usu mamiFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]joo ceshte ajo fjale...sigurisht qe nuk mendoj kete per ty megjithese ste njof po dukesh qe je tip abastanza i squt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]flobo cdo te thuash ti e qe une sjam e zgjuar :cry: [/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ej kristina mos degjo dolcen se te ben si vetja kjo...dmth shume te zgjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk eshte mire dhe kshu se pastaj nuk mbetet vend per fantazi :smash:
[/qb]
o bobo bo thanks rrofsh.po e shkruajta gabim nga shpejtesia ate me pare.rrofsh o yll---po nuk me thua spo del sto ti? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Kristina thuhet uau (ose wow) mami /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej he mi se vetem nje kompliment ishte direkt kjo...mir mir hajt se po ta heq turpin :kiss: e meriton [/qb]
ua ua shi ky po, une ta thash me pare ne menyre qe te beheshe gati ti mo....Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] e mora me men qe e ke shkrujt gabim nga shpejtesia po he /pf/images/graemlins/laugh.gif desha vetem te te ngacmoja njecike :tipsy:
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep: [/qb]
:wave: jeg bor i vest-julland, ikke så langt fra Ålborg /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Dolce_vita ku ne danimarke banon ti vajze?
Danimaraka eshte vend klas,isha ne Alborg nja 1jave tesh ne gusht apapa diskot e vajzat llokum fare!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kendej ka Norge ja ka nise nje soj ftohti -3grade tani,ca sbon vaki. /pf/images/graemlins/frown.gif ...po edhe pak do shkoj te -20 athere do behet tamam ftohet.Gjeja me e keqe eshte se i ftohti ste le te dalesh jashte,dimri kendej nuk kalohet eshte shume i gjate dhe i merzitshem,s'iken bora qe nga nentori deri ne mars! [/qb]
pse serdhe ne feste ti hot..Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] du dhe una me dal ne diskooooooooo :cry:
du t'jem ne me shqiptare! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]