ishull i pabanuar...

Guest
Re: ishull i pabanuar...

Sikur te kisha pritur vertete cdo puthje qe me eshte dhene ketu ne Forum,do me ishin mbaruar buzet..po shyqyr zotit jane vecse fantazi te embla qe cdo njerit prej nesh i ngre sadopak moralin e nje dite..
Prandaj si per inerci, po ti pres te treja,pa dashur te te jap shkas per me tutje.. /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Sikur te kisha pritur vertete cdo puthje qe me eshte dhene ketu ne Forum,do me ishin mbaruar buzet..po shyqyr zotit jane vecse fantazi te embla qe cdo njerit prej nesh i ngre sadopak moralin e nje dite..
Prandaj si per inerci, po ti pres te treja,pa dashur te te jap shkas per me tutje.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
epo merri te trea :kiss: :kiss: :kiss: dhe jepni atyre qe vine mirseardhen...se nuk jam une pronari i ishullit(do ndihesha i vetmuar dhe i zi ne shpirt po te mendonja nje gje te tille)
te gjithe ata qe duan te jene pjese e tij...do jete dhe "pronar"dhe pjesmarres ne vendim marrjet e ketij procesi...qe dhe pse nje fantazi...mund te bej te mundur te na bej te mendojme...se po te duam...boten mund ta bejme me te mire(edhe pse ndoshta ne rrethe te ngushta)sic eshte ky ishull.
miresevjen rosela :kiss:

rosela

Primus registratum

shume faleminderit vetvetja :kiss: :kiss: ....me pelqeu shume ajo qe the mbi pronesine :thumbsup: ...shume interesante!!
gjithsesi urime per temen :kiss:

ezopi

Primus registratum

urime urime urime!ky po qe ka fantazi.
ju pershendes te gjitheve(dhe po mundohem te mos e le vetveten vetem perball gjithketyre femrave /pf/images/graemlins/laugh.gif qe vetem nje njeri si ky qe ka gjet kete emer si dhe shume gjera te tjera di ti terheqi.me se mundem une te marr pjese(si skllav qe jam...pranoj cdo lloj pune /pf/images/graemlins/laugh.gif )por ju mos e teproni...se une e kam fituar lirine /pf/images/graemlins/smile.gif

TeanD

Primus registratum

great%20keppel%20island.jpg

e vura dhe une kemben ketu te ishulli

qeka mrekullia vete /pf/images/graemlins/smile.gif

ezopi

Primus registratum

puuuuuuuuuuuuuu mi mori te gjitha femrat e mia ky vtvetja :mad: 6 femra qe i kane shkuar nga pas deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif po he moj te uruara...mos do ziheni per te /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

po si shpejt te kapi ty mo...
po beje mo ne ferra !ose nese ste pelqen...pune bej nje banjo...apo mos do te ti bejme te gjitha ne...nuk ju ka ftuar kur per darke...por per ti dhene jete ketij ishulli..

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] shume faleminderit vetvetja :kiss: :kiss: ....me pelqeu shume ajo qe the mbi pronesine :thumbsup: ...shume interesante!!
gjithsesi urime per temen :kiss: [/qb]
ehhh gjithnje interesante eshte e verteta...(edhe pse nganjehere vret!ndaj edhe thuhen genjeshtrat /pf/images/graemlins/smile.gif ) mireserdhe galante...si tu duk udhtimi...i lodhshem?besoj ja vlen :kiss:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]
Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] a ban me ardhe dhe une aaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca do lyp une aty nga qe parajse jam per vete :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
parajsa...edhe vete parajsa ka nevoj per njerez...bashkohu me ne...
durrsake e mirpritur... [/qb]
me siguri nuk do i mungoj kesaje miresije!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Po une ca dreqin du ketu ne ishullin e pabanuar :confused: pervec te tjerave qekam edhe lakuriq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bukuroshja

Primus registratum

vetvetja!

sa shpejt qe koruptoheni dhe me vjen keq per ju

I gjori ishull
ca do e gjeje me shqiptaret

Bukuroshja

Primus registratum

prodigy!

nuk ka nevoje per anjo aty
shko ne uje ose hap nje grope edhe pastaj mbuloje prap

problemi eshte se do tju digjet by tha a

xhoni

Primus registratum

upssssssssssssssss .....a pranoni nje te mbijetuar nga nje katastrofe detare e cila perpiu anijen ne te cilen udhetoja /pf/images/graemlins/frown.gif ???

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Artemiss:
[qb] Ku jeni mer... po flini gjume te gjithe???
Ja erdha dhe une...
sunsets.jpg
[/qb]
ti je kjo moj....mos hajde ne ishull se do na marresh me qafe moj...se nuk kemi krijuar akoma policine /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kushedi...
mirseedhe.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] upssssssssssssssss .....a pranoni nje te mbijetuar nga nje katastrofe detare e cila perpiu anijen ne te cilen udhetoja /pf/images/graemlins/frown.gif ??? [/qb]
po hajde o djale hajde...se ti do na gajasesh me te qeshura(te trishtuara,nganjehere)te dizaventures sate.
mireserdhe.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] vetvetja!

sa shpejt qe koruptoheni dhe me vjen keq per ju

I gjori ishull
ca do e gjeje me shqiptaret [/qb]
hahahah je ku e kemi dhe nje tendecioze...eshte me mire qe ishulli te vuaj...nga shqipetaret(qe ti ne je e huaj...te vdes une per paragjykimin tend)
sesa te jete i vdekur e pa jete njerezish...ndaj bashkohu me ne..kushedi...ndoshta e konstaton vete..se shiqpetaret jane vec njerez shume te levizshem e te gjalle(qe shpesh ...pergjigjen "dhemb per dhemb,e sy per sy"

xhoni

Primus registratum

flm per mikpritjen
oh sa mire qeka ketu
spaska politike dhe njerezit jetoken shkelqyeshem.
gjithmone kam dashur te jetoj ne nje ishull te tille.
une i sati jam ????i pesti-gjashti me duket

che bello!!!

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] flm per mikpritjen
oh sa mire qeka ketu
spaska politike dhe njerezit jetoken shkelqyeshem.
gjithmone kam dashur te jetoj ne nje ishull te tille.
une i sati jam ????i pesti-gjashti me duket

che bello!!! [/qb]
njomro mire xhono... /pf/images/graemlins/laugh.gif je i nja 12...por nuk ka problem i sati je ne radh...pai kjo eshte nje lloj metode e re...pa te pare e te dyte...jemi duke krijuar nje lloj sistemi te ri...ku rregulli baz eshtte "mos ja bej kujt...ate qe nuk do te doje te ta benin ty"
dhe mos rrini ashtu hu....silldhi ndonje gje per te ngrene se u lodhem duke punuar /pf/images/graemlins/laugh.gif