ishull i pabanuar...

picasso

Forumium maestatis
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] me thuaj ku eshte kjo pjese e bukur qe nuk e pasakm eksploruar...moi parasja :kiss:
do te shkruaja ...e te pikturoja poezite dhe pikturat me te bukura...
megjithse nuk kam as stilo me vete...
do merrja nje degez te thyer dhe ...
do beja nje poezi...i frymezuar.
por frorma e saj...
do kish imazhin e nje pikture,
te tipit abstrakt /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ato do i gjesh po te hysh ne fantazin time...
aty ku une ndjehem padrone e parasjes...
desha te ju tregoja ku zhytem une kur dua te ik ne nje vend te pa banuar, te ik nga jeta e perditshme.......
eshte vertet e mahnitshme te jesh ne mes te nje parajse si kto qe kam vene une me lart dhe te hecesh e lire mi ato rrug qe te shtyejne ne nje shpres pa funede!!!! [/qb]
e bejme nje xhiro bashke??? :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Plotësisht dakort, me kusht që të mos e zëvëndësojë logon e vet me ndonjë kurorë (të mbajë gjithmonë ato buzë të ....)! :thumbsup: :wub:

Shqiptarja

Primus registratum

Te shpalosim dhe pak fantazi.Ky vendi si me poshte eshte vendi i improvizuar i imi, kshu qe ne te do kene mundesine te vine vetem te zgjedhurit!Pa me pyet mua nuk ka hyrje falas!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :

duneview2.jpg

Ju tjeret ku jeni?! Na sillni pak pamje vere e plazhi ketu!!!!!

P.S E humba xhonin, me ndihmoni ta gjej!!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

Xhoni, o xhoniiiii, xhooooniiiiiii...! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Uaaa, ja ku qenka dhe fiona:

Mare%20Sea%20and%20island%20images%20Krabi%20,Ao%20Nang,Beach_509.jpg

Fiona, me ndihmo mi ta gjej xhonin se e humba duke kerkuar ushqim per shoqerine!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Shqiptare...faleminderit... :kiss:
Ka mundesi te gjesh nje brune...se vetem bjonde qe sjam... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Shqiptare...faleminderit... :kiss:
Ka mundesi te gjesh nje brune...se vetem bjonde qe sjam... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hallall! Nji problem i zgjidh /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Gjes, gjes, ylli!

Shqiptarja, unë i kam ca foto po s'di me i nxjerr! :shrug:

Big puthje t'gjithve!

picasso

Forumium maestatis

[qb] Shqiptare...faleminderit... :kiss:
Ka mundesi te gjesh nje brune...se vetem bjonde qe sjam... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sapo gjeta kete ishullin...te gjith miqte(apo gati te gjithe)me iken...u mahniten pas ishullit...dhe ne fakt nuk kane faj...une gjithnje i kam mbajt makinta apo rrobat apo cdogje perrreth meje me te se veten...(per nje gje fare te thjeshte...nuk dua te me vleresojne per ate qe kam ,por per ate qe jam!dhe kesaj here gjeta dicka qe i mahniti te gjith...dhe me ikien gati te gjith miqt...perfshi edhe ty fantazi /pf/images/graemlins/frown.gif megjithate...ska problem...ti vetem te pakten thuaj a e pranon te behesh mbretereshe...se edhe pse ti nuk ma kthen me te njejten monedhe dhe mirsjellje qe te jap une...kjo nuk do te thote se une mohoj ate qe kam thene.
nuk ka rendesi nese do jemi miq apo jo...
uroj qe te dish te pergjigjesh...

TeanD

Primus registratum

vetvetja mos u deshpero ti yllo se une jam akoma mikja tende, nuk te kam braktisur... :tipsy: :kiss: :kiss:

fantazia keshtu e ka... eshte e lire te shkoje ku te doje dhe me kete te doje, pune fantazie mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Jo, Vetvete nuk pranoj te jem mberetereshe..
Me pelqen, te jem e lireeeee,me pelqen, te fantazoj,me pelqen te jetoj jashte,te mos fle me orar, por vetem kur dua une..te shijoj bukurine e ishullit dhe ti jap fryme nga e imja per ta bere te banur...Kete e ralizoj vetem ketu...
Asnje nga shoqet, ste ka harruar Vetvete,por ishulli, eshte akoma ne fazen e pranimit te shoqerise..Dihet qe ti je nismetari i saj,vlerat nuk ti humb njeri joooooo... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] vetvetja mos u deshpero ti yllo se une jam akoma mikja tende, nuk te kam braktisur... :tipsy: :kiss: :kiss:

fantazia keshtu e ka... eshte e lire te shkoje ku te doje dhe me kete te doje, pune fantazie mo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Galante...i shofin pak gjerat ngushte keta cunat...

TeanD

Primus registratum

Dawn%20bay%20of%20Tunis2.jpg

P.s ketu te kjo foto jemi une dhe vetvetja ne varke
pati nje difekt motorri dhe vetvetja si frikacak qe eshte po mundohet ta rregulloje, ndersa mua spo ma ndjen hic, me pelqen te rri ne mes te detit

:kiss: :kiss: te gjithe banoret e ishullit

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb] vetvetja mos u deshpero ti yllo se une jam akoma mikja tende, nuk te kam braktisur... :tipsy: :kiss: :kiss:

fantazia keshtu e ka... eshte e lire te shkoje ku te doje dhe me kete te doje, pune fantazie mo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Galante...i shofin pak gjerat ngushte keta cunat... [/qb]
se pari une nuk i shof gjera ngusht...por thjeshte bera nje propozim(dhe e pranoj cdo lloj rrefuzimi...po te pakten miqt nuk duhet te heshtin ne kesisoj rastesh...nuk ka problem vendimi qe marrin...puna eshte te flasin kur i pyesin.
e sa per lirine tende...shof qe kam dhen nje kolpo anes tende poetike dhe me vjen mire...me te vertet...mos u trego modeste...pranoje se nuk ta heq kush lirine... :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

O vetvete... /pf/images/graemlins/wink.gif ishulli ishte nje teme nga qindrat, qe mund te ken Poezite e mia...Sa per kolpo ne poezi,kam ne cdo cast te jetes sime..jam me kolpo te lindur..jo me te rritur.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Megjithate kursesi sdua te debatoj me ty,po e le me kaq.. :wave:

picasso

Forumium maestatis

galante :kiss: do ta thyej fare ate barken...dhe nuk do te te le me te ikesh nga ishulli :idea: ... :devil: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

hej galante /pf/images/graemlins/smile.gif po te pres ketu tek ujvara e dyt
cascate4_small.jpg
cascate9_small.jpg
puuuuuuuuuuuuu i pandreqshem jam...me vjen turp(edhe pse shume femrave ju kam ba nudo)qe te dal ne te mbathura te plazhit ne publik /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] :eek: .. do thyesh varken... :confused: [/qb]
normale!kujton ti se do te te le me te ikesh nga ky ishull...une me zor te kam moj /pf/images/graemlins/wink.gif do ta thyej dhe do e bej si at duash ti...vetem mbasi te marr premtimin nga ty :idea: