Re: Fuqia e femres
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nelka</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sweet</div><div class="ubbcode-body">Pse ca ka te lash corapet me dore? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
</div></div>
Te keqe s'ka gje hic, po ama s'kam degjuar akoma ndonje femer te kete pasion larjen e corapeve, me dore apo pa dore. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Biles ka dicka te trishtueshme kur shikon nje tufe me femra qe mundohen te riafirmojne femerorllekun e tyre duke thene qe une i bej te dyja dhe punen dhe mbajtjen e shtepise me nje lloj krenarie. Zgjuarsia mi femra nuk eshte me be sa me shume po me be sa me pak e ate qe do. Shifini meshkujt sa te 'qut qe jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>
Mund edhe ti ble nga nje pale corape cdo dite, tip "perdor e hidh"...po po, kjo do ishte zgjidhja perfekte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Nuk eshte pune pasioni Nelke ( e aq me pak "riafirmim feminiliteti" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif ), eshte thjesht lehtesim bashkejetese. Ka meshkuj qe iu jepet ka dhe qe nuk iu jepet, e nqs te bie per hise nje nga keta te kategorise se dyte, ta lesh lakuriq thua ti?Une ka nja 2-3 vjet qe jetoj me vellane tim e nje shokun tone...normal shoku i ben vete hall vetes, kurse ky i imi nuk ka bere 1 lavatrice vete deri tani...edhe kur e beri i prishi te gjitha rrobat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif (kam pasur gjithmone dyshime se mund ta kete bere kastile ne menyre qe te ligjerohej fakti qe "ai nuk duhet te beje lavatrice!" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif )
Gjithsesi gjithcka eshte subjektive dhe relative (ne varesi te situates), kush ka qejf e ben dhe nuk i futet shume ketyre teorive "te besh pak e te besh cte duash"...sepse ne fund te fundit praktikisht nuk ndodh gjithmone ashtu sic do donim.