INTER-land

arbi

Primus registratum
Re: INTER-land

po jane be si kryqi i kuq edhe keta rrezik edhe mamurresi u keput nje barazim /pf/images/graemlins/tongue.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] me falni po ndeshja sa doli? [/qb]
3-0 saviola,cocu,kluivert kane ringjallur fantazmat
ndersa roma ka hupur 1-0 gol i Carew
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AT-4

Primus registratum

Paralajmerimi i fundit; po vazhdove keshtu nuk do te jepet me e drejta te shkruash ne forum! /pf/images/graemlins/mad.gif

klodix

Primus registratum

te vjen keq kur e sheh ate skuader te katandisur ashtu. me ate mut gamarra ne qender dhe me te shkretin cordoba ne te majte (javes tjeter nuk luan per skualifikim), me ate b..... morfeo ne te majte me te thene te drejten qe se kam duruar asnjehere dhe me dalmatin qe ka harru si luhet, me ate di biagion qe e ka lene takati e ......
vetem nje c.zanet luajti mbreme te tjeret ...
pervec toldos qe ishte shkelqyeshem.
nuk e di fajin e kane mungesat e shumta(materazzi+coco+almeyda+emre++++crespo)goli nuk dilte se nuk ishte ai crespo e ca me be tjeter???
kuperi vallaj duhet me mare masat se nuk ecet me dy humbje turpoi rradhazi

B

briiigi

Guest

At-4, edhe nje here te pashe duke ofenduar, do te te editoj, sme pelqen kjo lloj gjuhe ne nje ambient miqesor si ky i yni!!!

assassino26

Primus registratum

Interista ngushellimet e mia te sinqerta per kete skuader te dobet qe tifoni...Neshje me te dobet se kunder Barcelones edhe ne kampionatin e lagjes Shkoze nuk ka :rolleyes:

geek

Primus registratum

falemnderit te gjitheve per mirekuptimin.
kam varur edhe shallin blu-zi ne gjysme-varese.
nejse, i ka futbolli keto...do fitojme ne ndeshjen e kthimit
ciao

B

briiigi

Guest

neve sinqerisht ju ngushelluam per ate qe ndodhi, pra per humbjen e hidhur me Bacelonen,
po ju te pakten na uroni per fitoren /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga Assassino:
[qb] Interista ngushellimet e mia te sinqerta per kete skuader te dobet qe tifoni...Neshje me te dobet se kunder Barcelones edhe ne kampionatin e lagjes Shkoze nuk ka :rolleyes: [/qb]
Skemi cfare bejme Assassino,kur u ndan keto na rane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bad-guy

Primus registratum

lene o x-ray se ai cuperi qeka idiot fare per sy te ballit!me ta heq futbollin nga qefi eshte!
si nuk e kam pare te beje nje ndrrim te bukur taktik mor vlla?si shpjegohet?
del si idiot edhe thote mbas ndeshjes ishte faji im!
turp i zotit

klodix

Primus registratum

aman ca nderrimesh te bente i shkreti ,se mos kishte ndonje te hajrit ne stol pervec kallonit.
pastaj ashtu si shkoi loja.....
faji i tij mund te jete te mbrojtja qela gamarra ne mes.

Bad-guy

Primus registratum

ai eshte i marum o bur!po une habitem me ate morattin si nuk e heq ihere!une kam kohe qe e them qe ai cuperi vetem te bertasi nga stoli di nuk di te beje ndrrime nuk eshte trim ne loje!
me nje llaf eshte cope cope

B

briiigi

Guest

ehhhh ka trainera e trainera ...sjane te gjithe isoj. Mgjse duhet ta pranoj qe Capello eshte nje nga the best ne histori ...

B

briiigi

Guest

une mgjse jam tifoze e milanit mendoj se ai eshte the BEST ... dhe mos ma kundershtoje njeri se ju rashe te gjitheve /pf/images/graemlins/tongue.gif ju moderova dmth /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps: bej shaka... po gjithsesi me mire te mos me kundershoni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ardi

Primus registratum

Po do me na trem ti eeee /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/mad.gif
he tani une them qe Lippi eshte mo i miri ka ca vene bosh pastaj vjen kapello ka shume vene bosh pastaj vine gjithe te tjeret

...edhe ca vende bosh pastaj vij une me Briiigin dhe Bud gue.
biggrin-.gif
biggrin-.gif