B
briiigi
Guest
Re: INTER-land
e besoj ...
per javen tjeter une vej interin fitues /pf/images/graemlins/tongue.gif
e besoj ...
per javen tjeter une vej interin fitues /pf/images/graemlins/tongue.gif
hajde deklarate publike hajde ... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
Ec aty,keshtu te dua!
...sepse je k*qe kandari nga mëndja prandaj, sdi robi me ngjit një fotoFillimisht postuar nga KINGU:
[qb] PO CA TI BOJ QE NUK E DI PSE NUK ME DALIN KTO FOTOT MU SE DO E KISHIT MOR VESH INTERLANDIN JU.[/qb]![]()
O geek, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif na shkrive se qeshuri,po qenka megjithmen k... kandari ky;e ka perseritu 3-4 here.Fillimisht postuar nga geek:
[qb]...sepse je k*qe kandari nga mëndja prandaj, sdi robi me ngjit një foto [/qb]Fillimisht postuar nga KINGU:
[qb] PO CA TI BOJ QE NUK E DI PSE NUK ME DALIN KTO FOTOT MU SE DO E KISHIT MOR VESH INTERLANDIN JU.[/qb]![]()
Boooo bo te ben namin tjetra,hajde merru vesh me keta tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga briiigi:
[qb]hajde deklarate publike hajde ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga X-Ray:
Ec aty,keshtu te dua!
sa mir mer vesh ka koqet mer biri babes,masanaj avash se as nuk njifena.fakti qe ti je interist e trego me mire se kush eshte k.. kanarit.Fillimisht postuar nga geek:
[qb]...sepse je k*qe kandari nga mëndja prandaj, sdi robi me ngjit një foto [/qb]Fillimisht postuar nga KINGU:
ca te editosh ti mo vlla? sta kam fajin une qe ke ekip pordheFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Po her briiigi ca ti bej une tani ketij,nuk e meriton nje te edituar ky /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]