Fuqia e femres

M

Mortal

Guest
Re: Fuqia e femres

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tiranas</div><div class="ubbcode-body">Une mund te te them, qe femrat qe jane te zellshme punojne dhe mbajne shtepine, kurse te zgjuarat (ne nje perkufizim disi te ngushte) jane per karriere. </div></div>

Po a nuk eshte karriera, zell per pune? Apo duke qene se karriera mund te mos perfshije 'lecken e cimenton, ate te pluhurave, telin e eneve, larjen e corapeve me dore' nuk quhet pune?

Pse ka femra te zgjuara?

Sirena

Primus registratum

Pse ca ka te lash corapet me dore? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Seriamente parlando: Mua nuk me bie nocka pertoke as nqs laj corapet, as nqs bej punet e shtepise e as nqs ia bej me te lehte ekzistencen ne shtepi nje mashkulli sepse jane pune qe gjithmone i kam bere e s'me ndryshon asgje qe te vazhdoj ti bej.

Normal qe tentativat per te bindur tjetrin qe lavatricja nuk te ha apo uji nuk te tret duart duhen bere vazhdimisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Tiranas, ajo ndarja qe ke bere ne te zellshme e te zgjuara eshte shume e gabuar (pervecse budallik) ... keshtuqe sqaroje me mire.

Tiranas

Primus registratum

Cqenke per tu "rrahur" ti moj e embel. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Ate shprehje une thjesht e kam degjuar, por ka dicka te vertete brenda, nese arrin ti kuptosh te dyja fjalet, e zellshme dhe e zgjuar. Kjo e dyta eshte ne nje sens me te ngushte se e para. Nejse. Zere se nuk e kam thene.

Sirena

Primus registratum

Une nuk ta thashe qe te frikesoheshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Them qe shprehja jote (apo e atij te cilit ia ke degjuar) eshte e gabuar sepse ne momentin qe thua "zelli eshte per femrat qe mbajne shtepine" dhe "zgjuarsia eshte per femrat qe duan karriere" atehere zere se nuk ke thene asgje, sepse as "zelli" dhe as "zgjuarsia" nuk jane kualifikues per keto 2 kategorite e femrave qe ti ke qejf ti ndash me thike (gabimi yt ky eshte...ti quan te pamundur ekzistencen e nje kategorie te mesme).

Zell te madh ka edhe nje femer qe do te beje karriere (ashtu sic ta tha edhe Shea)...ndersa zgjuarsia qendron pikerisht tek fakti qe njeriu ne pergjithesi (e femra ne kete rast) te beje zgjedhjen e duhur, pra ate per te cilen eshte me teper e prirur per tu ndjere mire dhe per te cilen eshte me teper e bindur se eshte ne gjendje ta realizoje...pavaresisht nga zgjedhja qe ben. Dhe zgjedhjet jane gjithmone subjektive, ne baze te prioriteteve. Gjithsesi per femren ne shumicen e rasteve prioritet eshte krijimi i familjes (kur nuk e ka krijuar akoma) dhe ne TE GJITHA rastet eshte prioritet familja pasi e ka krijuar...keshtuqe rri i qete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

PS. Te qenit "prioritet" nuk do te thote qe ajo zgjedhje te funksionoje me siguri...

Timi

Valoris scriptorum

Concordo con il pieno apoggio /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Ça do me thon kjo qe the ti Timo...? "Ta mbeshtes..." /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Per mos me dal nga tema... Go femra Go!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Pak a shum ashtu eshte por nuk e isha me ate kuptim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif E kisha me kuptim qe me duket e drejte ajo qe tha Sweet

antip

Primus registratum

Edhe un mer jahu me ket kuptim e mora, pse ka ndo1 kuptim tjeter? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Si e ke hallin, mos do me na fut n'sherr me administratoren kshu?

Jo per gjo se aty do duket tamom fuqia pastaj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Timi

Valoris scriptorum

ahahahaha sbesoj se osht e eger se kot se ka vu ate nick /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sweet</div><div class="ubbcode-body">Pse ca ka te lash corapet me dore? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

</div></div>

Te keqe s'ka gje hic, po ama s'kam degjuar akoma ndonje femer te kete pasion larjen e corapeve, me dore apo pa dore. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Biles ka dicka te trishtueshme kur shikon nje tufe me femra qe mundohen te riafirmojne femerorllekun e tyre duke thene qe une i bej te dyja dhe punen dhe mbajtjen e shtepise me nje lloj krenarie. Zgjuarsia mi femra nuk eshte me be sa me shume po me be sa me pak e ate qe do. Shifini meshkujt sa te 'qut qe jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

notorious

Primus registratum

doni, s'doni... me qef apo me përtesë... s'keni çboni

e keni për detyrë t'lani çorapet... e jo vetëm çorapet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Tiranas

Primus registratum

Sa te komplikuara beheni ndonjehere. Por vetem nje emerues ju sjell ne terezi dhe ju largon nga karriera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif dhe kjo eshte dashuria. Per hir te saj krijohet dhe familja te dashura vajza apo jo, me thoni nese gabohem.

M

Mortal

Guest

Huh?

Dashuria, thote. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nelka</div><div class="ubbcode-body">

Zgjuarsia mi femra nuk eshte <u>me be sa me shume </u>po me be <u>sa me pak </u>e ate qe do.
Shifini meshkujt sa te 'qut qe jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

ksaj i them - tjerrje e holl /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

thu nuk e vlerson dashnin ajo?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

abs

nuk e di...

Tiranas ruju nga femnat qe jane karrieriste,se ato te kane ne dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

me t'nigjume e kam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

ps: 'te jap te drejt, ato vlersojne kualitetin e jo kuantitetin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

Tiranas

Primus registratum

Ka dicka te vertete brenda, Abs. Me perkushtim dhe dashuri ama eshte e mundur qe ato mend qe i ka per karriere tia drejtojme per nga familja, kjo eshte e vetmja menyre. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif