INTER-land

Bad-guy

Primus registratum
Re: INTER-land

o x-ray ho me!kam nje fiksim sikur do rrifeni prape nga barca dhe ne milano!
edhe po qe se rrifeni mae men si kane per ta heq ate cuper pleren!

B

briiigi

Guest

Originally posted by X-Ray:
[qb] ...edhe ca vende bosh pastaj vij une me Briiigin dhe Bud gue. [/qb]
Po qe per volley e them, jam , kam qene , dhe do jem, po per futboll... po te le ty the BAD te drjtoni!

klodix

Primus registratum

mos ja qani hallin kuperit ju se ne vend te pare e ka cu skuadren deri tani .sa per lipin ai vetem me juven di me bo naj gjo se te interi e pate si e perzune me shkelma edhe pse bleu 30 lojtare.
kapelo sdo men qe eshte i madh po shife icik romen tani se ku eshte.

Briiigi ti nuk e ndjek kampionatin italian???

Roma eshte nga vendi 11 me duket!
Hej nuk do te vish me ne te behesh trajnere,te duash,por do pendohesh me vone kur te na shohesh trajner te skuadrave kampione te Europes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te them bashkohu me grupin se do dali nsonje gje edhe per ne /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Inter-Barca 3-1
Real-dortmund 2-0
juve-manchester 2-2
deportivo-basilea 3-1
ajax-arsenal 2-2
valencia-roma 2-0

keshtu kam vene bastet per ket mes jave,sigurisht jo duke i rene ne kok rezultateve!

B

briiigi

Guest

hey X, meqe the ti po i bashkohem grupit, po ama do isha dhe trainerja e pare femer right?
gjithsesi, per mendimin tim ke bere nje gabim te vogel ke bastet /pf/images/graemlins/smile.gif
Ajaxi fiton ne Am'dam Arena ... Trust me /pf/images/graemlins/smile.gif
Nderroje po pate mundesi /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

luhet ne amsterdam... degjo mua /pf/images/graemlins/smile.gif
ja ktu do jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire e pra,po humba bastin nga ajo ndeshje do te jap nje *denim* ty,ta them ke mesazhi cfare denimi do jet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

pranoj ... vetem jo nje jave jashte forumit ... ate sdo e doja /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

e para une jam moderatore, sjam antare e thjeshte, nga ana tjater jam coadmin serveri ne Albnetwork, kshuqe me zihet bese ... /pf/images/graemlins/tongue.gif gjithsesi po pres denimin, Check PM /pf/images/graemlins/laugh.gif

KINGU

Primus registratum

UBUBU INTERISTAT

B

briiigi

Guest

po lejeni juven, juvja ka maru, po merruni me nai ekip te hajrit me mire /pf/images/graemlins/tongue.gif