FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

sweet eda

Primus registratum
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

pse mi ku e ke?
shiraz, honey ca t'i boj paskan qene t'babzitme , ne mu e me zor hongra nji cop te vogel

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] po ja japim edhe kti shokut kriminal nje eggs benedict, mgjth si me shume yrysh dhe me urdher te prere e ka nis :idea: :wink:

eggs_benedict.jpg
[/qb]
Per ty kisha vra dhe (PARIDIN /pf/images/graemlins/laugh.gif many many thanks per brekfastin.
Hej *HELEN* you should know when you starvinnnn
you lose controll of your mouth and your fingers

FIXHI USA

Primus registratum

[qb] :lol: po pses moj une shpine ne astoria e kam eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

Plluqi nigjove ti - n'a sill ca byreqe te mira nga Titani sot s'e i eshte tek SHiros /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: [/qb]
:smash: pse budalla eshte plluqi moj
:smash: ta haj pllaqi kot per ca byreke :idea:

drops^of^enigma

Primus registratum

[qb] kush mi ai shqipja ku marrim djathin eeee??

hmmmmm s'e kam provu naj here :idea: [/qb]
jo ai mi jo, eshte nje maqedons a kosovar nuk e di tamam mire ca eshte, ngjitur me Marija's Hair salon ne Forest Av. Go and try his byrek cuz its yummy :goofy:

FIXHI USA

Primus registratum

shkoni hani na nji supe ose sallate /pf/images/graemlins/frown.gif oj kto burek :smash: :smash:
burek ha pllaqi plot
burek-1.jpg

sweet eda

Primus registratum

e mbushe zorren, te erdhi zeri eeeeeeee??? se deri tashi s'po u boje e gjalle!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

isha tu luftue Turqit me Shirazon qe s'erdhi me mua ke Thai /pf/images/graemlins/tongue.gif

le te haje tashi ose taven e byrekut ose Irish oatmeal qe ka aty ke zyra /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ua kush nga ju do me sjelli byrek /pf/images/graemlins/frown.gif ... ketu ska ne asnje vend ...

Kordelja

Valoris scriptorum

Bebuthi :kiss: , s'keni ju aty Asia Market, Turkish Bazaar e gjona te ngjashme si keto? :confused:

Une kam nje Turkish Bazaar ketu ke shpia dhe ata shesin edhe peta si ato qe na bente mama per byrek edhe ca byrek si cigaridhe te holla qe une i kisha sot per dreke e jane shume te shijshme dhe me aspak yndyrna. Kuptohet asiher s'kam ble peta se s'gjej kohe me i mush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ose blej Spring Rolles ka Markata kineze dhe piqi ne vend qe t'i skuqesh, shijojne cik kinez po jane te mira njesoj :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

ca nuk sajojme ne t'shkretet per me kenaq icik nepsin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordele :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

shko ke deli ne spring bli naj gjo t'mire m'sill dhe mu nji kafe meqe jam me plake /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

I love new york

Primus registratum

plake plake por ti je flake i thone asaj :devil: :kiss:

jam shume busy ktu mi, i wish i could go /pf/images/graemlins/frown.gif
neve ndrruam tapetin ktu ke zyra, plus qe do vi ai personi i ri neser dhe me new desks and computers, big mess :smash:

ladouce2005

Primus registratum

do ziheni per ajrin:
ket pjesen ketu e kam une, andej djathtas merr fryme ti. kur t'a kthesh koken nga ana ime, merr leje before you inhale :lol:
ka nanji qe pi cigare aty, se ju mori frymen pastaj...iiiii degeulasse /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. nga prehri i kujt do punosh ti? :devil:

I love new york

Primus registratum

une jam out of "preheri" :devil:
I have my own space - untouchable :lol:

Ajo me L eshte ulur perball asaj me R tel desku i ri, ndersa ai shoku ri do ulet tek deku asaj me L /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: paska plas sheshit dmth
i can imagine laura's face dhe urrejtjen ndaj "armikut" indian :lol: