jim_albanian_morrison
Primus registratum
Re: Gjeja e pare qe beni kur coheni nga gjumi?
ja fus i cigare
ja fus i cigare
Qy n'pike te mjesit ?Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] ja fus i cigare [/qb]
Dikur e kam pas nez dhe une i cigare sa u zgjosha nga gjumi.Zakon i keq shum :smash:Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]Qy n'pike te mjesit ? [/qb]Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] ja fus i cigare [/qb]
Hajt pra po e mor un persiper mos me ju lon me flejt Gjume ...Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Po ti mi goce mos bjer fare te flesh sa te rrezikosh te te prishet modeli i flokeve!Nuk ia vlen barra qerane! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Smue i bukur pra si ka mundesi aq shume flen ti.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Ku cohem ndonjehere ne mengjes une,mua kur te me dali gjumi nga ora 12 ne dreke.
Vetem dite qe me duhet te shkoj ne pune ngrihem ne mengjes,si gjithomene me vonese,ku brenda 10 minmtash duhet te kap autobuzin se me iken,dhe mendoje pak cfare mengjezi bukur eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
blendi ça i bon maces ti re :smash:Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] gjerat e para per mua jane!!
kur cohem me nerva i kepus nje te shtyre maces qe me vjen rrotull neper kembe,duke mjaullitur per mengjezin,pastaj tek aparati i kafese dhe numeroj pikat e kafes qe bien deri sa te me mbushet mendja qe mund te jete bere ndonje filxhan!!ndez nje cigare dhe rishikoj karagjozlleqet e mia ne AF! [/qb]