FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

ladouce2005

Primus registratum
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

une dua nji kshuja
ice%20cream.JPG
/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyyy ka eve per muve aty :goofy:

te erdhi pronari i temes dhe te griu moj, mos perfito se nuk eshte around :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

i eshte prish kompjuteri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/frown.gif per fajin tim :smash:
shko tek tema shpenzimeve,t e perfitoj pak e te tregoj c'psonisa dje /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

:wave: Si jeni ju lupset ketu...???Keni lene ndonje gje te mire per mua... /pf/images/graemlins/tongue.gif apo i keni lupur te gjitha vete..?
Happy Weekend ... :rockband: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

bleu biciklete pink ajo dhe carcafe me perralla dhe na harroi neve /pf/images/graemlins/frown.gif
Moira, dua dhe une nje hirushe t'me beje punet dhe nje spiderman qe grabit banka :devil:

:wave: E solla koken , kam qene e zene duke bere bakllavane..qe me lumshin duart.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
B0000DHOHF.01-A2ASOWPLPSJK2I._SCMZZZZZZZ_.jpg

Shiro ,po ti nje spiderman te vockel e ke ne shtepi... /pf/images/graemlins/laugh.gif sa per hirushen ,provo njehere ta gjush vete...nuk behen gjitha punet me shoqerine... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: Ju befte mire goca ,kete radhe shijoni virtualitetin ,se kur te vini ketu e di qe do ti kem ca lupsa amerikone, per nje cope prej verteti... :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:wub: Moira flm :kiss:
me ka marre malli per bakllava por...dhe per BOZE /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe thua ti, shyqyr qe kemi shoqerine per t'na nxjerr nga situata qe ja kemi nevojen...ti do t'ma heqesh dhe kete te drejte? pse kaq koprrace vitualisht ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif
te rri e te lodhem une per nje goce kur e gjej gati? prandaj bera cun, te kem nuse :devil:

I love new york

Primus registratum

ohhhh c'ka per te heq ajo nusja joteeeeee :devil: :tipsy:

do dali krah per krahe me vjerren te bej shopping for vintage and Soho stuff :lol:

Moire- rrofsh yllo, ma ke gjet tamam midene :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

e po, ajo do ja marri shpirtin cunit tim e une asaj :devil: kshu shkon kjo pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ne e grrime te gjithe ate moj t'i merrka shpirtin cunit tat :devil:

pastaj cuni jot o garip mi, nuk len njeri t'i marri shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

:wave: Kush thote se jam kurnace una ,ja dhe boza... :devil:
boza.jpg
Po ju cafka e paskeni tahmane e madhe.. :tipsy: .Cupa deri ne ameriqi nuk ka /pf/images/graemlins/laugh.gif ,me mire e martoj ne Kine ,e keshtu bej nje rruge e dy pune ... :devil: te bej bizin tim ,e ti shkul bishtalecat krushkes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'keni bere ju ndonje gje te bukur ,se mua me doli shpirti ne pune...
Te pakten do nisem me pushime /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

:kiss: po ti je si shpirt mi /pf/images/graemlins/smile.gif
ne provokuam pak se deshem cik me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif
nga pushimet? ke vend per shume veta me vete? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

yyyyyyyyyyyyyyy sa shume bozeeeeeeeee :rockband: :rockband:

e ftohte akull ajo, me ndonje byrek me gjize ahhhhhh :wub:

rrofsh ti yllo rrofsh - kur te vi ne memedhe i have to meet you se kom nigju llafe t'mira plot :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: boza nuk eshte dhalle moj qe t'a hash me byrek /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

moj ti, nuk e di une qe boza eshte boze dhe dhalla dhalle :lol: :smash:

pse c'u bera une - te ngaterroj kekun me byrekun /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj una e ha byrekun me boze ashtu si ca rrob hajshin pasticen me sheqer hihihihi /pf/images/graemlins/tongue.gif