Re: INTER-land
Ca te flasesh kot ...
Trapat tane do i kishin marre 2 pike rubentusit dhe bilanit ...Shkojne e lozin pjesen e pare pa gjak fare ...
Kaq deshen mediakurvat filluan me gjyqin e Interit .. Vertet Interi ka probleme , por duan te mbulojne krizen e Bilanit..As me kalamajte e Romes nuk fituan...Nejse...Bilani sivjet te rru trapin...Nuk kane me asnje sulmus , se iu demtua edhe cecenko...Ka ngele me ate pallen Crespon ...
Per xhuven cuna kam dyshime...Ata po lozin cdo 3 dite dhe po fluturojne...Me duket se kane gjet ndonje simulant te ri , se nuk ka mundesi mos te ndjesh lodhjen ...Nejse...Jane shume te forte per momentin..Uroj Canavaron te bej nga 1 autogol cdo ndeshje ...
Probleme kemi vet ne...Per mua Interi e ndjen shume mungesen e Veron ..Kjo ndodh se kemi loz gjithmone me Veron ne mesfushe, i cili eshte truri...
Me fol drejt , dje barazimi ishte mire per ne...Fiorentina ishte shume mire dhe e fresket ( 1 jave te plote pushim) ..Ne gabimin nuk e kemi ne ndeshjen e djeshme , por ne ndeshjet e tjera ku kemi falur piket...Te shofim ca do beje Fiorentina ne Torino , nuk e diskutoj 1 penallti per xhuven nese jane 0-0...
Cuna kampionati veshtire te arrihet...Une se kam problemin tek xhuve , se e kam thene qe do lodhen dhe ata , e do lene pike rruges sa te duash...por problemin e kemi vete qe nuk po fitojme dot...