jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Florus

Forumium maestatis
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

:lol: :lol: hote jo mi jo se isha tu pa ca tema te tjera mos nigjo Ilirjanin se ai osht ne qoshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif e ka mterezi ay
mos ki merak per puthjen :angel: po kam frike se sdo e ndjesh hic e do detyrohem te perdor menyra te tjera pastaj (brenda kufijve kuptohet) /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

pa jarge e pa lesh,jam mrregull una masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

aaaaaauuuuuu (ujku gjasme) au au au (ujku i eksituar)
:devil: :devil: :thumbsup:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] ej kristina mos degjo dolcen se te ben si vetja kjo...dmth shume te zgjuar /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk eshte mire dhe kshu se pastaj nuk mbetet vend per fantazi :smash:
[/qb]
flobo cdo te thuash ti e qe une sjam e zgjuar :cry: [/qb]
joo ceshte ajo fjale...sigurisht qe nuk mendoj kete per ty megjithese ste njof po dukesh qe je tip abastanza i squt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
usu mami :wub:

Florus

Forumium maestatis

Kristina thuhet uau (ose wow) mami /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej he mi se vetem nje kompliment ishte direkt :wub: kjo...mir mir hajt se po ta heq turpin :kiss: e meriton

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Kristina thuhet uau (ose wow) mami /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej he mi se vetem nje kompliment ishte direkt :wub: kjo...mir mir hajt se po ta heq turpin :kiss: e meriton [/qb]
o bobo bo thanks rrofsh.po e shkruajta gabim nga shpejtesia ate me pare.rrofsh o yll---po nuk me thua spo del sto ti? /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

e mora me men qe e ke shkrujt gabim nga shpejtesia po he /pf/images/graemlins/laugh.gif desha vetem te te ngacmoja njecike :tipsy:
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] e mora me men qe e ke shkrujt gabim nga shpejtesia po he /pf/images/graemlins/laugh.gif desha vetem te te ngacmoja njecike :tipsy:
ku te dal mi un tani ora 8 osht heret /pf/images/graemlins/tongue.gif zakonisht party fillohet mas 12 mi goce /pf/images/graemlins/wink.gif pse kot nuk vij ne mengjes une ktu eee :sleep: [/qb]
ua ua shi ky po, une ta thash me pare ne menyre qe te beheshe gati ti mo....
ne dmth (une dhe sweet^boy) jemi ne sarpsborg tani dhe sa jemi kthyer nga disco... o zot o zot si ja kemi kalu se merr dot me mend.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

du dhe una me dal ne diskooooooooo :cry:
du t'jem ne me shqiptare! /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Kte FloBon nuk e mar vesh une, e ke bo kete faqen si carcaf i gris FloBo :smash: :smash:

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sweet^boy:
[qb] Dolce_vita ku ne danimarke banon ti vajze?
Danimaraka eshte vend klas,isha ne Alborg nja 1jave tesh ne gusht apapa diskot e vajzat llokum fare!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kendej ka Norge ja ka nise nje soj ftohti -3grade tani,ca sbon vaki. /pf/images/graemlins/frown.gif ...po edhe pak do shkoj te -20 athere do behet tamam ftohet.Gjeja me e keqe eshte se i ftohti ste le te dalesh jashte,dimri kendej nuk kalohet eshte shume i gjate dhe i merzitshem,s'iken bora qe nga nentori deri ne mars! :mad: [/qb]
:wave: jeg bor i vest-julland, ikke så langt fra Ålborg /pf/images/graemlins/smile.gif

jack daniels

Primus registratum

Jo se ke larg hic jylland aty eshte. /pf/images/graemlins/wink.gif Une nja 4here kam qene ne danimarke por jo ne København /pf/images/graemlins/frown.gif ...do bej nje vizite aty se shpejti.Jeta naten aty eshte shume e bukur kam degjuar prej shoqerise, plus qe pijet jane gjyse per gjyse me ketu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hotgirl cke moj pse merzitesh,vij e te marr une ndonjehere e shkojme bashke ne disko, /pf/images/graemlins/wink.gif a ke qefe te bej ndonje vizite andej ka Luleå? /pf/images/graemlins/laugh.gif a ka ndopak gjalleri atje,a eshte qytet i madh?...keni vende ku te dilni?

hot

Hotgirl

ore ku qeka i rrezikshem!!
luleå esht mu ne veri te drruqit :smash: po si qytet sesht ne aq i vogel jo..me i madhi ktu ne veri esht /pf/images/graemlins/blush.gif
vene me dal kemi plot.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

iliriano

Primus registratum

shiko qenka i zerrikshem me gjithe mend qy..
nje jave ka qe eshte regjistruar dhe ka qef ti takoje te gjitha cupat e af..neper skandinavi

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] du dhe una me dal ne diskooooooooo :cry:
du t'jem ne me shqiptare! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse serdhe ne feste ti hot..
une te dola borxhit tani qaj e plas po deshe se sta ka fajin njeri.

jack daniels

Primus registratum

ahaha po pse more Ilirjano ku eshte problemi,ka ndonje gje te keqe?...keshtu jam tipi vete une,ka ndonje gje te keqe te takosh vajza?...ti me duket hala je me mendje tek shqiperia /pf/images/graemlins/laugh.gif .....shpresoj qe te je gabim!

iliriano

Primus registratum

aha qenke tip...une sjam kondra jo be qef mor lal
degjo mua be qef..