ishull i pabanuar...

TeanD

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Another%20Day%20in%20Paradise.jpg

kete pikturen e ka bere picasso piktori, rebeli, vetvetja... me duart e tij te arta

po ke ka kapur keshtu ne flagrance duke eksploruar ishullin...une spo e gjej dot :confused:

TeanD

Primus registratum

po Mr Wolf mua me duken si kembe mashkulli ato....

psss :confused: ti kete femra ashtu te shtremta gishtat...

Mr.Wolf

Primus registratum

Pse,s’ke pare ti femra me ato lloj komesh? /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S.Duket qe ato aty jon kome mashkulli,po megjithate e thashe kastile qe nuk jane komet e tua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]
Another%20Day%20in%20Paradise.jpg

kete pikturen e ka bere picasso piktori, rebeli, vetvetja... me duart e tij te arta

po ke ka kapur keshtu ne flagrance duke eksploruar ishullin...une spo e gjej dot :confused: [/qb]
si moj nuk me gje askund...verte...nuk e gjen?nje qe me pas nuk e ka merituar(sic ndodh shpesh me mua...i jap vemendies hspesh atyre qe nuk e meritojne... /pf/images/graemlins/frown.gif )
galante :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
tramonti05_cp.jpg
Po sikur........ te futemi te gjithe ne det?? A nuk ju duuket sadopak tundues?? [/qb]
o swety po te duash ti une po zhytem me ty...por kam frike se do perfundojme te i japim njeri-tjetrit frymmarrje rtificiale [/qb]
Kjo varet nese je apo jo i zoti te japesh frymemmrje artificiale

se uneeee..aha, s'ma thek fare nga kjo ane.
:angel: [/qb]
po ta mesoj une moj...per ca jam ketu...? :rolleyes: :kiss: [/qb]
Po te me mesosh falas, jam dakort :wink: [/qb]
ehhhh jo! falas jo! me vjen keq...por cdo gje ka nje kosto...(jo me para,kuptohet!)...por me nje kosto vlerash...ndjenjash...apo...
nese e pranon kete kosto...ofrohem vullnetar! :kiss:

nikos_asas

Primus registratum

DUKET SE EDHE TY TE PELQEN KARKALECI.[/b] [/qb]
Te duket por nuk je i sigurt ! [/QB][/QUOTE]
Epo mir pra,jam i sigurt qe plena ka sa te dush por vendi i tyre esht tek koshi i plenave. :mad:

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
Po mir moj lyi me boj kepucesh :tipsy: :kiss: [/qb]
Shpirtkeqoooo....boj kepucesh per tu bo bjonde???
:tipsy:
Boj kepucesh, me u bo brune po...mos u ngatero o dreqo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
Po pse mi zemra kepucet e verdha me ca boje lyhen? :confused:

Guest

Shpirtkeqo e mo mire se su bo qameti...pastaj kush ka ndermend me u bo bjonde njehere e po kerkon boje... :confused: Me pelqejn floket e zeza.. /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

c'behet keteja nga ishulli? :idea:
vetvetja, :lol: :lol: po ti thoji qe je beqo. tani do te mbaj vectas,s'te ngatrroj me te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Miremngjesi o popull i ishullit! :wave:

Po cfare ishte bere e cfare s'ishte bere kendej per aq dite sa kam munguar une :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Ti xhoni cfare ke eksploru, hajde na trego ma shpejt qe te shkojme dhe ne andej nga ajo ane!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fantazia_g, si shume u perfol per foton qe kisha postuar me pare, e meqe me the qe je brune, ja po e psotoj nje, pra versioni me i ri i fotos, fantazia_g dhe Kondrapedali:

couple-beach.jpg

Shpresoj te te pelqeje kesaj rradhe! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

P.S Ju te tjeret , mos me zini per te madhe, se e kam si hobi te nxjerrurit ne foto, kshu qe gjithmone i kap gjerat e bukura!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Shqiptarja

Primus registratum

Joy, t'u kthefte dhe ty sa me shpejte pra!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ty ishallah t'u befte realitet e jo enderr! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ne foton me poshte eshte Sweety me Flobon, duke bere plane martese /pf/images/graemlins/wink.gif :
RDV%20PR%20Beach%20Couple2.jpg

Te shohim se si do jene rezultatet!!!! :tipsy:

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Joy, t'u kthefte dhe ty sa me shpejte pra!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ty ishallah t'u befte realitet e jo enderr! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ty te lumte goja moj naqe e te hengert goja mjalt. llokumin ty do te te coj te pares!!! :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Faleminderit Joy, e une llokumin do e marr e do e ndaj cope me cope, nje cope do e ruaj per vehte e te tjerat do ua dhuroj tere beqareve e beqareshave te ishullit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Faleminderit Joy, e une llokumin do e marr e do e ndaj cope me cope, nje cope do e ruaj per vehte e te tjerat do ua dhuroj tere beqareve e beqareshave te ishullit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
atehere po sjell ca kile llokum se me nje me duket se nuk ja del.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pastaj, cdonjera ka rriskun e vet si thua ti? /pf/images/graemlins/smile.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
tramonti05_cp.jpg
Po sikur........ te [/qb]
Po te me mesosh falas, jam dakort :wink: [/qb]
ehhhh jo! falas jo! me vjen keq...por cdo gje ka nje kosto...(jo me para,kuptohet!)...por me nje kosto vlerash...ndjenjash...apo...
nese e pranon kete kosto...ofrohem vullnetar! :kiss: [/qb]
Ok :wink: duhet te flasim me gjeresisht per kete ceshtje.