ishull i pabanuar...

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif perse mua me pelqen te jem vetem ne kete ishull... :wub:
0818191.JPG
[/qb]
Se e di që mrapa shkomit jon mledh gjith lanetat e ishullit tu hudh ka 'i sy /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Shqiptarja

Primus registratum

Largohuni mer tutje, leni njeriun rehat ta shijoje ishullin...!
Pale ti Kondra, c'ka i ke :eek: syte he, nuk e di qe cupa eshte e zanet mer, uhuuuuuu ene ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Largohuni mer tutje, leni njeriun rehat ta shijoje ishullin...!
Pale ti Kondra, c'ka i ke :eek: syte he, nuk e di qe cupa eshte e zanet mer, uhuuuuuu ene ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O shqiptare, unë kallzova të tjerët po kjo s'do të thotë që të shkoj me kqyr vet :angel: .
Pastaj unë s'kam nevojë të shof gocat e tjera... :rolleyes:

picasso

Forumium maestatis

lereni rehat moiren...do te rrij veten te rrije...pse ja prishni qetesine...turp per ju...nuk i lini pak privasi /pf/images/graemlins/laugh.gif
(nderkohe une jam mshef nga nje shkami e po i baj nje portret /pf/images/graemlins/laugh.gif )hej se mos u genjeni...asht vesh per me e pare ju se qepari qe e zhveshur tek pozonte per mua :wub: u moj none ca kam heq :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb] Waaaw, ja dhe nje foto te ciftit Sweety+FloBo, qe bejne nje xhiro neper plazhe para dites se marteses:

a_wed_beach_couple.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mua po me duket sikur eshte pas ceremonis. Nuk duhet te ishim ne hotel :devil: ???

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb] Waaaw, ja dhe nje foto te ciftit Sweety+FloBo, qe bejne nje xhiro neper plazhe para dites se marteses:

a_wed_beach_couple.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Mua po me duket sikur eshte pas ceremonis. Nuk duhet te ishim ne hotel :devil: ??? [/qb]
po jo moj cne...ne natyre ne ishullin me te bukur te botes jeni nam...mos u anko kurr nga natyra(ajo i jep jete njeriut) :kiss:

farfalla

Primus registratum

more djale (e kam me picason,se ashtu me pelqen ti them une)nuk te le te osrodhatesh kot...e tu marresh mendien femrave /pf/images/graemlins/laugh.gif nese nuk dua ato te pozojne per ty,leri fare...merr e pikturo natyren
foto_monte1.jpg

picasso

Forumium maestatis

e bukur kjo fotoja qe na ke sjell moj mikja ime...por une jam i zen me pune ...ja shiko
campotrabajo.jpg
recuperadosbaztan.jpg
campamentos.jpg
realizacion.jpg

picasso

Forumium maestatis

ja dhe banoret e ishullit...qe pershtaten aq mire me natyren e mrekullueshme te ishullit
balsamesa.jpg
comienzocamino.jpg

picasso

Forumium maestatis

shikoni dhe admironi ketu kete ur te bukur...ndertuar ndoshta dikur ne kohet e lashta...ndoshta kur ky ishull banohej...ndohsta nga Zotat e olimpit
puentelareina.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] shikoni dhe admironi ketu kete ur te bukur...ndertuar ndoshta dikur ne kohet e lashta...ndoshta kur ky ishull banohej...ndohsta nga Zotat e olimpit
puentelareina.jpg
[/qb]
Jo mi une 2-3 vjet kam qe banoj ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Me verte sot kam kaluar nje dite, si ne ishull.. /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Me verte sot kam kaluar nje dite, si ne ishull.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Lumsi ti...Une sot kam kaluar 1 dite si ne burg /pf/images/graemlins/frown.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Me verte sot kam kaluar nje dite, si ne ishull.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
e une kam kaluar nje dite verte ne ishull(ju betohem)

Guest

Ske nevoje te betohesh..jam e predispozume te besoj, cfare do rrene qe mund te thuash... /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] Ske nevoje te betohesh..jam e predispozume te besoj, cfare do rrene qe mund te thuash... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
faleminderit prej teje...je shume e mire dhe e sjellshme me mua...e megjithate...une thashe te vertten...ti ke te drejte te mos e besosh.
apo sic them ne fun te cdo shkrimi qe bej...une them...ti tund koken tende

Guest

E pse mos besoj.. :shrug:
Ti the qe sot ke jetu nje dite ne ishull..e jo nje dite mes Florinjve..
Atehere me verte qe sdo te te besoja.. :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

ok! ti e di...(une kurr nuk mundohem te ju ndryshoj mendien te tjereve...)ta kam thene jam i lire...dhe rrespektoj edhe lirine e te tjereve...si ne shprehje edhe ne mendim.

Guest

....Te pakten je nga ata qe e ke kuptuar,qe edhe sikur te duash sjua ndryshon dot.. /pf/images/graemlins/smile.gif mendjen te tjereve..
Nejse hidhemi te ishulli..me verte qe ngjyra ime e preferuar eshte Jeshilja...
Me kete ngjyre me lidh Ishulli 1 dhe ky "lepurushi" dy.. /pf/images/graemlins/laugh.gif (me pelqe shume)...

assassino26

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif mqs te pelqen jeshilja /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: