ishull i pabanuar...

leonora

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Natura%20010.jpg

noshta kto te dyja nuk mund te jen ishulli qe mendoni ju por jane pamje vertet te mahnitshme dhe qe te len shum per te deshiru............!!!!!

picasso

Forumium maestatis

me thuaj ku eshte kjo pjese e bukur qe nuk e pasakm eksploruar...moi parasja :kiss:
do te shkruaja ...e te pikturoja poezite dhe pikturat me te bukura...
megjithse nuk kam as stilo me vete...
do merrja nje degez te thyer dhe ...
do beja nje poezi...i frymezuar.
por frorma e saj...
do kish imazhin e nje pikture,
te tipit abstrakt /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

....Ishulli i pabanuar(per pjestaret e ishullit)

Ndjenjat ne melodi kitare,na jane kthyer
Dhe nen henen e plote,
ngrohim duart ne zjarrin e ndezur..
Eshte ai zjarr qe mungonte,
ne kete ishull
ku askush s` dashuronte..

Por ishulli e kuptoi,
qe aty ku jane ndjenjat,eshte jeta,
aty ku jemi ne..
dhe ishulli me i zbrazet,
do fillonte te fliste,
Aty ku jemi ne,
dhe heshtja me e madhe,
do merzitej se qeni heshtje,
do fillonte te peshperiste... /pf/images/graemlins/smile.gif

Fantazia_g

Shqiptarja

Primus registratum

Zbulime vendesh:

playa-shadow.jpg

Hawksnest_Beach.jpg

Pamje nga deti:

BEACH.JPG

Kush deshiron t'i vizitoje keto vende le te kontaktoje me mua,

Shqiptarja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Shqiptare, me ne fund dole aty ku duhej te dilje, me keto foto...(per kete gje e kritikova dhe Vetveten) :thumbsup:
Une jam gati te vi me ty...dhe me foto u kenaqa,mendo te isha vertete aty.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

fantazia_g, faleminderit per komplimentin! :kiss:
Do te kisha sugjeru te keshe gjithmone te tilla kritika te buta, se te ashprat pastaj mund te merren per te keq /pf/images/graemlins/wink.gif

Ky eshte edhe nje vend tjeter qe kam zbuluar fantazia_g, si te duash hajde te gjezdisim pak te dyja:

beach4.jpg

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] RAUL, edhe ti ktu re?! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Prit ta boj nje foto qe ta kesh kujtim nga ishulli:

RAULI duke ngrene sheqerka:
Mare%20Sea%20and%20island%20images%20Krabi%20%2CAo%20Nang%2CBeach_533.jpg

[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: jo mo se ky qenka king fare>..me me pa mua trembet gomari.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweetangel ska gjo rrusho pse jemi te zonem ne,,e bojm noj pizllek kshu.. /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Ehhhhhhhh nuk jam tip qe tradhtoj, prandaj thashe "gjynah qe s'jam singel" :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] fantazia_g, faleminderit per komplimentin! :kiss:
Do te kisha sugjeru te keshe gjithmone te tilla kritika te buta, se te ashprat pastaj mund te merren per te keq /pf/images/graemlins/wink.gif

Ky eshte edhe nje vend tjeter qe kam zbuluar fantazia_g, si te duash hajde te gjezdisim pak te dyja:

search.php
[/qb]
Erdha shqiptare...te marrim icik joddddd deti..
:kiss:

xhoni

Primus registratum

fantazia,komplimente per poezite,vertet te mrekullushme,por dhe ketij vetvetes /pf/images/graemlins/wink.gif (qe sja kam qejf hic kte nick-un) çoç ja thoshte per vargje

shqipetare grazie yllo per pamjet ,je njish.
tani flini te gjithe gjume se sot po bej une roje ngaqe digush kishte degjuar zhurma te cuditshme mbreme.
.gjume te embel te gjitheve dhe mos kini merak se po u zbuluat naten,ju mbuloj une /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Xhoni faleminderit...
Sa per te mbuluar skemi nevoje se ishulli ate te bukur do kete... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bukuri ne varferine mateeriale,
dhe fantazi ne ate shpirterore...

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Ehhhhhhhh nuk jam tip qe tradhtoj, prandaj thashe "gjynah qe s'jam singel" :tipsy: [/qb]
:tipsy: me tooooooooooo /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fiona, yllo, hajde se une jam ke dera, e kam zavendesu xhonin qe nga mengjesi, pasi ai ishte ndrimi i trete(ndrim nate-kujdestar), e tash une jam ndrimi i pare, kshu qe, hajde se deren e kam hapur, deri ne ora 12:00 pas dite, bej une roje, e pastaj kush te doje le te urdheroje te me zavendesoje!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire se na erdhe fiona!!! :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Ja t'iu ofroj nje pamje atyre te "qyteteruarve" se si duket vendi ku bejme roje:

bcwest.jpg

shore2.jpg

Te gjitha i keni ne dispozicion, varkat, palmat, detin, reren, per dylbi akoma nuk kemi siguru, shpresojme dikush nga qytetaret do na sjell qe ti kemi si kujtim!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb]
shqipetare grazie yllo per pamjet ,je njish.
[/qb]
Xhoni, meqe me paske vleresu vepren time, atehere, te ftoj ty dhe gjithe tjeret pa perjashtim, qe te merrni nga keto lengjet qe i porosita enkas per ju:

drinks.jpg

Kete vend e keni ne dispozicion per te pire lengjet:

p1001307.jpg

Nuk eshte dhe aq vend i rregulluar mire, por procesi i rregullimit eshte ne vazhdim e siper! /pf/images/graemlins/wink.gif

Me te mira,
Shqiptarja /pf/images/graemlins/wink.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] me thuaj ku eshte kjo pjese e bukur qe nuk e pasakm eksploruar...moi parasja :kiss:
do te shkruaja ...e te pikturoja poezite dhe pikturat me te bukura...
megjithse nuk kam as stilo me vete...
do merrja nje degez te thyer dhe ...
do beja nje poezi...i frymezuar.
por frorma e saj...
do kish imazhin e nje pikture,
te tipit abstrakt /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ato do i gjesh po te hysh ne fantazin time...
aty ku une ndjehem padrone e parasjes...
desha te ju tregoja ku zhytem une kur dua te ik ne nje vend te pa banuar, te ik nga jeta e perditshme.......
eshte vertet e mahnitshme te jesh ne mes te nje parajse si kto qe kam vene une me lart dhe te hecesh e lire mi ato rrug qe te shtyejne ne nje shpres pa funede!!!!

picasso

Forumium maestatis

me erdhi nje ide(shpresoj te mos kem shuem kritika)megjithse tani u mesova...ne fakt jam mesuar ngahera...shimica e njerezve edhe ps ee mbajne veten per shume te thelle dhe fantazioz...shofin siperfaqen e gjerave.
pa u zgjatur shume....po ju them se me erdhi nje ide...qe shpresoj te mos ndjell ndarje.
ngaqe kete vend e zgjodhem per te ikur nga bota e bere /pf/images/graemlins/frown.gif po mendoj se duhet ta qiajme ishulli parajse...dhe meqe ne te gjithe mbreteron fantazia...te kemi nje mbretreshe fantazia
si per te nryshuar edhe tabune(qe komandojne burrat)shof qe kam sjell ne nje nivel te kenaqshem fantazine e poezise se fantazose me kete teme...nuk eshte faji im...nese emri qe ka zgjedh shoqja ime "fantazia_g" i bie te jete mbreteresha e ketij ishulli(sipas mendimit tim)kuptohet une kam vetem forcen e nje vote.
dhe propozoj qe kete ishull ta quajme "Parjse"...dhe mbretereshe te kemi "Fantazine"
une e hedh ne votim...normalish ju mund ta hedhni poshte...eshte drejta juaj.
por une si risi...solla nje mbreteri prej femre(disa do me thone se nuk eshte e vetmja mbretereshe)por une u them se ato u ka rene per hise sepse ka qene ceshtje gjaku apo e kane rrebyer...ndersa kjo e jona mendoj te ja japim...se i takon...
pra a jeni dakort qe "Fantazia te jete mbretereshe e ishullit "Parajse"