Hello Shqipe. :wave: :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Sweety, deren e ke hapur edhe ti, mire se na erdhe!!! :kiss:
Cka na solle nga qytet(erim)i?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Gjynah qe nuk jam singel. /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] RAUL, edhe ti ktu re?! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Prit ta boj nje foto qe ta kesh kujtim nga ishulli:
RAULI duke ngrene sheqerka:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ajo nuk prish pune fare :devil:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] He de he, po me sa e di une edhe ai eshte "double" se!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se pari...sa per darken...nje dark ju ofrova...si me i shtepise...meqe jam i pari banor qe kam shkelur ne kete ishull...mu desh tu beja nje mikpritje...mendoj se nuk bera ndonje gabim....nese solla dicka nga qyteterimi(si per tu ambjentuar me lehte...me kete natyr fantastike)dhe sic e shof. dhe ketu njerezit shikojne ca te marrin e jo ca te japin...Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Flm vetvete...vetem se kam nje kritike...mos ia ndrysho te lutem pamjen ishullit tone..lere ate te gjelber dhe me arome deti...ndryshe do ti humbe shume shpejt vlerat...
(kam parasysh fotot qe ke zgjedhur..ler te dominoje romantizmi dhe mrekullia e natyres ne to).. :wave: [/qb]
E pra, mos thuaj "gjynah" atehere.. :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]Ajo nuk prish pune fare :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] He de he, po me sa e di une edhe ai eshte "double" se!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]