Gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

aldi79

Primus registratum
Gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

fetkeqesisht mua tani nuk me kujtohen..prandaj kush mban mend ndonje ti japi dores,se na ka mar malli me lexu.. /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

B.E.N

Primus registratum
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Rrumbullak Strumbullak,
Kur e prek te ben me gjak.

Gjeje kush eshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

B.E.N

Primus registratum
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Kush e di kush eshte kulmi i shpejtesise? [/qb]
Te vraposh reth pallatit dhe te arish te shikosh kurrizin.

Di dhe nje version tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Erison700

Forumium maestatis
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Beno ai varjanti jot eshte: Me u rrotullu aq shpejt rreth nji trungu sa me prek b*** e tua. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte dhe nji varjant tjeter: Me bo M*** n'kat peste dhe me e prit n'kat te pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
 

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Po kulmi i te parit e dini kush eshte?

Kur ai i fundit, e parakalon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao!
 

B.E.N

Primus registratum
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Fillimisht postuar nga amor3:
[qb] Po kulmi i te parit e dini kush eshte?

Kur ai i fundit, e parakalon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ciao! [/qb]
NUK E GJETE. /pf/images/graemlins/smile.gif
 

TranofiljA

Primus registratum
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] Po kulmi i te parit e dini kush eshte? [/qb]
..mesa maj men un ishte me qene i afte qe nga vrima e celsit te shofesh b***en e nje zezaku ne erresire :eek: :rolleyes:
 

Iness

Primus registratum
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] Po kulmi i te parit e dini kush eshte? [/qb]
..mesa maj men un ishte me qene i afte qe nga vrima e celsit te shofesh b***en e nje zezaku ne erresire :eek: :rolleyes: [/qb]
Harrove nje detaj... Duhet te jesh edhe me syze dielli /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Erison700

Forumium maestatis
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb]
Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
Fillimisht postuar nga B.E.N:
[qb] Po kulmi i te parit e dini kush eshte? [/qb]
..mesa maj men un ishte me qene i afte qe nga vrima e celsit te shofesh b***en e nje zezaku ne erresire :eek: :rolleyes: [/qb]
Harrove nje detaj... Duhet te jesh edhe me syze dielli /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Keni harruar nje detaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duhet me par vrimen e by*** /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Erison700

Forumium maestatis
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Ne nje moll plot me fiq hypen dy hajdute. Hengren sa hengeren mana sa dradha mbeten? /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Erison700

Forumium maestatis
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Kam dhe nje tjeter!
Kemi nje mullar me bar. Aty ne ishte lop e nje gomar. Kush e hengri barin i pari lopa apo gomari? /pf/images/graemlins/laugh.gif
 

Erison700

Forumium maestatis
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Kur te kujtohet njera te vijne te gjitha pastaj.
Kemi nje tren me 12 vagona! Ne cdo vagon ka nga nje polic. Kush e di sa vjec ishte makinisti?

P.s. Mos vdekshin kurr parodistet e Vlores :rockband: :rockband:
 
Re: gjeagjezaaaaaaaa...!!!!!!!

Per te paren ngelen 4 kunguj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Makinisti 40 vjec se e kam komshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush eshte kulmi i durimit?
 
Top