si moj nuk me gje askund...verte...nuk e gjen?nje qe me pas nuk e ka merituar(sic ndodh shpesh me mua...i jap vemendies hspesh atyre qe nuk e meritojne... /pf/images/graemlins/frown.gif )Fillimisht postuar nga Galante:
[qb]
kete pikturen e ka bere picasso piktori, rebeli, vetvetja... me duart e tij te arta
po ke ka kapur keshtu ne flagrance duke eksploruar ishullin...une spo e gjej dot [/qb]
ehhhh jo! falas jo! me vjen keq...por cdo gje ka nje kosto...(jo me para,kuptohet!)...por me nje kosto vlerash...ndjenjash...apo...Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Po te me mesosh falas, jam dakort :wink: [/qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]po ta mesoj une moj...per ca jam ketu...? :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Kjo varet nese je apo jo i zoti te japesh frymemmrje artificialeFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]o swety po te duash ti une po zhytem me ty...por kam frike se do perfundojme te i japim njeri-tjetrit frymmarrje rtificiale [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Po sikur........ te futemi te gjithe ne det?? A nuk ju duuket sadopak tundues?? [/qb]
se uneeee..aha, s'ma thek fare nga kjo ane.
:angel: [/qb]
Te duket por nuk je i sigurt ! [/QB][/QUOTE]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
DUKET SE EDHE TY TE PELQEN KARKALECI.[/b] [/qb]
Shpirtkeqoooo....boj kepucesh per tu bo bjonde???Fillimisht postuar nga fantazia_G:
Po mir moj lyi me boj kepucesh :tipsy: :kiss: [/qb]
Urime ShqipetareFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Une dhe djaloshi i endrrave te mia:
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ty te lumte goja moj naqe e te hengert goja mjalt. llokumin ty do te te coj te pares!!! :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Joy, t'u kthefte dhe ty sa me shpejte pra!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ty ishallah t'u befte realitet e jo enderr! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
atehere po sjell ca kile llokum se me nje me duket se nuk ja del.... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Faleminderit Joy, e une llokumin do e marr e do e ndaj cope me cope, nje cope do e ruaj per vehte e te tjerat do ua dhuroj tere beqareve e beqareshave te ishullit!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]Ok :wink: duhet te flasim me gjeresisht per kete ceshtje.Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]ehhhh jo! falas jo! me vjen keq...por cdo gje ka nje kosto...(jo me para,kuptohet!)...por me nje kosto vlerash...ndjenjash...apo...Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]Po te me mesosh falas, jam dakort :wink: [/qb]Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Po sikur........ te [/qb]
nese e pranon kete kosto...ofrohem vullnetar! :kiss: [/qb]