ishull i pabanuar...

Marjeta

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Epo Moira me ftoi mua me!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
PO ani, une e marr King-u dhe do shetis me te kete pasdite!!! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Super Shqiptarja, do shetitemi dhe te bejm plane rreth organizimit te Party-it.

...po kesi, kishim mundur te bejm party edhe gjate javes se ardhme, edhe me qe shkoi ramazani, kishim mundur t'sjellim pije, fruta n'ishull ka sa te duash keshtu qe na mbetet edhe te ftojm mysafiret tjer te na hijeshojn Partin /pf/images/graemlins/wink.gif .. si thua?!!

Shqiptarja

Primus registratum

Jam shume dakord Kingu!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Por ama edhe Zeqon da e marrim se gjynah! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wub: :wub: Sa mire qe qelloj gjithnje ne momentin e duhur.. /pf/images/graemlins/smile.gif Kisha nevoje aq shume per relax.. :kiss:
hawaii-beach.jpg
[/qb]
MOire Vetem e ???????? PO icik Masazh ene Goten e MArtinit kush do ta sjelli mi ... Nejse kur t hikesh ke Frigoriferi un du i birre ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Sa mire qe qelloj gjithnje ne momentin e duhur.. /pf/images/graemlins/smile.gif Kisha nevoje aq shume per relax.. :kiss:
hawaii-beach.jpg
[/qb]
jam nje cike i lodhur e i derrmuar /pf/images/graemlins/frown.gif me shkoi dita me kavalete ne shpine /pf/images/graemlins/tongue.gif hej...me lejo te shtrihem perkrah teje(apo perball teje)te premtoj se do te sillem mire :wub: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

temen e semes...u desh te kthehesha une qe ti kthehej gjalleria ishullit /pf/images/graemlins/wink.gif mos ma lini mua kete deshire se me rritet mendia pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif behem mendiemadhe e me rritet hunda :tipsy: :lol: hajde nje duartrokitje per mua :lol: :lol: (shume tani do thone...ja edhe nje mendiemadh)dhe e dini?!?!?!?nuk e kane keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marjeta

Primus registratum

[qb] Jam shume dakord Kingu!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Por ama edhe Zeqon da e marrim se gjynah! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E marimmm.. e marimm.. pasi e ke vella te vogel :rolleyes: une dje smunda t'lajerohem me pata propbleme me comp. ku mbetem se di... Aaa po :angel:

Shqiptare nese je zgjuar ec e dalim nje gjiro dhe t'kuvendojm si t'ja bejm punen e Party-it, OK, t'pres tek plazhi /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Edhe ca pamje te tjera tek ishulli:

Rhonda-03.jpg

Ketu jam ne kerkim te xhonit, me duket u zhyt ne uje e nuk po del akoma!!!!! :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Costa-Rica-Beach.jpg

Endra ime e realizur ketu! kalerimi neper plazh!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Marjeta

Primus registratum

[qb] King_u, jam duke te pritur:

0001-0306-0418-0435_SM.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
isha duke shetitur... ja erdha...je gjate duke pritur?!!!!.. m'fal ti mua /pf/images/graemlins/wink.gif

Ecim me!

Shqiptarja

Primus registratum

Hajde shkojme , nu ka nevoje per kerkim faljesh ketu /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

girls-bikinis-orange-beach.jpg

Marjeta

Primus registratum

[qb] Edhe ca pamje te tjera tek ishulli:

Rhonda-03.jpg

Ketu jam ne kerkim te xhonit, me duket u zhyt ne uje e nuk po del akoma!!!!! :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Costa-Rica-Beach.jpg

Endra ime e realizur ketu! kalerimi neper plazh!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ik mej futu... mos ka hanger peshkaqeni djalin :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Nuk besoj, ndoshta...! /pf/images/graemlins/frown.gif

Po eshte i zoti i vetes ai, s'lejon peshkaqenin ta haje, ndoshta ai e ha peshkaqenin!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marjeta

Primus registratum

Ke t'drejt hahahahaaaaaaa..... po neve na bere me loje t'zemres mejj!!! :cry:

xhoni

Primus registratum

me fal per vonesen Shqipetare.Perzura ca pirate qe kishin ardh me na prish qetesine /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

image_096.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

A te thashe King_u, cunin e kemi ma te mirre e te forte nuk gjindet njeri tjeter ma!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni, :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] te ky ishulli pa vetveten nuk rrihet..
ku e kam vetveten, ka humbur /pf/images/graemlins/frown.gif

P.S zbulova dicka te re dhe desha me e ftu dhe piktorin ta shikonte prandaj po pyes eee, se mos mendoni se kam rene ne dashuri ...ore :wub: [/qb]
nuk na the ca kishe zbuluar moj galante(me fal per vonesen...nuk dua te them ate thenien "me mire vone se kurr" pasi nganjehere eshte "me mire kurr se vone"
por nese nuk eshte teper vone mund te na e thuash...ne jemi ketu gjith vesh dhe vemendie...ti,vetem fol /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] dhe sot...jam vetem!
Jo ,kurre !!Mos pershperit me buzet e tharra nga puthja e lamtumires ,kete fjale...Kurre!!
Diku ne nje cep te ishullit ,enden akoma kujtimet.Mund te ndjekesh gjurmet e tyre te fresketa dhe patjeter do te gjendesh perseri me ate qe deshe.. :kiss: [/qb]
nje here e nje kohe...
bera ca hapa pas...
mendova,besove,shpresova
...te gjeja ate...
qe e kish humbur...
perplasur ne tok
lene pa meshire
ne meshiren e fatit
e gjeta!
por ...ah jo...
nuk ish me ajo...
nga jo ...tashme vetem hija
qe endet si fantazem,
per te me kujtuar...
se dukr kam jetuar dhe une.
ka mbetur vetem nje kujtim
nga i cili mund te marr mesim
dhe te e kem sa per te thene,
hej...jetoshet edhe keshtu.
e qe atehere vendosa
kurr hapa pas...jeta eshte teper e shkurter.
duhet jetuar ashtu sic te vjen.
te punosh ta permirsosh...
dhe kurr mos u qaj!
gjithnje gezo
(ato qe ja vlet tu gezohesh)
perkushtoju asaj qe ke
se me pas...
e mira ,o e gjen
ose te gjen /pf/images/graemlins/smile.gif

Me syte mbyllur,u enda gjate ,rrugeve te vetmise .Gjithcka qe shikoja ,prekja ,ishte e ftofte,e akullt ,si fytyra jote naten e lamtumires
Atehere mendova ,se ne trendafilat e mengjesit nuk do te kishte me vese...Ne syte e mi,qe lotonin ,ndihej aroma e petaleve te thara ..........
.............

picasso

Forumium maestatis

petaleve te thara .......... qe era e pameshirshme(e kohes)i treti...i hodhi diku tutje...si per ta fshire ate histori...
por ne...ah ne jetuam...kerkuam mekot te gjenin njeri-tjetrin(misheruar diku)dhe shpresat...desh vdiqen...por jo...atehere kur shpresat po shuhesin...erdhi pranvera...trendafili lulezoi perseri...e une...qe qe kisha kohe pa ndier gezim...e pashe...lotet e tu e kishin ushqyer...ndihej qarte pesha e melankolizmit(shkaktuar nga lotet)dic mua shkeput nga gjoksi...fluturoi...ne petale u shkri...dhe trendafili buzqeshi...si per cudi...ne te u pasqyrove Ti
...o Zot c'mrekulli!