sa çohem, ooohhhhhhh.....futem prap ne krevat edhe 5 min te tjera ... /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe si perfundim ne pune jam gjithmon me 30 min vonese /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse une e vej zilen 20 m8in para dhe cohem duke ndejtur dhe 20 min ne krevat zgjuar ndonjehere me ze gjumi prapè dhe kur degjoj babin qe eshte gati dhe po me theret vishem me vrap duke thirur jam gatiiiiiii kur jam akoma me bizhame dhe nuk jam veshuraj babi ndez makinen dhe me poret jashte sa hyj ne makine fillon ....sa here te kam thjene qe une duhet te jem ne pune ne kete ore dhe jo te nisem....
pastaj fillon gjithe ruges ..ndonjehre me le dhe ik
I bie... jo, se me hutuan gjinjte e profilit te Thamina . Gjeja e pare qe bej eshte se habitem qe nuk eshte prane meje ajo me te cilen isha gjithe naten ne enderr, pastaj bej plan qe te shkoj te takoj ndonjeren qe te me dale endrra dhe here here me del. Pastaj shkoj te bej kafe.
Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi? kur zgjohem nga gjumi I theme vetes cfar endrre te keqe qe paskam pare...!
sikur isha mes 20 femrave po me mbysnin, ashtu i friksuar i theme vetes cdesha qe u zgjova do fle prap
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.