INTER-land

xhoni

Primus registratum
Re: INTER-land

56931.jpg

56932.jpg

56915.jpg

56927.jpg

vllaznia 2001

Primus registratum

Ndeshja ishte shum e fort por kur mungon goli mungon edhe spektakligje qe Adriano e beri ne fund te pjeses par por topi perfundoi jasht portes se Dides.

helibak mucogllava

Primus registratum

Ju interistat para ndeshjes po mbureshit do fitonit tani pas ndeshjes ja beni shyqyr qe nuk hengrem gol ca ekipi vari bidonat qe jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po po, Zeqo,thuani shyqyr qe nuk i rrasi i gol ai Vieri ato Minutat e para pa do ta shihnim ne!
Nejse...kjo ndeshje iku tani,fitore per radhen tjeter!

assassino26

Primus registratum

Ahhh mer zot kur shkoj edhe une mor menjen e interistave...Shoka cuna skedine kapa 4 neshje edhe kisha vu fitore per interin,megjithse jam tifoz me Milanin...Nigjosha kta qe Interi kshu e Interi ashu po ehe Inetri ai qe ka qene kishte ngel.
Edhe me tha i shok vene X ose mos e ve fare kte neshje kap i neshje tjeter,po jo une.I thashe me ka thene Xhoni edhe interforever edhe X-Ray miqte e mi interista qe fito Interi.Milani eshte dobet para Interit me pat thone,po do ti qe me paskan rrejt qelbanikerit :smash:
Ama si ka shpetu edhe ai portieri shkurtabiq i juji pa honger nai gol nga Sheva.
Sec pata i pershtypje qe edhe albitri e nimoi icik Interin,por s'ja doli dot Inter ziu /pf/images/graemlins/frown.gif

Me the ti mu peshakatro dhe te te kam then une qe do fitoje Interi??!!??,E ke gabim,une vete e kisha vene barazaim ,pyet edhe Zeqon po deshe,kisha vu per nje barazim 3-3 ne nje skedine tek,dhe ne nje tjeter qe panvarsisht se nuk e e fitova edhe aty e kisha vene X.

Dakorte qe qefi ma kishte te fitonim dhe me tifozllek,thuhen edhe gjera te teperta,por kur puna vete per skedina une aty jam realist!

xhoni

Primus registratum

Peshkataro te pjerdhsha mu ne vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
nqs po tall sumen,hajt ta tallim anej ka klubi im dhe po tjap i birr me ca qofte .Po qe se e ke seriozisht punen e bastit atehere sdike ka lidhet gomari.te betohem qe une e kisha X .Ke lloto ska llafe dhe tifosllik.
une kisha kap dy neshje perpara (qe ne champions)dhe prisja iksin e Interit.Shkova dhe lidha nja dy te tjere bashke me interin 2.Keshtu qe ne mos njera tjetra Melken do ta merrte. :shrug:
te kishte dal iks barcelona me milanin te merkurren une do i kisha qeru nja 1700 euro po ce do qe ajo shtylla ne fund s'hyni mren.
kush do tfitoj lek ta vej interin dysh pasneser.edhe pse lecce,ka nje paraqitje te shkelqyer,do rrifet nga cunat

assassino26

Primus registratum

O cuna e pse ja fusni kot edhe ju tashi...Pse une spo flas realisht(megjithse me i doze te vogel humori).Po te mos isha real do e kisha vu 1 per Milanin,po ma prishi menjen ai Adriano leshi.Thashe ka per ta bo nai gol qerratai :smash:
Une kapa Manchesterin me Arsenalin,Kapa heartsin e skocise me se maj men se ke kapa Shalken e gjermanise,kapa kapa i ekip Belg edhe me dogji Interi.S'ma merrte menja kurre qe do me digjte.Te jemi realiste.Milani vetem Sheven ka edhe Sheva seshte ne nivelin e Adrianos te pakten ne neshjen e para 1 jave Adriano beri spektakel,pa llogarit kunder Valencias.Une do kisha kap dje 1milion leke edhe sinqerisht qe kam bere tifozllik per Interin edhe pse jam i Milanit.
I gjo me njeli pishman qe pse se vura 1x.Do kisha fitu me pak po sdo kisha njel pa gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse varja po ho.Mu 1 ekip po me dogji i here se vej mo :smash:

Florus

Forumium maestatis

:lol: peshko! edhe mu me ka ndodh iher si puna jote para ca vitesh. ishte milan-inter dhe e vura 1x. do ti qe fitoi interi /pf/images/graemlins/confused.gif ishim dobet atehere dhe nuk e prisja. hera pare qe nuk po gezohesha /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa per derbin qe kaloi te dyja skuadrat bene loje te bukur dhe te kujdesshme. u duk sikur po luanin aq me kujdes sa qe te vinte dyshimi se e kishin lene vete barazim :rolleyes:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] O yllo do te flasim me mire bashke,kur te vije ne milano,ke per te pare qe edhe ty ka per ty kenaq shpirti! [/qb]
nc nc nc !!! yllo kur te vish do te behesh juventin!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Sot Interi luan ndeshjen e radhes ne kampionat kunder Lecces ne stadiumin "Via del mare".
Ndeshja do te jete e veshtire per cunat e Mancios sepse Lecce eshte ne vend te dyte ne klasifikim dhe ka bere nje paraqitje te shkelqyer ne kete fillim kampionati,por Mancios nuk i trembet syri dhe eshte i vendosur se do te fitoje :thumbsup: .
FORZA INTER

Lesh me tresh e me katesh si te doni,po mbrem e prishem fare:
1)Nga 2-0 per ne rekuperon lecce,te q... eksperiencen dhe emrin skuader e madhe.
2)Nuk dua ta shaj por mbreme e hengri nje te shame Adriano ke ai rasti shume i paster qe kishte dhe mund te mbyllte ndeshjen!

Gjeja pozitive qe ishte,beme loje shume te bukur dhe te hapur,shume spektakolare!

xhoni

Primus registratum

Lene se po me iken menja.
X-rei,te te tregoj skedinat qe vura dje te iken mendja.
Nejse rendesi ka qe pame spektakel

Florus

Forumium maestatis

pati shume fitore jashte dje. mos do te thuash qe kape disa nga ato xhoni?
me Lazion duhet te fitojme patjeter!