jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

ritjana

Primus registratum
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

hej juve shqiptaret nordike

une do jem ne copenhagen pas dy javesh se do shkoj ne nje ditelindje ne lund, keshtu qe do marr avjonin nga londra per ne kopenhagen , po pari ndonje nga ju gocat qe keni kohe per nje kafe dhe per nja dy llogje muhabet, me thoni dhe po pati ndonje ne LUND nga juve ec me thoni tju takoj mer jahu

qe te krenohem ene une me bashkatdhetaret e mi

ndersa me ty iliro do jem ne stockholm per krishtlindje se me duhet te kaloj krishtlindjet me familjen e te dashurit, keshtu qe nese nuk do shkosh ne shqiperi me thuaj te leme nje takim per kafe dhe ndoshta ta ndryshoj mendjen per suedezet

ju pershendes ene nigjohemi

iliriano

Primus registratum

po mir moj ritjana mire se te vishe.. :kiss:
dhe kafene e pime kur ta doje qefi ty... :thumbsup:
por mendjen nuk ma ndryshon dot...
se ske cme thua per suedezet.

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ritjana:
[qb] hej juve shqiptaret nordike

une do jem ne copenhagen pas dy javesh se do shkoj ne nje ditelindje ne lund, keshtu qe do marr avjonin nga londra per ne kopenhagen , po pari ndonje nga ju gocat qe keni kohe per nje kafe dhe per nja dy llogje muhabet, me thoni dhe po pati ndonje ne LUND nga juve ec me thoni tju takoj mer jahu

ndersa me ty iliro do jem ne stockholm per krishtlindje se me duhet te kaloj krishtlindjet me familjen e te dashurit, keshtu qe nese nuk do shkosh ne shqiperi me thuaj te leme nje takim per kafe dhe ndoshta ta ndryshoj mendjen per suedezet

ju pershendes ene nigjohemi [/qb]
Hej there :wave:
Mirese te vish mi po une nuk jetoj ne Kopenhagen :shrug:
Po deshe te vish ketej nga une je shume e mirepritur /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] betina po po te ka marre kaq shume malli per te ftohtit ti.hajde nje xhirro kendej nga ne...ta provosh tamam se cdo te thote acar... :tipsy: :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ka filluar acari edhe ketej
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ritjana

Primus registratum

ju te veriut

faleminderit per ftesat

shpresoj qe te takohemi me juve se shpejti

iliriano grupi, do ta pime agte kafe se me kalimin e kohes gjerat te duken ndryshe ne nje vend,

une psh mu desh 3 vjet qe ta dashuroja londren, e pleqeja por jo dhe aq shume, pastaj gjerat fillojne te duken edhe me mire....

megjithate do flasim, ju uroj gjithe te mirat te gjitheve dhe shpresoj qe te keni bo palle kete weekend qe kaloi,

gjithe te mirat

iliriano

Primus registratum

[qb] ju te veriut

iliriano grupi, do ta pime ate kafe se me kalimin e kohes gjerat te duken ndryshe ne nje vend,

mua psh mu desh 3 vjet qe ta dashuroja londren, e pleqeja por jo dhe aq shume, pastaj gjerat fillojne te duken edhe me mire.... [/qb]
po mire moj ritjana kur te bjeri rruga ketej nga stockholmi takohemi.. :thumbsup:

por sa per problemet qe jane ketu nuk besoj se do me duken ndryshe ndonje dite...
ndoshta nuk do me bejne me pershtypje.. se ketu degjone perdite nga nje te re /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me falni se seshte per te qeshur :cry: :cry:

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
haha dolce_vita ke filluar te dridhesh si macja ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
haha dolce_vita ke filluar te dridhesh si macja ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
kur jam jashte nuk dridhem se kam nje xhup tamom si jorgan :devil:
ndersa ketu brenda kam nxehte /pf/images/graemlins/wink.gif
po mbreme filloi te binte bore :shrug:

hot

Hotgirl

bore e poshter!!!
sa ftoft /pf/images/graemlins/frown.gif
ilirjano si esht koha andej nga stockholmi me?! se co ku po bojna plane per me ja vesh anej ka stockholmi vk 44 se e kina lov /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Si nuk e paskam vene re hic kete temen un kshu?

O Dolce vita edhe ti ne Jylland moj, apapapa, un ne vestsjælland jam.

Po Adea ku ndodhet me shpi?

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Si nuk e paskam vene re hic kete temen un kshu?

O Dolce vita edhe ti ne Jylland moj, apapapa, un ne vestsjælland jam.

Po Adea ku ndodhet me shpi? [/qb]
Pprincesha po ketej nga une nuk do te vish nje vizite :confused:
Do ishte kenaqesi /pf/images/graemlins/smile.gif
Adea nuk e di se ku jeton di vetem qe jeton ne Dk :confused:

Princesha

Primus registratum

Po hajde ti ne københavn, se vij te takoj un ty pastaj, se Jylland-i esht larg moj, ti hajde kur te bie ndonjeher rruga nga københavn-i.

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Princesha:
[qb] Po hajde ti ne københavn, se vij te takoj un ty pastaj, se Jylland-i esht larg moj, ti hajde kur te bie ndonjeher rruga nga københavn-i. [/qb]
:thumbsup:

Princesha

Primus registratum

[qb] hej juve shqiptaret nordike

ju pershendes ene nigjohemi [/qb]
Po na trego se ne cilen pjese ndodhet Lund-i se mos e kam afer.

dolce_vita

Primus registratum

Ne fakt as une nuk e kam degjuar kete qytetin/qytezen apo fshatin Lund :confused:

ritjana

Primus registratum

lund eshte qyteti me i madh studentor ne Suedi. e cuditshme si nuk e paskeni degjuar, pasi shumica e studenteve qe jetojne ne suedi shkojne ne universitetin e lundit qe eshte nje nder universitetet me te mira.

lund eshte fiks nja 40 min larg copenhagenit me tren dhe eshte 10-15min larg Malmo, besoj se kete duhet ta keni degjuar nese e njihni disi gjeografine e suedise.

keshtu per tju pergjigjur pyetjes tende, nuk eshte fare larg copenhagenit, biles mua me duhet te fluturoj ne copenhagen pasi aty eshte me afer si aeroport.

ne lund do jem sa per nje te shtune se ka ditlindjen nje suedeze, por pastaj do shkoj ne blekinge, nje zone po ne jug te suedise tek country house i te dashurit, keshtu qe po e patet me permbare (megjithate se besoj, pasi atje eshte si tip pylli, natyre) te takohemi atje, ashtu e leme.

ciao dhe bofshi qejf, edhe nje dicka tjeter njihni ndonje shqiptar ne islande, pasi do iki atje kete te premte dhe desha te takohesha me ndonje

naten e mire cuna dhe goca

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] bore e poshter!!!
ilirjano si esht koha andej nga stockholmi me?! se co ku po bojna plane per me ja vesh anej ka stockholmi vk 44 se e kina lov /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
oh sa mire do beje te vije hot ne feste te shtunen :thumbsup:
se cme thote nje mendje se do vish : /pf/images/graemlins/wink.gif

dolce_vita

Primus registratum

Ritjana..... tani po e kuptoj se per ke e ke fjalen :thumbsup:
une mendova se ishte ndonje lagje ne Kopenhagen megjithate Lund nuk eshte shume larg nga Kopenhageni.
Nqs jam mire me financen do te ishte kenaqesi te takohemi por nuk e di akoma, tani per tani llogarise sime bankare po i del fundi :shrug:
Megjithate te uroj t`ia kalosh mire :wave:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] Ritjana..... tani po e kuptoj se per ke e ke fjalen :thumbsup:
une mendova se ishte ndonje lagje ne Kopenhagen megjithate Lund nuk eshte shume larg nga Kopenhageni.
Nqs jam mire me financen do te ishte kenaqesi te takohemi por nuk e di akoma, tani per tani llogarise sime bankare po i del fundi :shrug:
Megjithate te uroj t`ia kalosh mire :wave: [/qb]
o dolce_vita po kur te mbushet ajo llogaria bankare ti mo aman se sa herte qe lexoj une mesazhet e tua bosh e ke.kaq shpejt i harrxhon leket ti e? qyqa mos ke filluar gje me nga ai mielli i bardhe ti moj :eek: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] bore e poshter!!!
ilirjano si esht koha andej nga stockholmi me?! se co ku po bojna plane per me ja vesh anej ka stockholmi vk 44 se e kina lov /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
oh sa mire do beje te vije hot ne feste te shtunen :thumbsup:
se cme thote nje mendje se do vish : /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ee sjam shum e sigurt..po kshu sikur ra llafi neper shpi..
po erdha do vi me ate kushuriren time /pf/images/graemlins/laugh.gif
tashti se di se sa ja ka qefi asajt me ardh neper festa shqiptaresh /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse..deri sa ta vendosim..si dihet :wave: