Re: Fuqia e femres
Isabel, une jam shprehur dhe me siper, qe eshte sigurisht e nevojshme, qe femra te kete nivel dhe te emancipohet, por jo duke dale jashte "kornizave" te saj, jo te behet skllave e karrieres. Po te them dicka dhe besoj ti e di, qe femra eshte skllave e deshirave.
Mnedoj qe femra duhet te gjeje gjithcka tek familja dhe jo tek karriera. Femra duhet te jete aq e zgjuar, qe ti beje te dyja, pra ti mbaje te dyja, perndryshe do ti humbe te dyja, ose do te lere njeren per tjetren. Une personalisht do te dilja per "gjueti" per te bere te mundur, qe femra ime, te kete te ngopet ne darke dhe te zbavitemi pjesen tjeter te dites. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Por femra e sotme kete gje nuk e kerkon, kerkon qe gjithcka ta kete vete nen kontroll, imagjino qe nuk ka as veten nen kontroll, pra tafmaja e madhe te le pa gje, i duket sikur ka arritur dicka, por ne te vertete nuk aritur asgje, pune, pune, pune dhe ne fund nuk i mbetet asgje tjeter vec letrave, pra parave, qe ne fakt nuk te bejne te lumtur ose me mire mund te ndjehesh mire per pak kohe, por jo per shume kohe.
Po kaloj sa nga dege ne degen tjeter, sepse ju femrat jeni bere te pangopura, doni vetem te merrni dhe shume, duke dhene shume pak dhe ajo qe pak qe jepni ju duket shume. Nje person qe njoh, thote, femra do para dhe "zbavitjen", hiqja njeren nga te dyja, te mori lumi. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Duke lene menjane kete shprehje, dua te te them Isabel, qe ju femrat keni shume ne dore, perpiquni te beni karriere, pa lene pas dore familjen, neve. Na mbani se do tju mbajme vetem hopa, ne pellembe te dores.