INTER-land

rosela

Primus registratum
Re: INTER-land

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] yllo,une o te kthej ty ,o plas ne vend.
ishalla po kemi rastin te flasim nga afer [/qb]
ajo e dyta varet nga ty!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif pastaj per sa i perket asaj te pares....do ta shohim /pf/images/graemlins/tongue.gif po pergjigjen ta dha vllaznia 2001 /pf/images/graemlins/laugh.gif !!! :kiss:

xhoni

Primus registratum

mahhhhh,nn ci credo che sei cosi ultra,nejse hajt FORZA INTER

e kisha len per te ik me Flobon por atij me duket se i ka dale nje pune me shume rendesi dhe nuk vjen dot.ka mundesi te iki me nje shok.te shofim :shrug:

rosela

Primus registratum

[qb] mahhhhh,nn ci credo che sei cosi ultra,nejse hajt FORZA INTER

e kisha len per te ik me Flobon por atij me duket se i ka dale nje pune me shume rendesi dhe nuk vjen dot.ka mundesi te iki me nje shok.te shofim :shrug: [/qb]
:eek: :eek: :eek:

rosela

Primus registratum

[qb] rosela keshtu me tha dje ne darke ne tel.hollesirat do tjau shpjegoje vete. [/qb]
bohhhh....sikur ta dija une se nuk do beheshit prape ju.... /pf/images/graemlins/frown.gif

O xhono nga pjesa e dyte e kampionatit kam per ti pare te gjitha ndeshjet e Interit ne San Siro,sepse ne daten 15 janar marre tesseren e arbitrit se per momentin jam duke ndiekur nje kurs Per arbiter qe mbaron ne fund dhejtorit,dhe me kete teser mund te hysh ne stadio gratis,ne tribune per me shume,kjo tesera vlen per te gjithe stadiumet e italis,dmth edhe per champions league!
Mezi po pres qe tevij 15 janari!

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] O xhono nga pjesa e dyte e kampionatit kam per ti pare te gjitha ndeshjet e Interit ne San Siro,sepse ne daten 15 janar marre tesseren e arbitrit se per momentin jam duke ndiekur nje kurs Per arbiter qe mbaron ne fund dhejtorit,dhe me kete teser mund te hysh ne stadio gratis,ne tribune per me shume,kjo tesera vlen per te gjithe stadiumet e italis,dmth edhe per champions league!
Mezi po pres qe tevij 15 janari! [/qb]
ou pse s'thu ti qe do te shihemi ne stadjum atehere..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po pra,mezi po pres /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

Por per te pare Interin pero /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Po pra,mezi po pres /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

Por per te pare Interin pero /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: interin pra....

S6T6N6

Forumium maestatis

5 petlla hongri Valencia sot kshu si rastesisht sot ne sfiden kunder interit brenda ne Spanje.

STANKOVIC
VIERI
ADRIANO
VAN DER MEYDE
CRUZ

Po i shkojne spirrot dhe milanisteve se kemi derbin kesaj jave... duam nje fitore te bukur apo jo :thumbsup:

inter_forever

Primus registratum

SHOW NE ''MESTALLA'' !!
INTERI DEL NGA STADIUMI MES DUARTROKITJESH !
FITOI FUTBOLLI SPEKTAKEL DHE I MREKULLUSHEM !!!
FORCA INTER !!!
VALENCIA - INTER 1 - 5
:rockband:

56647.jpg

xhoni

Primus registratum

X-Ray,ishalla mer lal se qeka gje e madhe kjo tesera.Hajt me kembe te mbare.Do Zoti po na del ti Colina shqipetar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

56647.jpg

56651.jpg

56653.jpg

56655.jpg

56657.jpg

56661.jpg

SPEKTAKEL NE VALENCIA

Interi fiton 5-1 kundrejt nje skuadre qe vitin qe shkoi fitoi ligen spanjolle.

Nje ndeshje e mrekullueshme ,5 gola.

Tani presim te shqyejme Milanin te djelen.Keta te fundit u paraqiten dobet ne champions edhe pse fituan kundrejt barcelones e cila zhvilloi nje ndeshje te mrekullueshme por ishte e pa fat.

NERAZZURRI ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NOI ABBIAMO L'INTER NEL CUORE
BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM
:rockband: :rockband:

StAvRoS

Primus registratum

FORZA INTER
Ca ishin ata dje mer aman se me iku truni fare hahahahaha sulmi me i mire ne europ 10 gola hahahahahhaha njisha jemi fare po te doje le te na shaje me njeri...! :rockband: /pf/images/graemlins/cool.gif

inter_forever

Primus registratum

GAZETA SPANJOLLE PER TRIUMFIN E INTERIT DJE ....

''El Inter pasó como un ciclón por Mestalla y masacró al Valencia''
foto_77726.jpg