INTER-land

B

briiigi

Guest
Re: INTER-land

e besoj ...
per javen tjeter une vej interin fitues /pf/images/graemlins/tongue.gif

arber qemali

Primus registratum

e hori juvja mrom po si dihet se si del interi. mu be qefi per ato sypordhat e juves, se kena dhe neshje me ta ket jave.
sonte vallaj sdi si do ja boje interi me gjithe ato demtime dhe me mungesen e recobes dhe cordobes.

me sa mora vesh formacioni do jete ky
:
toldo;zaneti,canvaro,materazzi,coco;guly(.),zaneti,dalmat(di biagio),morfeo(me hap barkun);kallon(vetem ky ka ngel),vieri.

KINGU

Primus registratum

PO CA TI BOJ QE NUK E DI PSE NUK ME DALIN KTO FOTOT MU SE DO E KISHIT MOR VESH INTERLANDIN JU.

geek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KINGU:
[qb] PO CA TI BOJ QE NUK E DI PSE NUK ME DALIN KTO FOTOT MU SE DO E KISHIT MOR VESH INTERLANDIN JU.
[/qb]
...sepse je k*qe kandari nga mëndja prandaj, sdi robi me ngjit një foto

Fillimisht postuar nga geek:
[qb]
[qb] PO CA TI BOJ QE NUK E DI PSE NUK ME DALIN KTO FOTOT MU SE DO E KISHIT MOR VESH INTERLANDIN JU.
[/qb]
...sepse je k*qe kandari nga mëndja prandaj, sdi robi me ngjit një foto [/qb]
O geek, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif na shkrive se qeshuri,po qenka megjithmen k... kandari ky;e ka perseritu 3-4 here.

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
Ec aty,keshtu te dua!
hajde deklarate publike hajde ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Boooo bo te ben namin tjetra,hajde merru vesh me keta tani. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

KINGU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga geek:
[qb]
[/qb]
...sepse je k*qe kandari nga mëndja prandaj, sdi robi me ngjit një foto [/qb]
sa mir mer vesh ka koqet mer biri babes,masanaj avash se as nuk njifena.fakti qe ti je interist e trego me mire se kush eshte k.. kanarit.
e pash edhe ti sa mir e kishe vu ate foton tate.

Bad-guy

Primus registratum

o x-ray po ske turp mo?
akoma flisni se late nam
skeni as turp as nder si ekip ppupupupupupup

B

briiigi

Guest

po pse je kaq i ashper o shoku. Ata te shkretet jane te merzitur... edhe ti i duhesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po her briiigi ca ti bej une tani ketij,nuk e meriton nje te edituar ky /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

editon ti editon...po te editoj une ty pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

KINGU

Primus registratum

PO INTERISTAT KAN HEQE DORE PREJ KOHESH NGA BETEJAT,HOQI DOR RONALDO ZAMORANO VIERI RECOBA,PRANDAJ JU MOS U NXEFNI SE KETU PO TALLEMI.

Bad-guy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Po her briiigi ca ti bej une tani ketij,nuk e meriton nje te edituar ky /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ca te editosh ti mo vlla? sta kam fajin une qe ke ekip pordhe

Shiko ore mos me shaj ekipin,more vesh!
Se do te fus nje ta shame nga milani pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

3-0 3-0 3-0 3-0
JUVENTUS-INTER 3-0
(primo tempio 2-0)

MARCATORI: Guglielminpietro (I) al 4' p.t. su autogol, Nedved (J) al 34' p.t. , Camoranesi (J) al 38' s.t.

JUVENTUS (4-2-3-1): 1 Buffon; 21 Thuram, 2 Ferrara (dal 1' s.t. 13 Iuliano), 4 Montero, 19 Zambrotta; 3 Tacchinardi, 26 Davids; 16 Camoranesi (dal 41' s.t. 5 Tudor), 11 Nedved, 18 Di Vaio (dal 34' s.t. 7 Pessotto); 17 Trezeguet. All: Lippi. (12 Chimenti, 8 Conte, 9 Salas, 25 Zalayeta).

INTER (4-4-2): 1 Toldo; 4 J. Zanetti, 13 Cannavaro, 23 Materazzi, 2 Cordoba; 11 Gulielminpietro (dal 1' s.t. 22 Okan), 5 Emre, 6 C. Zanetti, 20 Recoba, 32 Vieri, 19 Batistuta. All: Cuper. (12 Fontana, 7 Conceiçao, 14 Di Biagio, 24 Gamarra, 26 Pasquale, 77 Coco