Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi?

hot

Hotgirl
Re: Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi?

una per vedi ja math per ne banjo sa here qe zgjohem..
1 ore para se te vij autobuzi..e kam me program /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

iiii hottie qeka si puna jeme. ene una shkoj ne hale ene i fus i te terheqme per qef. mir qe sjetojm ne nji shpi se do boshim llafe kush me shku i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif

the_white_panther

Forumium praecox

pa nje banjo ne mengjez nuk me hec dita mbare. po gjaja e pare qe baj eshte te vete ne zyre, edhe te shprehi talentin, ene te them holy shit. hehe.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] :shrug: [/qb]
boje siç boj une e lal, ne fillim hap syte kur çohem nga gjumi....kismet nai menim pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

mpacccccccccccccccccccc!

Seriozi

Primus registratum

Gjeja e pare hyj ne W.C. dh bej pipin se ndryshe me rrin..... breket perpjete /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

hap televizorin te shoh se shka bahet ne bote mar /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] hap televizorin te shoh se shka bahet ne bote mar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
she she, po kur ske drita? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ja fus me hamendje,psh:nje kamikaz ne izrael ca te vdekur dhe shume te plagosur.sars ka vra edhe tre kinez qe po kalonin prane nje ushqimoreje.bin laden tha se do te kryej prape nje atentat terrorist,eshte shendosh e mire dhe gezon humor te plot.finance dobet dollari,akoma me poshte euro.
kronik e zez nje ushtar vrau nje ushtar tjeter per nji medaljon me nje femer me gjoksin jashte.
sport roma ka per te rrafur milanin brenda ne milano me rrezultatin 7-1.

pasi kam pare lajmet pa drita cohem dhe iki ne banjo se vallai osht tu me plas nonji tub urine per hic gjo......
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Dick Darlington Delarge:
[qb] iiii hottie qeka si puna jeme. ene una shkoj ne hale ene i fus i te terheqme per qef. mir qe sjetojm ne nji shpi se do boshim llafe kush me shku i pari /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ne ktu ku jam plas sherri kush me shku mo perpara..ku na ka qellu te gjithve shkolla ose puna qe ne pik te mjesit!!!

Boby

Primus registratum

Kam i shok ktu o popull qe po lexon forumin me mu.ktu lexoi kte temen dhe do te shprehi mendimin e tij.
Thote qe gjeja e pare qe ben kur ngrihet ne mengjes takon Doriana Kycin.Keshtu qe i shkon dita qete dhe mbare.

lil-butterfly

Primus registratum

reset nja 4 here alarm clock edhe pasi hap syte rrotullohem ne krevat,i ngre zerin radios meqe tere naten ka qene on, perqafoj nje arush te vogel qe ka eren e te dashurit tim (meqe i kam marr parfumin edhe lyej arushin), zgjas doren edhe ndez komp edhe pasi e lidh me netin edhe pastaj leviz nga krevati

genti1

Primus registratum

Sa po zgjohem ndez tv.(nqs se kam lene ndezur gjate nates) per te degjuar ndonje kenge te bukur ose ndonje lajm interesant...pastaj duke pare dhe duke bere.

bela70

Primus registratum

Sa te hapi syt,them me vete po pse me doli gjumi kaq heret /pf/images/graemlins/frown.gif (ora 6-6.30)pastaj ulna ne krevat dhe pushoj dhe ca deri sa te kfillna mir dhe kuptohet drejt e ne banjo(wc) /pf/images/graemlins/smile.gif

roald

Primus registratum

he e lame te banjo (po pastaj)?????????????????????

hot

Hotgirl

ngordh per banjon..ka 30 min mjes per mjes..!! se ca bej i zot e di se as vete sme kujtohet...jam bo si e programume /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

nji seg nji got qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku cohem ndonjehere ne mengjes une,mua kur te me dali gjumi nga ora 12 ne dreke.
Vetem dite qe me duhet te shkoj ne pune ngrihem ne mengjes,si gjithomene me vonese,ku brenda 10 minmtash duhet te kap autobuzin se me iken,dhe mendoje pak cfare mengjezi bukur eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Po ec mo se ka autobuza cdo 10 min!Humbe njerin do marresh tjetrin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Me Mjes gjoja e Pare o nez TeleBelane pi naicik dhalle ose boze cere te jete . MAsnej Prape gjume ...