fanazi gjeniale :tipsy:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] sa ka perparu kjo Danimarka mer jahu Princesha ngrohet me minikalorifer portabel, dolcja merr jorganin-xhup me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif po me origjinalja ishte kristina se perdorte auto-ngrohjen...se si e ben nuk e di :shrug: [/qb]
Xhupa e tesha po veshim boll moj, sa mos me mujt me leviz, po ajo era qe te pret apapapa, ta pret hunden vendit krejt /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: :lol:
Princesha m`shkrive se kisha ngrire nga te ftohtet /pf/images/graemlins/laugh.gif
une kam nje xhup tamon si jorgan /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Jo po, thuji thuji njiher ato te tjerat, ne ta majt /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
kjo eshte me ethjeshta qe mund ta kapesh ti se ka te tjera pastaj... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
flobo cdo te thuash ti e qe une sjam e zgjuar :cry:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ej kristina mos degjo dolcen se te ben si vetja kjo...dmth shume te zgjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk eshte mire dhe kshu se pastaj nuk mbetet vend per fantazi :smash:
jo ktej nuk jemi keq me shpikjet, ja kemi perparuar tek videophone dhe te dyrrotaku /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
aaaa..ktu ja fute kot..!!
kush e ka njoft hoten pri verteti ska than kshu!!
si virtualja ne ajo tjetra jan i person,ne deri m'sot se ka taku apo njoft "live" asi forums..
un e kisha llafin kush e ka njoft mo shum hoten..ata anetaret e chitchatit e me rradhe..
po vari qillot se ky osht muabet pa fara /pf/images/graemlins/blush.gif [/QB]
Pse mor ca ke ti? Te ka zen rrugen e /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] MOJ CUPA PO KU FLOBO CA KERKON KETU!!! [/qb]
Ah i shkreti Flobo po ja qan hallin :lol:Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] hmmm princesha ne kete raste vlen thenia e Naimit.
ne mes tuaj kam qendruar..
dhe jam duke u perveluar.. [/qb]
epo ti qenke unik cke me ti.si ti nena sben dy jo.. :tipsy:Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] ej princesha ku e ke mar kete shprehje ..
Nqs do te kesh sukses ne jete ne fillim duhet te biesh ne dashuri me te..... :thumbsup:
se dhe une kam rene ne dashuri dikur me jeten.. /pf/images/graemlins/wink.gif
dhe tani po pres suksesin.. : :rockband: goofy: [/qb]
dimri ktu ke una qy ka tetori (fidhon sy ne shtator po ne tetor fidho bora,me 20 tetor cdo vit) e deri ne fund te majit sa te shkrijne detet e liqenet..Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Dolce_vita ku ne danimarke banon ti vajze?
Danimaraka eshte vend klas,isha ne Alborg nja 1jave tesh ne gusht apapa diskot e vajzat llokum fare!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kendej ka Norge ja ka nise nje soj ftohti -3grade tani,ca sbon vaki. /pf/images/graemlins/frown.gif ...po edhe pak do shkoj te -20 athere do behet tamam ftohet.Gjeja me e keqe eshte se i ftohti ste le te dalesh jashte,dimri kendej nuk kalohet eshte shume i gjate dhe i merzitshem,s'iken bora qe nga nentori deri ne mars! [/qb]