FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

ladouce2005

Primus registratum
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

qeke koprrac i madh ti Tedo? dhe une pretendojsha darke falas nga ty, ti dhe me mallin tim qeke i "ngushte" /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ki frigoriferi sapo me ndolli nje buk me djath ne domote /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] qeke koprrac i madh ti Tedo? dhe une pretendojsha darke falas nga ty, ti dhe me mallin tim qeke i "ngushte" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse Koprac un . UN t kom thon Bli ca t dush ne un ti Gatuj dhe ste mor lek per Gatimin ... Po un du qe te mos Shpenzohesh shume pranej jom si kurnac qe tu japesh ka pak perdit...

ladouce2005

Primus registratum

mire mo Tedo mos u nxef /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja ku e ke dhe pazarin
a_shopping-op.jpg

s'e di kush e ka vene ate ilacin e eneve aty, po kujdesu mos t'a perdoresh kur t'gatush /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ate Ilacin e kan von Tamom se o per Ty qe t lash enet mas darkes ...Kallamare ka ke ajo Trajsja Aty po ti blej un ???

ladouce2005

Primus registratum

pa problem Tedo, ne shenje falenderimi per punen tende te mire /pf/images/graemlins/wink.gif i laj une enet, vetem gatuj ti

ODISEA

Primus registratum

ca behet ketu tek frigoriferi im...
si keni qene me ushqime o popull
ndonje ankese?
ndonje propozim? :wave:

ladouce2005

Primus registratum

une kam ankesa, me kane vu me la pjatat :rolleyes:
kam propozim, qe Tedi ti futet gatimit dhe eneve me zell /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

OK Ere . Ahere Futuni ne Radhe se jeni te Paret Ne Liste...

ladouce2005

Primus registratum

:lol: ok Tedo, po une s'iki nga tirona a durrsi pa henger ca makarona prej teje /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe enet s'ti laj, po do i thy si greket ne buzuk /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu s'lodhemi asnjoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :lol: ok Tedo, po une s'iki nga tirona a durrsi pa henger ca makarona prej teje /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe enet s'ti laj, po do i thy si greket ne buzuk /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu s'lodhemi asnjoni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U Tha u Bo . Po me 1 Kusht t Gatuaj ke shpia jote . Se Aty do t Vije Gjynof ti Thyesh ... Ne Takemet per te Honger do ti zgjedh un nga Arkiva e Pjatave qe ke m shpi ...

ladouce2005

Primus registratum

:lol: ok
deal!
puna eshte se ne hame ne pjata plastike me perdorim nje-heresh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :lol: ok
deal!
puna eshte se ne hame ne pjata plastike me perdorim nje-heresh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thashe Takemet do i zgjedh une . ne Nqs nuk bejne nuk i perdor ... Por MOs Harro the Ok Deal ... Po S Pate ti ka KOmshiu ne mos me co ke shpia qe ke ne mes t Pyllit po ke shpia n mes t qytetit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

mos kaloi gje kesulkuqja ketu dhe s'e pashe une? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] mos kaloi gje kesulkuqja ketu dhe s'e pashe une? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Pse re Ujku je ti Apo Rojtari Pyllit ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Pse n'frigorifer i mban keto? /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

I know ngaterrova teme, e kur i pashe thashe ehuha, kush rri e i leviz tashi!!! :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] I know ngaterrova teme, e kur i pashe thashe ehuha, kush rri e i leviz tashi!!! :lol: [/qb]
A Haen Kto ??????????? Se Knej ka Lagja jone nuk i Hame ???

ODISEA

Primus registratum

Najso, s'marrin vesh keta nga ambienti romantik /pf/images/graemlins/laugh.gif
I ve une mu mbi frigorifer /pf/images/graemlins/wink.gif
Tedo, ti po jep prova per kuzhinier i mire, a do me u bo bashkepronar? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
:wave: