jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

Florus

Forumium maestatis
Re: jeton njeri ne Danimarke momentalisht?

te shof ijer ca bohet knej se atje te sverigia u bona si i shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj srrihej se ishin pak si te ftohte /pf/images/graemlins/tongue.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] te shof ijer ca bohet knej se atje te sverigia u bona si i shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj srrihej se ishin pak si te ftohte /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
avash ti mo pse te ftohte.. ne andej jemi prush fare :tipsy:

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sshht ere drruq ruhu anej! :tipsy: :smash: [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif e po tani e ka dhe prushi nje te keqe

hot

Hotgirl

e kisha me ate kopukun qe na shajti..se paska qellu mas teje /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Florus

Forumium maestatis

kristina edhe mund te jeni prush (me kokrra) po ata qe pash una atje (nje fare hotgirl p.sh.) ijer aha... sdishin me i vlersu robt :smash:

hot

Hotgirl

aaaa..ktu ja fute kot..!!
kush e ka njoft hoten pri verteti ska than kshu!!
maj gojen djale se kte ta mor per ofendim! /pf/images/graemlins/blush.gif :book:

iliriano

Primus registratum

ee sjam shum e sigurt..po kshu sikur ra llafi neper shpi..
po erdha do vi me ate kushuriren time /pf/images/graemlins/laugh.gif
tashti se di se sa ja ka qefi asajt me ardh neper festa shqiptaresh /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse..deri sa ta vendosim..si dihet :wave: [/QB][/QUOTE]

pse ke dhe kushurire aty ti hot!! :eek:
se dhe une kam nje kushuri ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb] kristina edhe mund te jeni prush (me kokrra) po ata qe pash una atje (nje fare hotgirl p.sh.) ijer aha... sdishin me i vlersu robt :smash: [/qb]
o flobo ej po ti siduket sje njohur mire me ta se te garantoj qe jane te mire te gjithe sidomos hotja icik shejtanke por ama nga ana e te ngrotit se shan dot apo jo si thoni ju te tjeret?
o flobo ku jeton ti nje here?

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb]
ee sjam shum e sigurt..po kshu sikur ra llafi neper shpi..
po erdha do vi me ate kushuriren time /pf/images/graemlins/laugh.gif
tashti se di se sa ja ka qefi asajt me ardh neper festa shqiptaresh /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse..deri sa ta vendosim..si dihet :wave: pse ke dhe kushurire aty ti hot!! :eek:
se dhe une kam nje kushuri ketu? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aha..osht e zanme /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb]
[qb] kristina edhe mund te jeni prush (me kokrra) po ata qe pash una atje (nje fare hotgirl p.sh.) ijer aha... sdishin me i vlersu robt :smash: [/qb]
o flobo ej po ti siduket sje njohur mire me ta se te garantoj qe jane te mire te gjithe sidomos hotja icik shejtanke por ama nga ana e te ngrotit se shan dot apo jo si thoni ju te tjeret?
o flobo ku jeton ti nje here? [/qb]
:wub:

dolce_vita

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] Ritjana..... tani po e kuptoj se per ke e ke fjalen :thumbsup:
une mendova se ishte ndonje lagje ne Kopenhagen megjithate Lund nuk eshte shume larg nga Kopenhageni.
Nqs jam mire me financen do te ishte kenaqesi te takohemi por nuk e di akoma, tani per tani llogarise sime bankare po i del fundi :shrug:
Megjithate te uroj t`ia kalosh mire :wave: [/qb]
o dolce_vita po kur te mbushet ajo llogaria bankare ti mo aman se sa herte qe lexoj une mesazhet e tua bosh e ke.kaq shpejt i harrxhon leket ti e? qyqa mos ke filluar gje me nga ai mielli i bardhe ti moj :eek: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi xemla se jam goce e mile une /pf/images/graemlins/smile.gif
Po tani.....eshte fund muaji dhe keshtu jemi ne studentet te varfer :shrug:

Florus

Forumium maestatis

[qb] aaaa..ktu ja fute kot..!!
maj gojen djale se kte ta mor per ofendim! /pf/images/graemlins/blush.gif :book: [/qb]
edhe mund tja kem fut kot nuk e di :shrug: por une po flas per hoten virtuale se per ate tjetren sdi gje :rolleyes: mos e merr per ofendim hic, po e pate problem une bej autokritike :angel:

Florus

Forumium maestatis

[qb]
[qb] [/qb]
o flobo ej po ti siduket sje njohur mire me ta se te garantoj qe jane te mire te gjithe sidomos hotja icik shejtanke por ama nga ana e te ngrotit se shan dot
ej kristina mund te jete ashtu si thu ti po i ftohti ben efekt ama :shrug: me degjo mu se e kam provu vet ndryshimin /pf/images/graemlins/smile.gif ja p.sh kur isha ne UK me dukej sikur isha njeri tjeter (ne kuptimin me formal dhe pa shume ndjenja) kur erdha ktu ku jam tani (shife poshte firmes) sikur u shkri akulli /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb]
[qb] aaaa..ktu ja fute kot..!!
maj gojen djale se kte ta mor per ofendim! /pf/images/graemlins/blush.gif :book: [/qb]
edhe mund tja kem fut kot nuk e di :shrug: por une po flas per hoten virtuale se per ate tjetren sdi gje :rolleyes: mos e merr per ofendim hic, po e pate problem une bej autokritike :angel: [/qb]
si virtualja ne ajo tjetra jan i person,ne deri m'sot se ka taku apo njoft "live" asi forums..
un e kisha llafin kush e ka njoft mo shum hoten..ata anetaret e chitchatit e me rradhe..
po vari qillot se ky osht muabet pa fara /pf/images/graemlins/blush.gif

Princesha

Primus registratum

Sa ftoht asht ba mor popull knej , ngriva, nuk me behet te dal jasht hic, duhet me dal me kalorifer nen krah /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

:lol: :lol:
Princesha m`shkrive se kisha ngrire nga te ftohtet /pf/images/graemlins/laugh.gif
une kam nje xhup tamon si jorgan /pf/images/graemlins/smile.gif

nela_kristi

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb] [/qb]
o flobo ej po ti siduket sje njohur mire me ta se te garantoj qe jane te mire te gjithe sidomos hotja icik shejtanke por ama nga ana e te ngrotit se shan dot
ej kristina mund te jete ashtu si thu ti po i ftohti ben efekt ama :shrug: me degjo mu se e kam provu vet ndryshimin /pf/images/graemlins/smile.gif ja p.sh kur isha ne UK me dukej sikur isha njeri tjeter (ne kuptimin me
formal dhe pa shume ndjenja) kur erdha ktu ku jam tani (shife poshte firmes) sikur u shkri akulli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kurse une meqe ben me shume ftohte ketu jam bere vet akoma me e ngrohte pervelim /pf/images/graemlins/laugh.gif

adea

Primus registratum

Hej ju qe flisni per skandinavet se janete ftohte s eshte aspak e vertete dhe ne qe jetojme ketu jemi po aq te ngrohte sic ishim ne shqiperi nuk kemi ndryshuar nuk ndryshon shpirti dhe zemra
te njeriu kudo qe te shkoje

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga adea:
[qb] Hej ju qe flisni per skandinavet se janete ftohte s eshte aspak e vertete dhe ne qe jetojme ketu jemi po aq te ngrohte sic ishim ne shqiperi nuk kemi ndryshuar nuk ndryshon shpirti dhe zemra
te njeriu kudo qe te shkoje [/qb]
mire mo mire dhe ti mos e merr kaq seriozisht :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif