Gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Hmmmm!!X-Ray!!!Mos eshte gje vjeshta dhe dimri ajo plaka me ate plakun?? [/qb]
Jo,jo nuk eshte vjeshta dhe dimri!
Plaka-ne rolin e fletores
Plaku-ne rolin e lapsit
Carcafi-ne rolin e gomes

po si mo nuk e gjetet dot eeee!

u74

Primus registratum

Nje burre po peshkonte buze lumit.
Aty ndodhej dhe nje femije i vogel qe po lodronte.

Papritmas femijes i rreshqet kemba dhe bie ne lume!

Ne kete moment burri qe po peshkonte, hidhet ne lume dhe e shpeton femijen qe po mbytej.

Kur qe te dy ishin te sigurte dhe po qendronin ne breg te lumit,
femija i drejtohet atije burrit qe i shpetoi jeten duke i thene: -Faleminderit babe !Une babe
te kam ty,por ti djale s'me
ke mua!!?

C'fare lidhje gjaku kishin midis tyre: femija me burrin qe i shpetoi jeten ketije femijes???

C'do lidhe gjaku qe ju mendoni se ekzistonte midis femijes dhe burrit,ju lutem sqarojeni ne pergjigjet tuaja.

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga u74:
[qb] Nje burre po peshkonte buze lumit.
Aty ndodhej dhe nje femije i vogel qe po lodronte.

Papritmas femijes i rreshqet kemba dhe bie ne lume!

Ne kete moment burri qe po peshkonte, hidhet ne lume dhe e shpeton femijen qe po mbytej.

Kur qe te dy ishin te sigurte dhe po qendronin ne breg te lumit,
femija i drejtohet atije burrit qe i shpetoi jeten duke i thene: -Faleminderit babe !Une babe
te kam ty,por ti djale s'me
ke mua!!?

C'fare lidhje gjaku kishin midis tyre: femija me burrin qe i shpetoi jeten ketije femijes???

C'do lidhe gjaku qe ju mendoni se ekzistonte midis femijes dhe burrit,ju lutem sqarojeni ne pergjigjet tuaja. [/qb]
sipas menimit tim ket burrin e kishte tradhtu gruja ne ky se kishte djalin e vet po e kishte rrit kshu qe djali i thoshte baba normalisht.
nejse ja dhe gjeagjeza ime.well esht fabul me shum dhe ju gjejini moralin.
nje korb po hante djath ne nje pem kur aty posht kalon dhelpra dhe e sheh dhe fillon e i thot:
-korb o korb ti je shpendi me i bukur me i guximshem etj etj,tu i fut kronin me i llaf.
korbi e sheh heq djathin nga goja e i thot:
dhelper e hengra nje her un se ha me per her te dyt,dhe vazhdon te haj i qete djathin.dhelpra ngeli si e dh*ere dhe iku por pas 5 minutash kthehet prap por ksaj rradhe me vrap dhe i thot korbit:
-korb o korb drejtori po te ashtu grun!!!!!!
-mosss,thot korbi dhe fluturon e iken per te gruja por i ra djathi nga goja.dhelpra, e merr djathin dhe e ha.gjejini moralin fabules.

Nei

Primus registratum

[qb] S po e gjeni e???E mire se po ju bej nje tjeter...Jam frymezuar sonte.

Qual'è il contrario di "Melodia"????
Gjithmone italisht... [/qb]
Se lo prenda... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] [[/qb]
Ti essenza duhet me mbush njehere moshen me pare,pastaj mendohu per pergjigjen! [/QB][/QUOTE]

E pse ben dallime seksi krahine dhe mulliri ti?
Ca te bora une ty?
Puj puj me ty jam allnuj! :mad:

Diddy19

Su@mi

Dmth ato gjeagjezat e mija si gjeni dot???Dorezoheni???Me beni vetem nje shenje dhe une jua tregoj pergjigjen....

Nei

Primus registratum

[qb] S po e gjeni e???E mire se po ju bej nje tjeter...Jam frymezuar sonte.

Qual'è il contrario di "Melodia"????
Gjithmone italisht... [/qb]
Mos u frymezo shume me "Anche le formiche nel loro piccolo si incazzano" /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nei

Primus registratum

Tu pergjigjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eke i cik me larttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nei

Primus registratum

[qb]
[qb] Hmmmm!!X-Ray!!!Mos eshte gje vjeshta dhe dimri ajo plaka me ate plakun?? [/qb]
Jo,jo nuk eshte vjeshta dhe dimri!
Plaka-ne rolin e fletores
Plaku-ne rolin e lapsit
Carcafi-ne rolin e gomes

po si mo nuk e gjetet dot eeee! [/qb]
Megjithese jam allnuj i llaf do e them: akoma te cerdhja nr tre qeke ti? Se aty ishte gjeegjeza e dites kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Essenza!!Ajo puna e formica-s se inatosur(jam vajze e edukuar une ,cazzo) vlen per ty me duket!!Na e bej hallall ee ,qe s e kisha pare e???

Gjithsesi nuk e ke gjetur...
Pergjigjet jane:per ate" Abbondantemente" ,pergjigjia eshte "A Berlino Petrarca dice la verita" ...."A Bon Dante mente £ :eek:

Kurse per ate tjetren" Melodia" eshte "Se lo tenga"
Gjithsesi tek kjo e dyta ishe afruar goxha

Nei

Primus registratum

[qb] Essenza!!Ajo puna e formica-s se inatosur(jam vajze e edukuar une ,cazzo) vlen per ty me duket!!Na e bej hallall ee ,qe s e kisha pare e???

Gjithsesi nuk e ke gjetur...
Pergjigjet jane:per ate" Abbondantemente" ,pergjigjia eshte "A Berlino Petrarca dice la verita" ...."A Bon Dante mente £ :eek:

Kurse per ate tjetren" Melodia" eshte "Se lo tenga"
Gjithsesi tek kjo e dyta ishe afruar goxha [/qb]
Hahahhahaaha po nuk te thashe ty moj goce, eshte liber ku kam pa nga kto prrallat qe tregon ti. E pike e zeze kjo :eek:

Diddy19

Su@mi

U rrit dhe kjo dhe na ben si kush e di se kush eshte!!!!He me dhe ti....ca te duket vetja??????Ke inat tani se si gjete dhe ia ben si "Dhelpra dhe Rrushte"!Mahhh.. :confused:

Nei

Primus registratum

[qb] U rrit dhe kjo dhe na ben si kush e di se kush eshte!!!!He me dhe ti....ca te duket vetja??????Ke inat tani se si gjete dhe ia ben si "Dhelpra dhe Rrushte"!Mahhh.. :confused: [/qb]
Mos ja fut kot se milingonat s'kane te bejne fare me dhelprat dhe rrushte...
Aq me shume nje mace si une qe sdi ku te coje mollet dhe arrat ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif

cokus

Primus registratum

nejse ja dhe gjeagjeza ime.well esht fabul me shum dhe ju gjejini moralin.
nje korb po hante djath ne nje pem kur aty posht kalon dhelpra dhe e sheh dhe fillon e i thot:
-korb o korb ti je shpendi me i bukur me i guximshem etj etj,tu i fut kronin me i llaf.
korbi e sheh heq djathin nga goja e i thot:
dhelper e hengra nje her un se ha me per her te dyt,dhe vazhdon te haj i qete djathin.dhelpra ngeli si e dh*ere dhe iku por pas 5 minutash kthehet prap por ksaj rradhe me vrap dhe i thot korbit:
-korb o korb drejtori po te ashtu grun!!!!!!
-mosss,thot korbi dhe fluturon e iken per te gruja por i ra djathi nga goja.dhelpra, e merr djathin dhe e ha.gjejini moralin fabules. [/QB][/QUOTE]
ok marali i fabules esht:drejtori jo vetem qe te ashtu grun po te heq dhe buken nga goja!

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Megjithese jam allnuj i llaf do e them: akoma te cerdhja nr tre qeke ti? Se aty ishte gjeegjeza e dites kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse mi qenke allnu me mua ti,cfare te kam bere.
Ti dhe vete gacmon dhe pastaj thua pse ben dallime!
po une te kam xhan fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Megjithese jam allnuj i llaf do e them: akoma te cerdhja nr tre qeke ti? Se aty ishte gjeegjeza e dites kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse mi qenke allnu me mua ti,cfare te kam bere.
Ti dhe vete gacmon dhe pastaj thua pse ben dallime!
po une te kam xhan fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kurse une s'te kam fare!
Shif kur te xefesh prap /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Nuk xefem se edi qe nuk e ke thene me zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif ,dhe per te mos dal nga tema.

Rrumbullak strumbullak kur te prek te ben me gjak! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush e gjen dot. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nen dy draperinj
rrine dy thesar.
Naten shkelqejne
si dy margaritar.

Kush eshte?