gogesij
joetisti_ Locus omnem 6 Jun 2015 #103 El@ said: Tretje Click to expand... cfare tret? (tema) nganjehere kollitem per t'i thene vetes: u zgjova.
El@ said: Tretje Click to expand... cfare tret? (tema) nganjehere kollitem per t'i thene vetes: u zgjova.
odeon Forumium maestatis 17 Dec 2015 #109 Ngrohtesia e atij krevatit te mengjesit edhe pse te behet çiçi braktiset me shume pertese, pra e moret vesh ku shkoj
Ngrohtesia e atij krevatit te mengjesit edhe pse te behet çiçi braktiset me shume pertese, pra e moret vesh ku shkoj
katsune cherry blossom 17 Dec 2015 #110 Po juve c'ju duhet? Si mund te ndikoje ky informacion tek ju? Mos valle do ndryshoni ate qe beni zakonisht duke ditur c'bej une?
Po juve c'ju duhet? Si mund te ndikoje ky informacion tek ju? Mos valle do ndryshoni ate qe beni zakonisht duke ditur c'bej une?
joetisti_ Locus omnem 17 Dec 2015 #111 broken_smile said: Po juve c'ju duhet? Si mund te ndikoje ky informacion tek ju? Mos valle do ndryshoni ate qe beni zakonisht duke ditur c'bej une? Click to expand... Ja ashtu sa per kureshtje Po... ku i dihet. Mund te te kopjojme
broken_smile said: Po juve c'ju duhet? Si mund te ndikoje ky informacion tek ju? Mos valle do ndryshoni ate qe beni zakonisht duke ditur c'bej une? Click to expand... Ja ashtu sa per kureshtje Po... ku i dihet. Mund te te kopjojme
katsune cherry blossom 17 Dec 2015 #112 joetisti_ said: Ja ashtu sa per kureshtje Po... ku i dihet. Mund te te kopjojme Click to expand... Majmuna
joetisti_ said: Ja ashtu sa per kureshtje Po... ku i dihet. Mund te te kopjojme Click to expand... Majmuna