FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

ladouce2005

Primus registratum
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

:eek: iiii kulmi i shpifjes se bozes
Moira, s'me pihet mo boze /pf/images/graemlins/laugh.gif

drops^of^enigma

Primus registratum

mos ma kujtu bozen aman se me solli gjyshja nga shqipria kur erdhi kte jave...edhe nuk e shijova :cry:

piva vetem nje gote te vetme me akulole, e pastaj si e mencur kusurin e ruajta per far qe te beja boze vete...
Needless to say...kam mbushur frigoriferin plot me shishe fanta me boze qe nuk futet ne goje /pf/images/graemlins/frown.gif

I blame Moira me receten qe me dha /pf/images/graemlins/laugh.gif !

I love new york

Primus registratum

Moj Shire - pse t'u shpif boza ty mi :eek: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mire mi, mos e pi ti, se e pi te gjithen vete, po i jap edhe JOhares ca qe mos merzitet :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

:lol: i love bozen mi, po jo me byrek /pf/images/graemlins/laugh.gif
Johara e kam bere dhe une ket budallallek nje here :lol: moc u mexhit se blejme prape tek Titani :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'a faji kam une ,qe s'keni pas sukses me bozen ju.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ??? U pa puna ,po vij andej dhe po jua bej une.. :devil: .Ju andej i keni fallco te gjitha ...produktet (miell gruri/miell misri)OMGJ hesapi.Ato gjonat fallco duken te bukura ,por nuk funksionojne.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Helena ,dhe une kam deshire te takoj ,por vec e vec ama ,se kur bashkohesh me Shiron ti,me dukeni si trefazor /pf/images/graemlins/laugh.gif xhan ,xhan ee..
Shiro ,une ketu do te shkoj.. /pf/images/graemlins/wink.gif do te ishte shume bukur grup,kete rradhe jam vetem me familjen,si jetim do nisemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
im_19.jpg

I love new york

Primus registratum

Moire te vi dhe une me SHiron aty e te bejme nje trefazorshe te madhe ne :lol: :devil: - t'i terbojme icik ato me rremuja dhe party :rockband:

/pf/images/graemlins/wink.gif Se ve ne dyshim ,trefazori eshte gjithmone me i sigurt se monofaza.. :devil: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

prit se erdha dhe une, po do ju rri larg se m'ze korenti /pf/images/graemlins/laugh.gif
5.jpg

I love new york

Primus registratum

uuuuuuuuuuuu sa e mire qeke bo mi dreqo - po na prish menjen :lol: :devil:

Moire - now we're talking

duke pi Mojito neve aty si led me ata qe n'a bejne fresk me palma :devil:

I love new york

Primus registratum

e di si dukesh ti aty?

tamam sikur sapo ke mbaruar nje masazh te mire :devil: dhe tani je very relaxed /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

rrob qe hate masazhet nuk kam pa :eek: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ok pra dukesh sikurrrrrrrrrr......

fluturo...fluturooooo :lol: :devil:

:lol: :lol: me bete qe me mengjes te me bije pika... :devil:
Une me Helenen pasi shijuam mojiton ,shohim Shiron /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une si hutaqe qe behem ndonjehere perziej kafen qe me solli kamarieri me cigaren qe kisha ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani te perfitojme nga rasti dhe te bejme dhe nje tjeter masazh free.Ate qe la Shiro.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Moire gati jam una edhe per session tjeter - se jom edhe e lodhme nga nata jo per gje :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif

spa.jpg

mbasi te jena relaksu dhe rigjeneru shkojme i fusim i t'freskume ktu poshte

2004%20naturligt%20spa%20bad.jpg