Originally posted by X-Ray:
[qb] ...edhe ca vende bosh pastaj vij une me Briiigin dhe Bud gue. [/qb]
Po qe per volley e them, jam , kam qene , dhe do jem, po per futboll... po te le ty the BAD te drjtoni!
mos ja qani hallin kuperit ju se ne vend te pare e ka cu skuadren deri tani .sa per lipin ai vetem me juven di me bo naj gjo se te interi e pate si e perzune me shkelma edhe pse bleu 30 lojtare.
kapelo sdo men qe eshte i madh po shife icik romen tani se ku eshte.
Roma eshte nga vendi 11 me duket!
Hej nuk do te vish me ne te behesh trajnere,te duash,por do pendohesh me vone kur te na shohesh trajner te skuadrave kampione te Europes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te them bashkohu me grupin se do dali nsonje gje edhe per ne /pf/images/graemlins/tongue.gif .
hey X, meqe the ti po i bashkohem grupit, po ama do isha dhe trainerja e pare femer right?
gjithsesi, per mendimin tim ke bere nje gabim te vogel ke bastet /pf/images/graemlins/smile.gif
Ajaxi fiton ne Am'dam Arena ... Trust me /pf/images/graemlins/smile.gif
Nderroje po pate mundesi /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mire e pra,po humba bastin nga ajo ndeshje do te jap nje *denim* ty,ta them ke mesazhi cfare denimi do jet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
e para une jam moderatore, sjam antare e thjeshte, nga ana tjater jam coadmin serveri ne Albnetwork, kshuqe me zihet bese ... /pf/images/graemlins/tongue.gif gjithsesi po pres denimin, Check PM /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.